- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #4050 üzenetére
Azt muszáj volt, nehogy meggondolják magukat és az 1 éves határidőt lerövidítsék, illetve mind a két gépen újra kellett telepíteni az OS-t, akkor már nem a Windows 7-et pakoltam volna fel (nemcsak azért mert már lassan egy őskövület egyébként is, hanem azért is mert órákig tart lefrissíteni SP2 hiányában), a 10 meg ráver a 8.x-re is. A baj az,hogy az oroszok sokáig tököltek, és itt a topicban is voltak olyan megnyilvánulások, hogy a 9.2 tesztverziója is érdekes működött, a harmadik dolog pedig, hogy a hazai divízió hozza a "kötelezőt"...
-
AtHoS
nagyúr
válasz Gubek-Einste #4050 üzenetére
Nincs probléma nálam W10 alatt OSS-el, működik, ahogy előtte W81-en is. Mondjuk én ugye nem a honosított verziót használom alapértelmezetten
read-only mode on the forum
-
titán
-
AtHoS
nagyúr
válasz Gubek-Einste #4053 üzenetére
Ha otthon leszek ránézek, de lehet csak aludni esek haza hajnalban, aztán go ismét melóba, szóval lehet du 1...2 előtt nem fogok tudni ránézni (akkorra talán végzek és mehetek haza )
Egyéb iránt hibaüzenetet/figyelmeztetést nem dobott az arcomba, szóval gondolom nincs probléma a frissítésekkel, de ugye nem is nézegettem e célból, tehát akár problémázhat is
-
titán
-
AtHoS
nagyúr
válasz Gubek-Einste #4055 üzenetére
Na megnéztem és nálam is ugyanez: cannot connect to server
22-én volt utoljára frissítve nálam
-
titán
-
törölt tag
válasz #41133696 #4058 üzenetére
Úgy döntöttem - már pár nappal ezelőtt megszületett a végső elhatározás az ügyben -, hogy mivel új operációs rendszerről van szó (Windows 10), és az AOFP-ből is új verzióról, valamint a korábbi web-felügyelet beállításaim is eléggé terjedelmesek voltak, hogy egyszerűbb azok átnézése helyett új lappal indítani.
Egyelőre a böngészők Adguard védelmét nem kapcsolom ki, a lényeg, hogy a honlapok működjenek, utána pedig amikor a legszükségesebb szabályok ehhez létrejöttek, jön a rákérdezés helyett a blokkolás. A Flash például már most is így van.
-
Brekecs
aktív tag
válasz #41133696 #4058 üzenetére
Tudtam ! Múlt héten tettem újra a gépem + feltettem az Angol verziós Outpost Security Suite Prot,
erre tessék ! már itt is van a magyar verza ![ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
titán
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #4062 üzenetére
2011-től nekem még nem volt vele gondom, maximum annyi, hogy később jött mint az angol
-
szeky81
tag
El kell-e ilyenkor távolítani az előző verzát, vagy lehet rátelepíteni az újat?
szódabikarbabónábó'
-
AtHoS
nagyúr
válasz #41133696 #4070 üzenetére
A FF-os kép és az Adguard-os infó miképp kapcsolódik a 9.2-es Outposthoz? Na már csak azért, mert nekem nem esett le mit is kellene "látnom" a berakott képen. Mondjuk mivel nem használok FF-ot, így nem tudom mit is művelt az Adguard a FF "új lapján" és az jó-e avagy sem
Egyéb iránt az Adguard az kiterjesztésként van nálad használatban vagy programként telepítve. A linkelt FF extension képről ítélve kiegészítőként van jelen
-
törölt tag
Azt az időszakot, ameddig nem volt Windows 10 kompatibilis AOFP Noscript, Adguard, ADB, kiegészítőkkel húztam ki, Firefox, Opera és Chrome alatt. Bár Opera alatt nem, mert nincs rá
Chrome alatt meg NoScript nincs. A képen egyébként még az Adguard nincs eltávolítva, de pár pillanattal később már nem volt fent
Az Adguard számolta, hogy mennyi mindent blokkolt, egyszer volt 30K, az 60K, aztán 28K, mert közben volt Windows reinstall is.
A Firefox új lapja olyan mint a régi Operában a gyorshívó volt. Az Adguard csak kiterjesztésként volt, és már múltidő
-
törölt tag
Ilyenbe is ritkán futok bele:
A hivatalos Windows 10 eredeti hírek alkalmazása
Egyébként volt másik érdekesség is, még mindig ugrik egyes Valve szerverekre:
-
törölt tag
Kicsit tartottam tőle, hogy a ma megjelent nagy Windows 10 frissítés, megint inaktiválja az AOFP-t, de szerencsére nem így lett
-
titán
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #4080 üzenetére
Comodo anno befordult 10 alatt pár frissítő kedd után
-
titán
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #4082 üzenetére
-
törölt tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz #41133696 #4084 üzenetére
Kösz, dobom is fel
"Outpost Security Suite Pro 9.3.4934.708.2079
Release date: December 1, 2015The following improvements have been made:
- Digital signatures verification logic is improved
- Significant optimization of product start process is performed. Product start time is reduced in several times, system responsiveness during boot up and product updates download is improvedThe following issues have been fixed:
- Issue with network operations driver start during installation on Windows 10 is fixed
- Issue with descriptor leak during product operation is fixed
- Issue with installation on systems with CPU lacking SSE2 support is fixed
- Inability to update version 9.1 with specified configuration password is fixed
Issue with database update infinite loop during installation over version 9.1 with import of configuration with specific time for updates check is fixed
- Setup wizard operation logic on systems with installed ESET Antivirus is improved
Issue with display of some processes in File and Registry Monitor on 64-bit platforms is fixed"read-only mode on the forum
-
Neoka
aktív tag
sziasztok,
Mostanában azt vettem észre, hogy a OSSP támadás észlelésnek veszi a 192.168.1.1-et.
Nem találom, hogy hol kellene ezt kivétel listára tenni.Tudnátok segíteni ebben?
köszönöm
-
titán
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #4089 üzenetére
-
titán
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #4091 üzenetére
Hát jó vétel volt majdnem 5 éve, az tény
-
Brekecs
aktív tag
válasz Gubek-Einste #4091 üzenetére
Tavaly Dec-30.-án vettem,60usd volt 3-gépre ! figyeld hátha most is lesz akció !
[ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
titán
válasz Brekecs #4094 üzenetére
Várom, hogy legyen life licenc, csak sajnos nem tudni mikor lesz az
Nekem az is jó lenne ha a magazinos kóddal menne a publikus verzió is, mint ahogyan régen volt. Az elmúlt éveket elég jó kihúztam a különböző promokkal.A képből semmi sem látszik egyik verzióban sem.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Először is Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Érdeklődnék hogy ki használ Windows 10-et Agnitum tűzfallal?
Azért kérdezem, mert nálam ez a kombó van fenn és nem számolja az adatforgalmat! Míg ameddig nem volt az outpost kompatibilis a 10-el, addig a nod komplett védelmét raktam fel és ott ilyen problémám nem volt.
Tud Nekem valaki ebben segíteni?
Előre is köszönöm.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
titán
-
Adler
aktív tag
válasz Gubek-Einste #4098 üzenetére
Windows 10-ben:
Műveletközpont - Minden beállítás - Hálózat és internet - AdatforgalomAthos: A fentire gondoltam. Amit a Windows számol.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások