Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    válasz csabi94 #4983 üzenetére

    @csabi94

    A műszaki dolgokhoz nem értek, de abban talán igen, hogy éltevitelszerűen melyik szerencsésebb.

    Az alapján, ahogy körbeírtad a használat módját (t.i. inkább hétvégén pár száz km, egyébként nem sok), összeségében irreleváns, hogy dízel vagy benzines, mivel értékelhető különbséget szerintem nem realizálnál. Különben is: benzin > dízel... ;)

    Amennyivel olcsóbb a dízel, szerintem közel annyi el is menne az általad leírt hibák orvoslására; 150 pénz nem sok, amikor valamihez esetleg kicsit komolyabban hozzá kell nyúlni. Valószínűleg a klíma sem csak feltöltésről szól, mert akkor az már meglenne...

    A kombi jobban pakolható a nagyobb ajtó miatt, de érdemben nem sokkal praktikusabb; ofc térfogatra több...

    A benzines saját bevallásod alapján esztétikailag és - már amennyire megítélhető- műszakilag is rendben van. Ha az utóbbi fals, azzal így is úgy is foglalkoznod kell, viszont ha az előbbi, azzal majd foglalkozni akarsz, és az nagyon könnyen csúszda lehet egy mély kútba...ha viszont alapból rendben van, akkor csak simán jól érzed majd benne/vele.

    A Salespeed több szempontból is viccess lehet, de szerintem ha Alfa nyersen és ésszerűtlenül vált, az pont illik hozzá...nyomni kell neki, és akkor meg pont jól vált. ;)

    Hogy mennyire esne szét alattad, az pedig 50/50. Ennyi idősen sanszos, hogy nem úszod meg a hozzányúlást, de komplett felújítást vízionálni nem biztos, hogy szükségszerű.

    Én a benzinest venném, főleg, hogy le tudod követni a történetét (ami ofc nem azt jelenti, hogy nem üthet be valami), de ez csak az én szubjektív 2 centem...

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák