Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Weareus

    addikt

    válasz lajafix #7145 üzenetére

    A probléma az, hogy a mindkét fél jól jár jelen esetben két egymást kizáró tényező. Mindkét fél itt csak akkor járhat jól, ha a szóban forgó paraszt (ti. a tulaj, azaz jelen esetben én) aláfekszik és megoldja, míg közben a szerelő egy olyan kuncsaft autóját szereli, akiben ilyen hozott alkatrész opció fel sem merül, de ez esetben a nevető harmadik nem biztos, hogy ő lesz.
    Egyet értsünk meg: számos próbálkozás, szerelőváltás és átb@sz@rintás elszenvedése után (barátok, rokonok által mesélt gátlástalan szerelők húzásait egyenlőre le sem írom...) vettem egy mély levegőt, meg egy Volvo-s szervizkönyvet és elkezdtem szerelni. Azóta (amit lehet: olaj, gyertya, vezérlés, féktárcsa, trapéz, műszerfal cseréje, etc.) "szerelő" nélkül oldok meg. Persze műhely és komolyabb szerszámok, célszerszámok nélkül mindent nem lehet.
    Példa: váltóolaj-csere. Szerviz: xy olaj kell bele. Én: ok. Ár? 5000 ft az olaj. Mondom ok, de az olajat én hozom. Séta autósbolt, olaj megvesz 3000 ft. Szerelő: ez nem a belevaló olaj.
    Te most azt hiszed, ez a példa téged igazol. Pedig nem. Hagyok időt gondolkodni.

    Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.

Új hozzászólás Aktív témák