- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arni9010
aktív tag
válasz csabi94 #4942 üzenetére
Szia!
Az autó csere szerintem leginkább a pénztárcád kérdése, nincs igazán egy súlyban a két lehetőség
A Grande Punto kapcsán az 1,3 JTD-t nem igazán javaslom, rengeteg probléma van velük
Illetve a 156-nál vedd számításba az alumínium lengőkarokat (nagyon nem olcsó)
A benzines blokkokat nem ismerem, az 1,9 JTD elég problémamentes.Szerk:
Integrale kolléga jól összefoglalta a dolgot, annyival egészíteném ki hogy benzinesből 16V-t javaslom, az 1,4 8V-vel van tapasztalatom, hát iszonyat lomha[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz csabi94 #4942 üzenetére
Ha Lybrából és 155-ből bevállalod a benzinest, akkor 156-ból miért nem? Ugyan azok a motorok (Lybra 1.8 egy butított Alfa motor, TS nélkül).
Más: Igaz, hogy a Tempra öreg, és kell rá költeni, de én csak akkor cserélném, ha fiatalítás lenne a cél, nem pedig a költés elkerülése. Ne gondold azt, hogy az új szerzeményre nem kell majd költeni, főleg a kínálat alján levőkre, pláne otthon.
Olcsón hozzá lehet jutni ezekhez, de a fenntartása (nem csak meghibásodások miatt, hanem kopó alkatrészeket tekintve is) arányaiban drága, ezért sokan nem költenek rá (pontosan amiért te is szeretnéd cserélni a Temprát).
Sok leharcolt és lelakott példánnyal fogsz találkozni, Lybrából szinte lehetetlen kifogni egy normális példányt, a kínálat sem nagy sajnos.
Én a helyedben lőnék egy GP és nem JTD-vel, hanem 1.2, 1.4 benzinessel, (esetleg Stilo, de nincs akkora különbség a kettő között árban.) Nagyon jó az a JTD, családban van több is, de mind újonnan vásárolt, olajat 10e-ként cserélve, használtként nem merném bevállalni.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest