Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz laccy88 #49776 üzenetére

    Ez kb. 250EUR, szerintem sok (lasd lejjebb*).

    A Q1 nagyon orrnehez es a pant kenyelmetlen. Nincsenek hozza igazan 3rd party pantok csak "kenyelmesito" kit-ek, tehat parnazas amit a gyari pantra raraksz. Hatra kelleni fog valami ellensuly maskepp, vannak oda is mindefele csicsas megoldasok, de 2 darab duci C elem is eleg amit gumival vagy ragasztoszalaggal rogzitesz. Az arcparnara minimum egy szilikonos takaro kell vagy eleve egy 3rd party kit (ez valojaban mindegyik HMD-hez kell mert a gyari mint textil/szivacs es szetizzadod).

    A jo:
    - OLED kijelzok
    - rendesen allithato IPD

    A rossz:
    - csak 72hz
    - a HMD-ben levo dekoder nem olyan jo mint a Q2-ben igy 5-6ms decode latency helyett van 9-12ms plusz ott van hogy csak 72Hz igy PCVR streaming-nel nem tudsz olyan alacsony kesleltetest elerni mint a Q2-vel
    - van mar nem egy Quest jatek ami csak Quest 2 exkluziv

    A katasztrofa:
    - EOL es nincsenek hozza alkatreszek/kiegeszitok. A legnagyobb problema a kontrollerek mert az nem tudod meddig birja, hogy hasznalta az elozo tulaj stb. es ha valamelyik lehal akkor uj nincs hasznalt pedig nagyon draga ha egyaltalan talalsz. A Q2 kontrollerek nem jok hozza, a Q1 es a Rift S hasznalja ugyanazokat.

    *
    A Q2 ujonnan 399EUR, tehat sporolhatsz 150EUR-t az aron, de hasznalt lesz, kiegeszitok nincsenek hozza ugy mint a Q2-hoz, a tamogatas is lassan le fog halni (feltetelezem a Q3 megjelenesevel jovore eltunik) es ha maghal a kontrollers akkor kereshetsz egyet es mar el is ment megint kb. 100EUR.
    Ellenben egy 399-es Q2-vel vagy egy 2 ev garis termeked amit a gyarto meg a Q3 utan is tamogat, rengeteg 3rd party kiegeszito/tamogatas es minden VR tartalom megy rajta ami letezik.
    Ha az a Quest 1 mondjuk 150EUR lenne es a tartozekok eleve meglennenek hozza akkor azt mondanam hogy OK, de 250EUR-ert a fentiek tukreben ugy hogy egy vadonatuj Q2 400EUR en nem vennem meg. Van Q1-em a megjelenese ota, tudom mirol beszelek.

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák