Új hozzászólás Aktív témák

  • Aqis

    csendes tag

    válasz barcalaci84 #38240 üzenetére

    Köszönöm a részletes leírást, idő lesz mire végigcsinálom ezeket :) Walking-ban megoldotta, hogy VD/Games fülről indítom (a kontrolleres részt), millió köszönet :)

    A router beállítások, na az necces lesz, mint igazi, vérbeli router NOOB, nagyon nem értek hozzá, remélem, ezen a Tkomos csodán be tudok lépni valami menübe, de majd megguglizom :)

    Amikor az első alkalommal indítottam a játékot, fel is tűnt, hogy 866-ot írt sebességnek, ezt azóta sem sikerült neki kiirni. Amikor megszakad a játék, és kidob, a VD-ben a kapcsolatnál nem azt írja, hogy connected, hanem hogy Measuring Bandwith, de nem kapcsolódik újra.

    Kikapcsotam az Nvidia óverléjt, még a legelején, most az Afterburnert is, és sikerült teljes fagyás nélkül, de 3 15 seces megakadással kb egy órát nyomni az Alyx-ot. A negyedikre kifagyott. A megakadásnál látom a monitoron, hogy ott kb 1-2 fps-sel fut a játék, csak a headsetben "fagy" oda a kép. A végső, teljes kifagyásnál a monitoron is azonnal fagy a játék, akkor dob ki mmindenből.

    A Rift S az elkeseredés lenne, ahhoz se tudnám átrendezni, de ahhoz nem kellene 6 méteres 3.2 ultradrága kábelt venni pluszban :) Meg már vettem király 3 Amperes Powerbankot, ami megnyomja a Q2 játékidejét kb duplájára.

    Huhh, na megyek, új lendület, és csinálom, meg olvasom a többi hsz-t is :) Köszönöm szépen!!

Új hozzászólás Aktív témák