Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sharpapa

    aktív tag

    válasz BaKeSZ87 #1210 üzenetére

    A Socom az tényleg nagy és kényelmetlen, viszont azt nem mondanám hogy ronda :DDD !
    Amikor megrendeltem én is azt gondoltam hogy hát na ronda...viszont az árban a legjobb. A dobozból kivéve hirtelen megtetszett, viszont tényleg kényelmetlen, két kézzel is nehezen találtam azt a fogást amivel nagyon stabil, viszont élesben a szél ellenére jobban teljesitett mint vártam, bár tény hogy terepen AEG ellen esélytelen...És így utólag én is glockot vennék, eddig utáltam, mert valahogy nem volt rajta semmi ami úgy tekintélyt parancsolna vagy erőt sugározna, túl egyszerűnek tűnt. Most pont ezért teteszik...

    Am úgy néz ki ha az atyai/anyai áldás is meglesz, akkor JG AK47-Beta lesz. Csak jót olvastam róla, fogtam is a kezemben, nagyon masszív erős jószág, annyi hogy ami a maruin gumírozott itt műanyag, de az bazi kemény, és egyáltalán nem ropog nem is gondolnád hogy műanyag.

    "Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

Új hozzászólás Aktív témák