Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesporigo

    aktív tag

    Pár hónapja érdeklődtem itt a MOL-ról, most leírom a saját tapasztalataimat:
    Június elején megkeresett telefonon egy MOL-os Recruitment Trainee egy szimpatikus pozival. Elküldte mailben a pozíció leírását, visszajeleztem, hogy érdekel.
    Majd pár nap múlva egy HR-es hívott a pozi miatt, hogy ki kellene töltenem egy online tesztet, meg is tettem, ezt egy skype interjú követte 2 nap múlva a HR-essel és egy szakmai vezetővel.
    Ez az interjú is sikeres volt, július elején hívtak személyes interjúra. Itt a HR-esen kívül még 2 szakmai vezető is volt. A személyes interjú után 1 héttel már team fit interjúra mentem, ahol találkoztam a leendő csapattal, gyorsan pörögtek az események.
    Ezután vége, nem jelentkeztek soha többet. Gondoltam, a nyári szabadságolások miatt nem szólnak, ezért vártam. Másfél hónap után viszont már eléggé érdekelt, hogy mi van a jelentkezésemmel, ezért írtam a HR-esnek mailt, amiben kértem visszajelzést a jelentkezésem státuszáról. Nem érkezett válasz a levelemre, ezért utolsó próbálkozásként írtam a Recruitment Trainee-nek, hátha neki van valami infója. Ő sem válaszolt.

    Szerintem az lenne a minimum, hogy visszajeleznek, ha már ennyi kört futottam náluk. Vagy csak szerintem irtó bunkó dolog ezután eltűnni és még a levelekre sem válaszolni? Mindenesetre ez meggyőzött abban, hogy messziről elkerüljem ezt a céget a jövőben, és másoknak sem fogom őket ajánlani. Visszaolvasva a topicot, nem én vagyok az első, akit "azóta is keresnek".

    (#11564) bambano :
    JobAngel-nek írtam a blogján az egyik posztjához, de ahhoz sem fűzök sok reményt, hogy válaszol.

    (#11565) Nimrod:
    "Eszem ágában sincs még egyszer Magyarországon dolgozni"

    Nálam is betelt a pohár, most már csak külföldi pozíciókra pályázok, és remélem mielőbb sikerül elhúzni ebből az országból. Nem, nem a MOL-os hercehurca, vagy a jobangel-féle huzavona miatt, ez csak a jéghegy apró csúcsa. Már hónapok óta fontolgatom a költözést, egyéb okok miatt is.

Új hozzászólás Aktív témák