Hirdetés

Aktív témák

  • phenomHUN

    aktív tag

    zalyy -val érdemes vigyázni, mert használt CD kulcsokat próbál meg eladni, a hirdetésben viszont nem ez áll. Az üzlet elején ígérgetett, később már csak az időmet rabolta. Azért sikerült kihúzni belőle, hogy mégsem dobozos játékokról van szó, és hogy már többször is eladta a bizonyos kulcsokat.

    Szóban forgó topic:
    http://hardverapro.hu/apro/halo_2_elado/hsz_1-50.html

    Elrendezve

    [ Módosította: Oczu ]

  • Balee_boy

    tag

    r.b.j kolléga hajlamos nem megjelenni a megbeszélt helyen és időpontban és a ilyenkor a telefonját sem veszi fel.

  • biznisz_man

    tag

    Hát nem gondoltam volna, hogy egyszer nekem is de kell fajulnom, hogy írjak. De sajnos 3 napon keresztül leveleztünk privátban, telefonon is egyeztetünk időpontot, hogy ma 10:00kor találkozunk és nyélbe ütjük az adásvételt. Azért a mai napon, mert neki a futár ma délelőtt hozza a készüléket. Tegnap este is megbeszéltük, hogy ma találkozunk, erre a találkozón ott vagyok, de a másik fél, nem jött el, telefonon nem lehetett elérni, azóta be sem jelentkezett. Én több mint 1 órán keresztül vártam rá. Így egy nagy fekete pontot kérnék Playmatboy nak!!!!, ezért az üzletért ami nem jött össze!!!

    Vigyázzatok vele!!!
    Sajnálom, hogy így alakult, kérésre a levelezésem és a hívó listámat is be tudom mutatni, sőt rögzítve volt a telefonbeszélgetés is.

  • Muszti001

    csendes tag

    Sajnos FEKETE pontot kell, hogy kérjek, vagy akár valami szankcionálást bsvdoom ph társnak, a következőért: vettem tőle egy Abit AI7 alaplapot és egy 3GHz-es procit. Voltam olyan balga és a helyszínen nem néztem át tüzetesen a lapot, mert jól ismerem a termékeket, ez a 3. ilyen lap, ami a kezemben volt, eszembe nem jutott, hogy olyasmit keressek rajta, amit mindjárt kivesézek.
    Az üzletelés megtörtént, nagy kegyesen 8eFt-ért odaadta a procit és a lapot. Otthon vettem észre, hogy valami ragadós cucc van rajta, erre írtam neki ezt a levelet:
    Szia
    Hát, ránézésre eddig csalódtam a lapban, valami trutyit találtam jó néhány helyen, ezekbe a trutyis részekbe csomó por és bogár megtapadt. Le kellett szerelnem a cpu foglalatot és a chipset hűtőt is. Két PCI buszban az érintkezők úgy néznek ki, mintha elemet folyattak volna bele( ezzel nem is tudok mit csinálni) mázli, hogy nem akarom semmire használni azokat. A sata1 csati rögzítő sínje le van törve. A tisztítással majdnem 2órát foglalkoztam és ezek után is inkább valami szar alkatrészekkel fogom kipróbálni, nehogy hazavágjon valamit a lap, mert nem nagyon bízom benne :O :(
    Tudom, megnézhettem volna stb... de te is közölhetted volna, hogyan néz ki. Ma próba, aztán értesítelek, hogyan sikerült.
    Üdv

    Erre a privát üzimre ezt a faragatlan és mérhetetlenül dühítő választ kaptam bsvdoom-tól, engem eléggé kiborított, mert semmit nem tudtam ezekről:
    Szia
    Ha jól tévedek a trutyi egérfekália, a PCI buszokban pedig a vizelete található, hiszen egy egér egy ideig azt hitte hogy az az otthona.
    A bogarakat meg nyilván vonzotta ez az extrém helyzet.
    A csatlakozót meg gondolom én gyúrás közben tépte le.
    Én letisztítottam amennyire tudtam, szal lehet hogy koszos meg büdös, de működik.
    Ha veszel majd valamit legközelebb legyen nálad egy nagyító, hogy el tudd kerülni az ilyen eseteket.
    Üdv

    Szeretném, ha valamit tennétek ellene, esetleg megvonnátok a hirdetési lehetőségét is, mert nagyon gerinctelen volt maga a cselekedet, hogy ilyen "trágyát" adott el nekem és csak utólag közli velem, hogy mégis mit takarítottam le a cuccról.
    Az alaplap és a proci ezek ellenére szerencsére működik, képet is belinkeltem volna, de egyből nekiláttam megpucolni még aznap és az idegtől nem láttam, ezért sem fényképeztem le. Válaszotok várom és köszönöm, üdv: Bálint :R

    Hétköznap 9:00-21:00 között hívható is vagyok a 06709446120 számon

  • Muszti001

    csendes tag

    válasz Muszti001 #15206 üzenetére

    Hétköznap 9:00-21:00 között hívható is vagyok a 06709446120 számon

  • S7evin

    csendes tag

    válasz jobesz #15200 üzenetére

    jó nagy hülye vagy ha 52 rongyot utaltál el egy ennyire "újoncnak".
    go police, hátha...

  • ataiksz

    tag

    hát kérnék egy fekete pontot Atika1992 eladott nekem egy LG KP500-ast, aminek állítása szerint semmi baja nincs a kijelzőjének, "csak el van fleselve", de sajnos kiderült, h. be volt ázva a teló és így a kijelzője se használható...

    kérek mindenkit vigyázzon vele, mindig ki kell próbálni amit elad, személyesen, mert a gari se ér nála semmit, mondta vissza adja a pénzt, de azóta is adja egyfolytában...

    hatalmas feketét kérnék neki! :(

    Ata

  • kalidor55

    aktív tag

    üdv!

    egy modit keresnék, aki talán tudna segiteni a 3 napos ph-ás gari jogom érvényesítésében!? :F ugyanis vettem egy 2x2 giga ramot!
    ezt itt a tulaj 3 napos ph-ás garit ígért!, amikor hazahoztam a cuccot és kiprobáltam, már egyböl kiderűlt, h gáz van! nemműködik rendesen! bútolás helyett fekete képernyő, jeleztem is az eladonak, még aznap!

    "szia!

    figyi! gondjaim vannak a rammal! berakom, elsem indul, csak csiporog a gépem!!! szereztem másik ddr2-öt és azzal frankon megy! probáltam a ramokat egyenként is, de ugyanaz! szoval én ezt holnap visszavinném neked! holnap délelött viszem!"

    aztmondta, ha frissitsek biost és, ha nem ok, akkor visszaveszi a hétvégéig!

    "Próbálgasd. Nyugi ha nem sikerül akár a hétvégén is viszaveszem nemtudok mit csinálni....
    Jobban örülnék ha megtudnád csinálni... Nincs nagyon időm árulgatni."

    sehogysem akart menni rendesen a p45 gigabyte lapomban! aztán elövettem egy másikat az aszonyét, ami p35, abban már jobb volt, de csak egy darabig, aztán dobott a lap egy füstöt és vége lett! elvittem szervizbe, de a ramok az ottani alaplapban is azt produkálták, mint az én otthonimban! a szerelők is azt ajánlották, h vigyem vissza a tulajnak, aki mostmár elzárkozik a visszavételtöl, mondván, h megégettem a ramját!!, de hisz az én lapom égett meg!!!! :Y az övé, működik ugyanúgy, mint mikor elhoztam!!!, nyögve nyelve, de nem tökéletes! szoval szeretném, visszakapni a pénzem, mert ez a termék nem használható!, ha lehetséges kérném egy modi segítségét!! köszönöm!! :R

    olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!

  • eXoGopher

    csendes tag

    mekkie nevű újonnan regisztráltnak ígértem egy negatív visszajelzést, amit most megtennék, úgyis hogy őt idézzem "A negatív visszajelzésedet pont leszarom, mert ellentmond a valóságnak az, amiket írsz.". Verbatim Gold Archive DVD-t szerettem volna tőle vásárolni, és írtam is neki, megbeszéltük, hogy a Deák téren találkozunk, én megadtam a telefonszámomat, kértem, hogy ő is adja meg. Közölte, hogy munka közben nem ér rá telefonálgatni, nem adja meg, ott találkozunk (az eszébe sem jutott, hogy valami olyat megbeszéljünk, hogy miről ismerjük fel egymást). Újra kértem a telefonszámát, mert nekem hosszú az út oda, de hát nem adta meg. Elmentem a helyszínre (ahova nekem háromnegyed-egy óra az út), és körülbelül 30 percel korábban megérkeztem. 15 percel a találkozó előtt közölte telefonon (rejtett telefonszámról), hogy késik, mondtam neki, hogy akkor addig elintézek valamit, megbeszültük, hogy 16-17 között találkozunk (1 órás intervallum, bizonytalan, hogy mikor jön, én meg ott álljak az 1000 fok melegben). 15:30-40 körül visszaértem, és vártam, de kiültem hűsölni egy árnyékba, egy csöndes helyre. 16:12-kor hívott elméletileg a telefonon jelzett egy nem fogadott rejtett számot, de azt sajnos már nem jelezte, hogy mennyi ideig csörgetett, de szerintem nem vitte túlzásba, mert nem hallottam meg a csöndes hely ellenére sem, a zsebemben rezgő, csöngő telefont. 10 perccel később vettem észre, hogy hívott, sehol senkit nem láttam lemezekkel a kezében. Hazajöttem, megírtam neki, hogy igazán várhatott volna egy kicsit, és hívhatott volna újra, ha már ennyit kellett várnom, és ezt a problémát megoldotta volna, ha esetleg megadja a számát. Mondtam neki, hogy adja meg a telefonszámát, vagy jöjjön ő el ide, mert telefonszám nélkül nem vagyok hajlandó visszamenni. Ő persze nem jön el, mert neki 1200 forint az semmi, belátható időn belül nem tud erre jönni, telefonszámát pedig nem adja meg, úgyis fölösleges, mert a munka közben mindig a szekrényben van. Na itt telt be a pohár, közöltem, hogy tartsa meg a lemezeit.

    Mindenki döntse el magának, hogy kinek ad igazat, én még sosem találkoztam olyannal, akivel tőlem ilyen távolra megbeszélt személyes átvételre nem adta meg a telefonszámát, ennyire rugalmatlan, bizalmatlan lett volna, a lekezelő stílusáról nem is beszélve, és még azután sem hajlandó megadni, hogy visszamennék, pedig egyszer megszivatott ezzel...

  • kalidor55

    aktív tag

    válasz doncortio #15177 üzenetére

    üdv! velem nem foglalkozik senki?? hiába irtam több helyen is?? idézem!
    "üdv!

    egy modit keresnék, aki talán tudna segiteni a 3 napos ph-ás gari jogom érvényesítésében!? :F ugyanis vettem egy 2x2 giga ramot!

    ezt itt a tulaj
    mhmpista3 napos ph-ás garit ígért!, amikor hazahoztam a cuccot és kiprobáltam, már egyböl kiderűlt, h gáz van! nemműködik rendesen! bútolás helyett fekete képernyő, jeleztem is az eladonak, még aznap!

    "szia!

    figyi! gondjaim vannak a rammal! berakom, elsem indul, csak csiporog a gépem!!! szereztem másik ddr2-öt és azzal frankon megy! probáltam a ramokat egyenként is, de ugyanaz! szoval én ezt holnap visszavinném neked! holnap délelött viszem!"

    aztmondta, ha frissitsek biost és, ha nem ok, akkor visszaveszi a hétvégéig!

    "Próbálgasd. Nyugi ha nem sikerül akár a hétvégén is viszaveszem nemtudok mit csinálni....
    Jobban örülnék ha megtudnád csinálni... Nincs nagyon időm árulgatni."

    sehogysem akart menni rendesen a p45 gigabyte lapomban! aztán elövettem egy másikat az aszonyét, ami p35, abban már jobb volt, de csak egy darabig, aztán dobott a lap egy füstöt és vége lett! elvittem szervizbe, de a ramok az ottani alaplapban is azt produkálták, mint az én otthonimban! a szerelők is azt ajánlották, h vigyem vissza a tulajnak, aki mostmár elzárkozik a visszavételtöl, mondván, h megégettem a ramját!!, de hisz az én lapom égett meg!!!! :Y az övé, működik ugyanúgy, mint mikor elhoztam!!!, nyögve nyelve, de nem tökéletes! szoval szeretném, visszakapni a pénzem, mert ez a termék nem használható!, ha lehetséges kérném egy modi segítségét!! köszönöm!! :R, vagy valami szankciot, alkalmazni, mig visszenem veszi a ramnak nevezett ipari hulladékát!!, mert így nemtudom rendesen hazsnálni, és 11 000 ft-os kár ért!!!

    [ Módosította: Oczu ]

    olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!

  • kicsiultra

    tag

    válasz kalidor55 #15215 üzenetére

    Szia!
    Ez úgy működik, hogy itt leírod a story-t és adnak neki 1 fekete pontot. Tehát nem sok ember akar majd utána vele üzletelni. Olyan, hogy PH-s gari nincs. Az a személy vállalt rá garanciát akitől vetted. A hirdetésben azt írja, hogy örök garis a cucc és még kisker gari is van rá. Ha nem tudtok dűlőre jutni, akkor vagy feljelentés vagy házhoz mész és elintézed magad. De ha viszont van rá rendes garancia, akkor nem hiszem, hogy fog vele foglalkozni bárki is. Azt mondja, hogy nálad romlott el és vidd gariztatni.

    Kávé?

  • Oczu

    senior tag

    válasz kalidor55 #15215 üzenetére

    bőven elég egyszer beírnod a sztorit, nem kell négyszer.

  • kalidor55

    aktív tag

    válasz kicsiultra #15216 üzenetére

    ok! köszi a választ! te is modi vagy?
    az rendben is lenne, h visszariaszt másokat, ha látják a feketét, legalább őket már nem veri át! nekem 3 napos ph, garit ígért!! kaptam egy szart! és most nekem kellene rohangálni, pedig én a pénzt kifizettem, sőtt, még +3k-ámban van a szerviben történt vizsgálat!! és elfüszölt egy lapom, ami nembiztos, h megégett volna amúgy! szervizesek is mondták, h vigyem vissza a portékát, mert nem 100%-os a cucc! de!
    mhmpista kolléga magasan kakál, az álltala vállalt garira! mindeféle kibúvókkal, persze! szoval inkorrekt és becsapva érzem magam az anyagi károkon túl!! :F

    olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!

  • kalidor55

    aktív tag

    válasz Oczu #15217 üzenetére

    bocsi!, most jártam így elöször! :R :R

    olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!

  • molochtomika

    tag

    válasz kalidor55 #15219 üzenetére

    És mit vársz az oldal üzemeltetőitől? Egyszerűen, vagy nyeld be, vagy menj a rendőrségre, ha tudod bizonyítani, hogy átvert és már rossz volt átvétel előtt is! A fekete pontot biztosan megkapja, de ennél többet a moderátorok nem tehetnek! :R

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=molochtomika

  • kalidor55

    aktív tag

    válasz molochtomika #15220 üzenetére

    azt várnám, h korlátozzák a hirdetéseit, amig nem rendezi ezt a sarát!, mert ez talán ösztönözné, h megtegye, amit amugyis megkéne neki, amit ígért!! a ph, garancia nem prohardverest jelentene, hanem proba hardver! 3 nap! ezértis mertem elhozni a ramokat, mert ezt ígérte!, kipróbálom és, ha valami bajom van vele visszaviszem! ehhez képest merev elzárkozás van és , mint a pereces, hajtsa, h nála jó volt!! mellesleg a korlátozás azért is lenne, jo, mert addig sem tud mást becsapmi, vagy megvezetni a gari vállalásával! persze a feketepont is valami, csak azt nemsokan nézik meg! :K

    olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!

  • -NOKIA-

    Ármester

    Üdv, nem létező fórumtagot nem kéne innen levenni? [link]

    TOP 3 legmegbízhatatlanabb:

    1. djtoomi 11 szavazattal.

    djtoomi
    (* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!)

    Kérés jogos, továbbítva

    [ Módosította: Oczu ]

  • mhmpista

    aktív tag

    válasz kalidor55 #15215 üzenetére

    Na szóval
    Üdv mindenkinek.
    Leírom már akkor énis mit és hogyan látom a helyzetet...

    Szóval a kolléga kalidor55 vásárolt tőlem 1 tökéletesen működő ramot. Bizonyítékot százszámra tudok adni...
    Pl ez hogy megy 1125mhzen is
    http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20110803210204_be04355d26.png
    itt látszik a ram neve is....
    http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20110802205902_9e2a42ee83.jpg

    Aztán írja a kolléga hogy nemmegy a lapjában ami P45ös giga deszka... ekkor irtam hogy ha ez a gond akkor viszaveszem bár nemhiszem hogy ez is kötelességem volna... mivel a memo tökéletes...
    Majd következőre irja hogy meghalt a lapja RAM MIATT!!! a p35 ös deszkája (kihallot már ilyet? ez is fasság mi köze van hozzá a tökéletes ramnak szerintem csak nemért hozzá és összevisza állítgat mindent. még az FSBt sem tudta mi az folyamatosan valami 2200fsbről hadovált.)
    Majd beszart a p35 lapja ja és elötte azért ment benne elis indult meg minden de valamit állítgatott és a köv üzenet az hogy beszart, elötte dobott 1 üzit hogy jó a ram ebben megy, de fagy állandóan mert valami 2200fsb neki sok e? kérdi tőlem...
    Mondom persze hogy sok bár ez már tuning és ugye tuningolni csak saját felelőségre...
    És most hogy öszeszarta magát a lapja akarja visza cserélni a ramot... De hogy kinek a felelőségére cseréljem visza a ramot amit esetleg tuningal vagy a szar alaplappal tönkretehetett akár????? Ezt válaszolja meg valaki sajnos nincs már meg a ddr2es lapom a ddr3as lapban nemtudom nemtudom kipróbálni mondam nemfogom látattlanban viszavenni tőle.... Addig részemről semmi gond nem volt amig nem ment tönkre a lapja ugy hogy az én ramom volt benne és nemkezdett azzal dobálózni hogy a ram tette tönkre és szar....
    A helyzet az hogy nemment neki 1 p45 lapban majd valami haverjánál MENT a ram majd a p35 ösben MENT a ram majd behalt majd elvitte szervizbe és OTT IS MENT a ram erre kérdem én milyen alapon cseréljem vissza?
    Lehet csak időközben megunta vagy roszabb esetben tönkrevágta és most az én káromra tanulgatja a tuningot... hát ebből nemkérek köszönöm...
    Szóval feketepont ügyben fellebbezek mert nemérdemlem meg, pusztán egészséges félelem érzet van bennem hogy low a kolléga azt sem tudja mitcsinál amivel addig nincs gondom amig nem az én kontómra teszi....

  • mhmpista

    aktív tag

    válasz mhmpista #15223 üzenetére

    Ja amúgy meg ő is küldött 1 képet hogy működik vegyem vissza...

    http://hardverapro.hu/dl/upc/2011-08/25/262136_fsoad2wzi24wxrse_patriot.jpg

    Kérdem én mit akar tőlem? Nem tudom kipróbálni, vakon nemveszem vissza, bár ezek után akkor sem ha fekete pont eső esik akkor sem...
    A ram jó a lelkiismeretem tiszta. Soha nem basztam át senkit nemis tervezem, viszont bénák tanulási vágyait nemfogom pénzelni...

  • Speedhs

    őstag

    Üdv!
    Van egy nagy problémám J4N! nevezetű kollégával.
    2 hónapja vettem tőle ezt : [link] 50.000 Ft-ért. A kártya elvileg hibátlan volt és járt hozzá 1 év garancia. Hazavittem ment tökéletesen 1 hónapig. Aztán eljött az a nap amikor bekapcsolásnál nem adott képet. Mondom oké, nembaj van rá 1 év garancia az iponhoz. Írtam neki, hogy mi a helyzet, megkérdeztem szét volt-e szedve stb. Válasza: nem tud róla. Mondom oké, akkor nem lesz baj. Bementem az iponba anyával, és nézegették a karit, egyből megmondták, hogy szét volt szedve. A csavarok feje szétnyúlva, bios matrica átragasztva stb. Mondták, hogy garanciát így felejtsem el. Még aznap felhívta anya Mészáros Jánost ( J4N!) és meg is beszéltük, hogy akkor kifizeti a javítást. Azután ír, hogy csak a felét tudja kifizetni neki. Beleegyeztem és elküldtem a karit javíttatni. 12050 Ft volt. Megjött a kártya kipróbáltam, megint be adta az unalmast. Vissza megint 2050 ft-ért javíttatni. Megjött a kártya, azóta jól működik. Mi abban egyeztünk meg, ha majd jó lesz a kártya, akkor utalja a felét a javításnak : 6.000 Ft, mivel vagyok olyan nagylelkű idióta, és nem vágtam ki a balhét, hogy egy garanciálisan eladott vga-t vettem meg tőle, aminek köze sincs a valósághoz, mivel szét volt szedve, ezért még azt gondoltam, hogy azzal a 6.000 ftal is jobban járok mint a semmi.
    A srácot hívtam többször is, egyszer sem vette fel. Itt phn- ír, hogy te hívtál ? stb Kb 1 hete írta, hogy utalja aznap mindenféleképpen. Azóta is utalja,.. írtam neki pü-t azóta 2-t is, persze volt fent az oldalon, válaszra mégsem méltat.

    Szóval összegezve SENKINEK SEM AJÁNLOM AZ ÜZLETELÉST J4N! KOLLÉGÁVAL ÉS KÉRNÉK NEKI EGY HATALMAS NAGY FEKETE PONTOT+ AZ OLDALRÓL VALÓ KITILTÁSÁT IS
    Ha már 6.000 fton képes a becsületét eladni, akkor takarodjon az oldalról :W Pénzt úgysem fogom látni, de feljelentést azt megteszem.. A telefon száma pedig itt van : +36309758695, pomázi lakos, Mészáros János

    [ Szerkesztve ]

  • kalidor55

    aktív tag

    válasz mhmpista #15223 üzenetére

    reagálnék, az erösen csusztatott védekezésére mhmpista kollégának!

    a zunning ,csak iézőjelesen tunning, mivel a kolléga ugy hirdette a ramját, h 1145mhz-en még tökéletesen szalad!! és én ennek fényében izguktam rá a ramjára,, mert a procim szozoja alapján, kelett volna még pár mhz többlet a ramok oldalárol, h 1.1-ben tudjon futni a ram a procimmal!! és ezt nem is rejtettem véka alá, mondtam is, h ezt szeretném és ezért kell kimondottan a ram! és akkor a kolléga a legcsekéylebb jelét sem mutatta aggályainak, h alapfezsen, úgy proci részről, mint a ramérol az emlittett értékeket megtudjam valósítani! akkor! a ram nem menetközben lett rosz, hanem már az este folyamán irtam neki, h gáz van vele!, még aznap, mikor elvittem!, csak joindulatbol, próbálgattam másik lapban, hátha mégis tudom használni, és örültem is, mikor jobban ment a másik lapban, mint az elözöben, de csak egy darabig! és a 2200 mhz! az fsb rate akarna lenni, amiről ő nem halott! nempedig a proci szozóhoz tartozó fsb!! persze az fsb rate a p35-ös lapomban, mondtam, h ment már 2200-on is, de jelenleg 2000-en megy!! ezt hajlamos volt úgy értelmezni, h én szarrá cibáltam mindent és az ő tamja azért égett meg!!, hiába, mondtam, h nem a ram, ment tönkre, hanem a deszka!! amibe a ram volt!! és a lényeg!, h a szervizben is azt mondták a szerelő fickók, h nincs a rammal valami rendben, mert nem volna szabad így működnie,, mert az ő éapjukban is szarozott, beindult, nem indult, aztán fekete képernyö a but helyett , tehát nem stabil és , vagy, megy, vagy nem.!! és ezt már az elsö pillanatban jeleztem is mhmpistának!! lehet, h az ö tezstelésénél, még jól működött a ramja, de örökké nem trat semmi, lehet pont azért este el, mert mostanra nála sem volt az igazi!!! azis messzamutató tényező, h mereven elzárkózott a visszavételtől, csak addig akarta visszavenni, amig nem volt róla szó, h ténylegesen megis kell ezt tennie! az ilyen ember gerinctelen! és mindenki tartózkodjon a vele való üzleteléstől és továbbta is kéem a legvastagabb feketét neki!!! :W

    olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!

  • mhmpista

    aktív tag

    válasz kalidor55 #15228 üzenetére

    A lényeget látod te is bevallod. Soha nem mondtam például hogy megy 1145mhzet 1125 ig teszteltem...
    Ilyen nincs hogy néha megy néha nem, ha értenél hozzá tudnád de mivel csak vagdalózol és próbálod menteni a menthetetlent ezért ferdítesz hazudsz...
    Az egész írásmódodról lerí hogy ki is vagy valójában.
    Remélem most jársz életetben a legrosszabbul, 1 tökéletes rammal.
    Majd ha lenyugszol és rendesen kipróbálod 1 olyan lapban ami nem fos akkor majd rájössz...
    Addig is szedd össze magad. Égő amit csinálsz. Bár magaddal csinálod. Engem nemérdekel.

  • snataniel

    tag

    Vigyázzatok zoltan7611-el... 2x sem jelent meg a megbeszélt helyen(ken).
    Kő kemény 2 vonaljegyem ment rá... de nagyon idegesítő tud lenni mikor valaki nem válaszol a privátokra és nem képes felhívni.

    Kárpátia!!!

  • Mr.Peter

    aktív tag

    Ha jól látom akkor inkább ide kellett volna írnom... :R
    FEKETE PONT

    <<<KEEP IT REAL!>>>

  • kalidor55

    aktív tag

    válasz mhmpista #15232 üzenetére

    az a pár mhz nem oszt, nem szoroz! elirtam!, a mostani 800-on is szarakszik a ram! beindulásnál, fekete képernyő és csak elem, ki, és cmos reset után indul, ha épp van kedve! (a gyatra irásért elnézést, de levan kopva a billentyűm!) az a baj, h hiába nyugszom le, nem attol fog jól működni a ramod!, már 5 lapban kipróbáltam, és csak 2-ben ment, azaz 3-ban, de a 3-ik be is adta a kulcsot! de igazábol , ha én nem irok igazat, szerinted,, mert jó a ramod, miért is tenném??? ha tudná azokat a dolgokat amiket te leírtál rola, a hirdetésedben, akkor én miért reklamáltam volna???, ha egyszer jo, ahogy te mondod, akkor minek akartam volna visszaadni?? vagy ez lenne e heppem, h veszek valamit aztán visszaviszem csak úgy??? és mindezt megfejelted az inkorrektségeddel és az időhuzással, h majdcsak jo lesz az!!, tudtad te, h nem jó, és most jót röhögsz rajtam, h milyen balek vagyok! :Y csak azt kívánom, h járj te is így, mint én, h belebotlasz egy csalóba, aki átver!! :K

    olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!

  • Oczu

    senior tag

    válasz mhmpista #15223 üzenetére

    Ebből a többszázból prezentálni is tudnál párat?

  • mhmpista

    aktív tag

    válasz Oczu #15239 üzenetére

    Párat természetesen.

    http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20110802205258_22fc88a978.jpg

    http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20110802205902_9e2a42ee83.jpg

    http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20110802210333_22224a9c8c.png

    http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20110802210634_890105139a.jpg

    http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20110802210812_fd95c18a79.jpg

    Remélem megfelel.
    A ram tökéletes. Kivéve ha a rossz alaplapja tönkre nem tette.
    Nálam másfél évig ment tökéletesen.

  • mhmpista

    aktív tag

    válasz Oczu #15239 üzenetére

    http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20110803210204_be04355d26.png

    Illetve ez is ezzel a rammal futott le csak nem nyitottam meg mellé az AIDA-át.

  • enginev3.0

    félisten

    djtoomi eltávolítva

    Néhány fekete kiosztva

    (PÜ-ben várom azokat akik szerint nem volt jogos a feketéjük)

    [ Szerkesztve ]

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

  • kalidor55

    aktív tag

    válasz mhmpista #15240 üzenetére

    erre mondhatnám, h az én alaplapom is ment 1,5 évet rendesen, és a ram barakásával egyidöben mégis meghalt!! csak az a baj, h mielött ebbe a lapba beraktam volna a ramot, akkorsem működött rendesen! csak jóindulatbol és mert hittem, h lehet, tényleg jo lehet a ram, raktam be a p35-ös lapba! vesztemre, mert meghalt! :F most nem is merem használni a ramot, mert még megöll mégegy lapomat!! kidobtam 11+3k-át+ egy p35-ös deszkát evvel a ramos bisnissel!!!! :O

    olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!

  • kalidor55

    aktív tag

    válasz mhmpista #15241 üzenetére

    én azt nem vitatom, h működött a ramod egyszer!, amiről csináltál is képeket, de, h ogy elhoztam, már rosz volt az hottziher!!!! az a gyanúm, h azért is lett eladva! ez a aladtam a lapomat , meg nincs már gépem, csak habraty!!!

    olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!

  • adam998

    csendes tag

    redzs [link] felhasználóval vigyázni kell,engem becsapott. Eladott egy force feedback kormányt táp nélkül.Amikor kérdőre vontam, hebegett-habogott, hogy őt is becsapták, meg neki mennyibe volt,hazudozott,ígérgetett két hétig.én felajánlottam, hogy veszek egy tápot, a felét fizesse ki a felét,úgy tett mint aki beleegyezik, de kiderült, hogy ez is hazugság. Nem adott egy fillért sem.Nem ajánlom senkinek,hogy vele üzleteljen.

  • Redzs

    csendes tag

    válasz adam998 #15245 üzenetére

    ott volt. személyesen vette át.megnézte és átvette. no comment. én is átvettem és beszoptam nekem se cserélték vissza. Ha veszel egy autót ÁRON ALUL akkor is ezt csinálod? hogy hiányzik a pótkerék és veszel egyet és azt mondod az eladónak hogy add már ide a felét?
    egyépként áron alul adtam oda. nem véletlen volt annyi az ára. és nem vagy átbaszva.
    mások 13000ért adják. én 12000ért vettem.

    TE TŐLEM 8000 ért KAPTAD MEG!

    AKKOR MIRŐL BESZÉLÜNK?

  • Speedhs

    őstag

    Hali!
    Kedves moderátorok!
    Hogy lehet az, hogy J4N!-t nem tiltottátok még ki ? Megkárosít, hazudik, nem válaszol :F
    ehhez csak gratulálni tudok :(((

    [ Szerkesztve ]

  • Oczu

    senior tag

    válasz Speedhs #15248 üzenetére

    Esetleg ha linkelnél is sztorit, lehet könnyebb lenne azonosítani a problémát.

  • bcsabi79

    csendes tag

    Üdv Mindenkinek!

    Csalót szeretnék bejelenteni, és kérni az azonnali, és végleges tiltását.
    Eddíg 3 regisztrációját találtam meg, de csak 1 lett törölve.
    [link]
    [link]
    [link]
    Vásároltam tőle egy asus 9800 gt vga-t, amit kézhez vételkor kipróbáltam és kiderült, hogy ram hibás. Ezt aznap jelentettem neki, de ő jött azzal, hogy mert nála működött, meg biztos kicsi a tápom stb. Elvittem szervizbe, és ott megerősítették, hogy rossz a kártya. A hirdetésben szerepelt, hogy 1 hét garanciát vállal rá, ezzel élve visszaküldtem címére a kártyát természetesen utánvéttel, de ő megtagadta az átvételt. Most van egy rossz kártyám, pénzem nincs másikat venni stb. A legszomorúbb, hogy a kisfiam szülinapjára vásároltam, és most lesz neki egy szép kártyája amit tud nézegetni. A jóember természetesen az email-ekre nem válaszol, és a telefont sem veszi fel. A személyiségi jogait figyelembe véve csak a nevét és címét írom le, hogy hátha más is üzletelt vele, és pórul járt. Jó lenne összeszedni néhány esetét, hogy pereskedés után minél jobban meghúzkodják.
    Neve: Macsu István
    Lakhely: Döge
    Előre is köszi.

    Üdv!

Aktív témák