- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
ki használ Adiumot? Valmiért csak egy Y jelenik meg a nevemként, se hotmail accomon, se a programban nem tudom átállítani. Beírom amit szeretnék, de nem változtat.
-
iTunes gyüjteményünk költöztetésekor jön jól (de menteni és visszatölteni is képes), a CopyTrans TuneSwift programja.
2011.03.15-ig ingyeynesen beregisztálható ezzel a kulcsal:
TUNESWIFT-ACTI-VATE-ME[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
őstag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a 10.6.5 magyarosítást, de nem tetszik. Ha Lang and prefben felcserélem a sorrendet angol és magyar között, akkor pl a Firefox is angol lesz. Hogyan tudnám eltávolítani a lang packot, vagy mi a megoldás az eredeti állapot visszaállítására?
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
őstag
Csak erről nem ír egyértelműen a fejlesztő, sem a leírásban sem a FAQ-ban:
Monolingual
Monolingual is a program for removing unnecessary language resources from Mac OS X, in order to reclaim several hundred megabytes of disk space. It requires at least Mac OS X 10.5 (Leopard) and also works on Mac OS X 10.6 (Snow Leopard). Version 1.3.9 is the last version for Mac OS X 10.4 (Tiger).
I don't know about you, but I use my computer in only one (human) language — English. And I'm willing to bet that you do too, albeit perhaps not English. So why do you have a bunch of localization files for the Mac OS X operating system filling up your hard drive? Enter Monolingual — a handy utility for reclaiming your space for more useful things… like international mp3 files, email or whatever you like.
-
biker
nagyúr
dehogynem egyértelmű, minden magyar nyelvi filet töröl, ezt kérted, ezt kaptad
a magyarra várt appokat tedd fel újra, és újra magyar leszElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
nem, ez ilyen.
kb ezt futtattad le: törlés minden hu.lproj file mindenholnem lehet megkülönböztetni a system lokalizációt és a programokét, a csomagban ott van vagy 20 app lok is (mail, safari, stb)
sehol nem írták, hogy kivéve..., azt írta, törli a választott nyelveket
sajnálom, ha félreérthető voltElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
veoneo
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Sajnos nem vagyok jártes az Apple világában.
Kérdésem ?
Szeretnék segítséget kérni ,
hol telepítenek Apple Ibook G4 laptopra magyar Op rendszert pesten.Aki válaszol annak előre is köszönöm.
Ha privit küldesz írd oda miről van szó!!!!!
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
-
biker
nagyúr
10.5.8.-ig jó, és erre van is magyar
Ingyen senki nem csinlja meg, minden full telepítést 5e Ft-ért csinálok, legyen az Linux, Windows vagy osx, a jogtisztasagot illetően természetesen hozott legális anyagból dolgozom (kivéve Linux)[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
veoneo
csendes tag
Bocsánat én nem kérem senkitől ingyen.
Csak a hugom nyüszögött hogy a laptopján szeretné megfrissíteni illetve ujra telepíttetni az op rendszert. Sajnos én nem értek hozzá.Még soha nem telepítettem Mac -ot. Nincs is semmim hozzá.
Nem sükséges hivatalos csak legyen rajta,és nem idő korlátos .
Azt hogy angol vagy magyar megkérdezem tőle.
Ha privit küldesz írd oda miről van szó!!!!!
-
biker
nagyúr
nem is te vetetted fel, hogy ingyen gondoltad
csak a te írásodba látta bele más ezt.ibook korától függően jogod van 10.3 (1GHz alatti) vagy 10.4 oprendszerhez, akár van DVD-d, akár nincs, mivel az jár a gépedhez, ha elveszett, ha nem.
10.5 legálisan nem jár hozzá, de 1GB ram és 1,4 procival jobban jársz ezzel.
10.4.8 utolsó magyar, de szinte mindenhez 10.4.11 kell, míg 10.5.7 utolsó magyar hibátlan 10.5.8 alatt ismunkaidő kb 1,5-2 óra, ha érdekel, keress akár
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
senki ne tegye fel a magyarítást!
Horror, rémálom, hiányos mint állat
részletekNE!
fel ne tedd
mert utána tényleg csak monolinguallal szedhető le a magyar nyelv, de akkor viszi a többi rendes magyar app lokalizációt is (vlc, adium, iWork, satöbbi!)Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Jhonny06
veterán
Valaki nem tudja véletlenül, hogy ez melyik app ikonja? Köszönöm.
-
biker
nagyúr
-
rii
nagyúr
nem akartam írni, de sztem'is egy spec. icon mert TinEye se talált rá semmit, pedig elég "lazán" értelmezi a hasonlóság fogalmát
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehetne azt megoldani, hogy láthassam a mappa elérési útvonalát úgy mint a win intézőjében? (esetleg kattintható is lenne és arra a korábbi mappára ugrana)
-
Moleskin
tag
Kinéztem magamnak az új Apple TV-t és végre itthon is lehet kapni a Veddvelemnél.
Kérdésem az, hogy nem érdekelne mást is esetleg, mert ha több vásárló van, nagyobb a kedvezmény!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest