- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
mileston3
csendes tag
Sziasztok! Nem találtam megfelelő topicot a problémámra.
Adott egy WD Caviar Blue 1TB SATA3 7200rpm vinyó, amiről a Win10-et átraktam SSD-re minden beállítással együtt (önmagában egy erre alkalmas és működő program megtalálása 2 hetet vett igénybe, végül itt, egy másik topicban kaptam segítséget és kiválóan is működik minden), majd a hátramaradt, inaktív windowst a HDD-n letöröltem (pontosabban a partícióját). Ezzel nincs baj, ezt is akartam, viszont utána elkövettem egy hibát. A merevlemezem dinamikusnak volt beállítva, visszaállítottam alaplemezre (v. egyszerű lemez) és eltűntek a partíciók. Ezeken minden fényképem, játékmentések voltak főleg megtalálhatóak, ami nem pótolhatók. Alsó hangon fél terra adat.
Visszaállító szoftverek (EaseUS, Wondershare) megtalálják a partíciókat, fileokat, de hiába jelölök ki bizonyos könyvtárakat, el sem mozdul 0%-ról a visszaállítás. DMDE-vel menne, de annak meg az ingyenes verziójával könyvtáranként kellene visszalőnöm, ami cca 3500 könyvtár esetében baromi sokáig tartana.
Van-e olyan szoftver amivel a partíciókat lehet visszaállítani? Gondolom -laikusként- hogy valami metadata, vagy hasonló, ami a partíciókkal kapcsolatos adatot tárolta, megsérült vagy az alaplemezzé visszaalakítás miatt nullázódott, ezért azok elvesztették a betűjelüket és úgymond "eltűntek", mivel nincs adat, amihez a rendszer köthetné.
A filerendszer viszont ép, bizonyítja a DMDE-vel visszaállított egy könyvtár, benne képekkel, amiket azonnal meg is nyitott a képnézegető, hiba nélkül.
Még egy dolog, nincs további tárhelyem, ahová egy az egyben vissza tudnám menteni a dolgokat, így jutott eszembe ez a lehetőség, hogy magukat a partíciókat állítanám helyre, ha ez lehetséges...és amennyire én sejtem, biztosan.
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- 3,5" winchester, 80 GB-tól 500 GB-ig, több darab, utolsó szektorig tesztelve
- 2,5" (laptop) winchester, 80 GB-tól 1 TB-ig, több darab, külső wincester, utolsó szektorig tesztelve
- 1TB és 500GB HDD 100/100% + ajándék 5db 1TB-os hibás hdd-k
- Crucial MX500 1TB M.2 SATA3 SSD eladó
- samsung 860/870 ssd 500GB - intel u.2 ssd 500 GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest