Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz trialboj #2045 üzenetére

    A Blitzwolf amit linkeltél 26$, amit én linkeltem 19$ és kontrollert is kapsz hozzá. Hogy lehetne olcsóbb a Blitzwolf? :DDD Mellesleg ennek a fehérnek is "bőr" szivacs része van és itt a bőrt kell idézőjelbe tenni, nem a szivacsot. :K A lencséket a VR Box 2-ben is tudod X-Y tengelyen állítani. A kettő közül egyébként én is a Blitzet ajánlanám inkább csak azért mutattam a VR Box 2-t mert úgy láttam rajtad, hogy neked minden ezres számít az árban. Köztük kb csak a lencse az egyedüli különbség, de erről nem tudunk semmit, nem olvastam összehasonlítást sehol de szerintem ebben az árkategóriában teljesen mindegy, nem lehet akkora különbség.

    Ezeket csak azért írtam le, hogy ne ezeket az érveket hozd, mert ebből csak az értékelések mennyisége a helytálló a választáskor. Én is több-jobb értékelésűt választanám, szóval ebben egyet értünk. Egyébként ezeket legfőképp azok pontozzák le, akiknek nem mennek a telójukkal a VR alkalmazások és azt hiszik a szemüveg a hibás (elég lefordítani pár orosz vagy török értékelést)...

    Mindkettőnek egyébként hatalmas hiányossága/hibája: az orrész nem párnázott ami igen kényelmetlenné teszi hosszabb használat esetén. Ezt házi tuninggal saját kreativitás szerint lehet orvosolni, csak nem árt számolni vele. :)

    Kicsimix kolléga egyébként korábban belefotózott a Gear VR lencséjébe működés közben, ő Galaxy S6ot használt, aminek a felbontása 1440 x 2560, ami pont kétszer akkora, mint a te készülékedé. Ezt csak úgy viszonyítás képpen mutatom neked, egyébként én néztem 720p-s és 1080p-s telefont is kínai VR szemüvegben, mindkettőn látszódtak a pixelek, a 720p-sen eléggé kivehetően, de attól is el lehet vonatkoztatni, lehet még attól élvezni a tartalmakat főleg ha érzékeny vagy a mozgásra. Egyébként ez teljesen emberfüggő, van akit zavar, van akit nem de abból ezt nem lehet megállapítani, hogy szabad szemmel nézed a telefont.

    Ha érdekelne még mobilos témában hsz-ek, GV-re keresve Gear VR témában ugyan, de mobil VR tartalmakról találhatsz érdekes hsz-eket.

    (#2048) HAX: Sajnos ez az app úgy ahogy van nem ér semmit sem. Nekem mindkét szenzort kipipálja (specifikáció szerint is rendelkezik velük a THL W8s-em), mégsem működik egyetlen VR app sem. Lehet a Jelly Bean 4.2.1-es rendszer az oka, lehet, hogy más amire nem jöttem rá, de egyszerűen nem működnek a szenzorok a VR appok alatt.

    Én inkább azt tudnám tanácsolni, hogy VR szemüveg vásárlás előtt tölts le olyan appokat amik elindulnak a telefonodon és megnézed működik-e a követés szemüveg nélkül. Néhány app azt írja "helyezd be a szemüvegbe a telefont" Ezt csak úgy érzékeli, hogy egy olyan mozdulatot csinálsz telefonnal a kezedben, mintha behelyeznéd a fejed elé (gyroszenzort használja ennek észleléséhez sok esetben, amit könnyű így kicselezni) esetleg letakarod a fényérzékelőt is közben mert azt is használhatja ehhez.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák