Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz V/ #75022 üzenetére

    Jobban zavar ez amit most kaptam az Erste banktól. Mi az már hogy adjak meg limiteket az utalásokra? Védjék már azt a tetves rendszerüket hogy ilyenre gondolnom se kelljen. Ha ilyet olvasok rögtön az jut az eszembe hogy feltörhető a rendszerük. Ami nem egészen normális dolog.

    A visszaélések és csalások elkerülése érdekében megválaszthatod azt a maximális összeget (limitet), aminek erejéig a George-ból utalást tudsz indítani az elérhető devizanemekben.
    Kétféle limit beállításra és módosításra van lehetőséged:1. Állandó limit: napon belül a megadott összegig tudsz utalni függetlenül az utalások számától.
    2. Ideiglenes (más néven időzáras) limit: a beállítást követő minimum 1, maximum 12 órán keresztül van lehetőséged az általad kívánt összeg erejéig utalni függetlenül az utalások számától. Az Ideiglenes limit az általad megadott időtartamon belül él, azt követően visszaáll az Állandó limitre.
    Bankszámládhoz alapértelmezetten a hirdetmény szerinti 50 millió Ft napi utalási limit került beállításra (állandó limit).

    Ők felemelik egy értelmetlen mennyiségre aztán én pitizzek hogy 100 Ft-is elegendő? Tiszta hülye magyar mentalitás, egészen NER kompatibilis.
    Ha naponta 50 millát utalgatok akkor azt nem náluk teszem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák