Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz a2d2 #21876 üzenetére

    Sajnos a default faceplate teljesen alkalmatlan az izzadsag kezelesere es ez ervenyes a CV1, Go es Quest-re is. Egy 3rd party faceplate elkerulhetetlen igy. Nekem van VRcover a CV1-hez, AMVR a Go-hoz es tegnap megjott az AMVR a Quest-hez is. Az utobbirol reszletesebben:

    A kamera kicsit tulexponalt, nem neznek ki ilyen lerobbantan a cuccok :)

    A csomagban a felso kepen lathatot kapja az ember (a Quest-en kivul :) ) - lencse vedo, faceplate es a rajta levo standard muborszivacs, egy plusz vekonyabb szivacs es az orreszt eltakaro gumi. az utobbi jo lehet mert a HP WMR-on is ilyen van es azzal nincs gondom, a Quest-re egyelore nem raktam ra. A standard szivacs nekem tul vastag, inkabb a vekonyat hasznalom. Az also ket kepen lathato hogy a standard szivaccsal (12mm magas/vastag) kb ugyanolyan meretu a faceplate mint az eredeti (a kepeken az eredeti a jobb oldalon az AMVR pedig a bal oldalon lathato). Ettol fuggetlenul nekem ugy tunt a FOV kisebb. A vekony szivacsal (9mm magas/vastag) a FOV ugyanakkora mint a gyarival, de nekem sokkal kenyelmesebben ul az arcomon es jobban is tart. Nem jon annyira ki hogy nehez a HMD es nem csuszik annyira le.

    Volt egy ido amikor nagyon meghuztam a pantokat es akkor ott volt az igazi FOV kanaan, de azt 10-15 percnel tovabb nemigen lehetett ugy hasznalni mert fej es arcfajast okoz. Az uj AMVR faceplat-el viszont most kiprobalhatom azt a napokban hogy csak a tokot hagyom benne es az AMVR szivacs helyett rakok ra valmai mas, meg vekonyabb dolgot, egyelore ilyen ablakszigetelo vekony szivacson gondolkodtam. Azzal talan kozelebb nyomhatom az arcom a lencsekhez, majd meglatjuk.

    [ Szerkesztve ]

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák