Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izomman1

    senior tag

    Mindenképpen!
    A terv a következő:

    Kis szobámba mindösszesen 3,2 m *2,6 M helyem van, de felfúrom a senzor tartó konzolokat a nappaliba is, ahol 3,2*4,2 M helyem lesz.. Nem életszerű sajnos nálunk se, hogy mindig szabad a nappali (más családtag TV -zik stb) ezért szükséges ez, hogy időnként azért ott is tudjam tolni…
    A Vive nagy előnye már most látom, hogy gyakorlatilag 5-10 perc alatt át tudom vinni egyik szobából a másikba a headset et és a két szenzort + az alapgépet …. Sajnos alapgépből még nem tudtam elvezetni a nappaliba a hdmi kábelt és az usb jelet, de ezen is próbálok dolgozni, hogy azt se kelljen hurcolászni. Ennek fő oka , hogy át kéne átfúrni 2-3 cm átmérővel és 10-15 cm vastagon a kis szoba alját a nappaliba…. van nagy ütve fúróm is, de milyen fejjel tudnék ilyen vastag lyukat fúrni? Vagy mivel szokták ezt megoldani? (hogy a HDMI kábel feje is átmenjen vagy esetleg a hdmi kábel fejét le lehet valahogy szedni és vissza szerelni?) ebbe még tudnátok segíteni?
    Este ha lesz időm fel is fúrom a nappaliba a gyártott szenzor tartó konzolokat és beszámolok milyen nagyobb placcon játszani… :N Valószínűleg vezeték nélküli Vive cuccot is majd beszerzem és akkor a nappali csak vezeték nélküli maximális élményre lesz tervezve (mert annak úgy is lesz még plusz szenzora és tartó konzolja kiegészítésként)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák