- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
AAAKEEE
tag
Helló mindenki!
Jogtalanul kaptam negatív pontot! Most beszélek a másik féllel RandomGosu-val aki szintén megerősíti ,hogy eleinte tényleg adott fekete pontot , de utána racecam adminnal átrakta a pozitív értékelésekhez. De a phmegbízhatóságon negatívként szerepel.
-
AAAKEEE
tag
Egyszer már írtam, de most megteszem mégegyszer.
Jogtalanul kaptam negatív értékelést RandomGosu-tól. Beszéltem vele és Ő racecam moderátorral áttetette a pozitív értékelésekhez még régebben. De a phmegbízhatóságon mégis ez van:
TalálatAAAKEEE-nak 1 pozitív értékelése van és 1 negativ értékelése a fórumon!
Csak miután be lett téve a kivel érdemes üzletelni Topic-ba ezzel a szöveggel : [link]
(#11721) RandomGosu
Új Válasz Privát Email 2008-08-13 18:26:40RandomGosu
(tag)
(LOGOUT blog)ha itt fekete pontot is lehet adni akkor adnék ennek az uri embernek egyet...
AAAKEEE龙的传人 Nokia 4ever 6108
Megértést köszönöm!
-
AAAKEEE
tag
Üdvözletem mindenkinek!
Neki adnék egy nagy fekete pontot :
Ugyanis megbeszéltük tegnap, hogy találkozunk, egy sima telefoncserére. Háromnegyed órát álltam a hidegben. Sehol senki. semmi telefon.
Ma megbeszéltük, Borároson találkozunk. Megint vártam háromnegyed órát. Nemjött senki. Hívtam nem vette fel.....
Nemértem minek ígér meg valamit, ha nem teszi meg. -
AAAKEEE
tag
Helló mindenki!
[cseka44] -nek adnék egy hatalmas fekete pontot.
Megbeszéltünk ma egy adott időpontot, telefoncserére.
Vártam, vártam, vártam. Telefonáltam. A drágalátos felesége vette fel, aki azt mondta visszahív. A visszahívás nem történt meg. Még egy hívást ejtettem. A felesége azt mondta nemtudja elérni a férjét, és visszahívni se tudott. Hát igen.
Hazaértem, próbáltam hívni az általa megadott számot. 2-3szor kicsöngött, de nem vette fel. Negyedszerre próbáltam, akkor már a hívott szám nemkapcsolható volt.
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest