Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz #45185024 #2023 üzenetére

    Ha összedobjátok nekem a pénzt én megígérem hogy berendelem mind a kettőt Ebay-ről és nem csak összehasonlítást írok hanem minden kérdést meg is válaszolok :DDD :DDD :DDD

    Viccet félretéve a The VR-es srácok jövőhétre ígérték a Vive véleményüket és ha megérkezik az Oculusuk akkor arról is lesz és a kettőt is össze fogják hasonlítani.
    Ez egyelőre türelemjáték mert itthon még minimum 4 hónap (nagyon optimista becslés) mire kapható az Oculus, Ebay-en meg ugyan esik az ára de még mindig alig jött be pár licites 400ezer alá (mármint aki egyáltalán szállít ide és nála is van a cucc nem érkezőbe) tehát inkább eddig volt még drágább (az elsők még 500 fölött mentek el). Saccra azt mondom május végére picit 350ezer alá jöhet de ez csak tipp.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák