Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz HollyBoni #10747 üzenetére

    Kis szériás enfieldet építenek a britek (keress rá a shoot'n'scoot stringre googlén ha jól emlékszem ők azok) asszem maruzen aps alapokon, illetve egy korai verziós moszin nagant is létezik. Utóbbi állítólag ritka, drága, és nem is szerencsés konstrukció.

    Gázos Tanaka KAR98k-m nekem is van, gyönyörű jószág, erős, pontos, szép. Ha rákeresel a tanaka kar98k sztringre googlén, az első találat a videó review-m. ;)

    Dboys kar98k van egy eladó softairen. Játékon ez a rugós verzió a shell kivetés és a huszáros 260-280 fps miatt nem igazán nyerő, + vannak vele egyéb okosságok is, pl két részes belső cső, stb. A gázos is főleg erősebb, nem pontosabb.

    Jesszom pepi. Aszongya ebayes csávó, hogy

    "( FPS 350 w/ 0.20g BB's ) - Shell Ejection - Long Metal Barrel - Pin-Point Accuracy"

    Na ebből a shell ejection igaz. :D A cső csakugyan fém, de nem long, hanem kettő short. A pin point pontosság pediglen attól is függ mekkora a pin aminek a pointjához hasonlítjuk. Végülis a deepwater horizon úszótestjeinek rögzítőcsapjairól is lehet szó. A 350 fps meg...

    [ Szerkesztve ]

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák