Új hozzászólás Aktív témák
-
ezekiel
aktív tag
Bazze! tényleg! hát ezt benéztem de nagyon! a rohadt audio kábel ami előre viszi ahangot eltakarja! Na akkor én nekem semmi bajom ezzel alappal! Sőt xp2 es winnel is megy frankón a telepítés! a tunning is elég kemény szvsz! az aza 50% se gyenge a maga nemében! sőt sztem abszolút! Egyenlőre nem akarok tunningolni! de azért felraktam 3 ghz ig fél óra erejéig! simán stabilan ment! de megakarom egyenlőre kímélni! még zsír ujj még had olajozza be magát ! majd ha szükség lesz keményen odavágom a nitrot alá!
Én azt mondom, hogy 20 kért olyan lapot kaptam ami maximámilasan kielégiti az igényeimet!
Én ajánlani tudom! Megvagyok elégedve vele! Nekem is 4 Ide eszköz van rákötve plusz egy sata és semmi probléma vele! nem vijjog hogy gondja lenne! meg az hogy passziv! ennyi pénzért!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automobilista 2
- Home server / házi szerver építése
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- ASRock h510 pro btc+
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest