Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    Sziasztok. Pár kérdésem lenne felétek. Napokban elgondolkoztam,hogy le kéne cserélnem a mostani gépem mert már kezd elegem lenni a winből minden szinten. Régebben iMacem volt akkor azt hittem,hogy huh windows jobb ,stb de ahogy egyre többet használom rájöttem,hogy igazából mac-re szeretnék váltani.

    Amit megtudnék most engedni nagy nehezen magamnak az egy mac mini, full hd tv-vel(ami van). Szerintetek érdemes a mostani gépem lecserélni egy mac minire? Adatlapom alatt ott van de röviden i3-3220,4gb ram,hd7770. Játékra nem nagyon használom vagyis egy játékra mert inkább xboxozok mint ,hogy pc-n játsszak,de ezt tudom mellőzni . Mennyire gyors ez a mac mini? Asztali gépemre nem nagyon költök mert már elmúlt az a "korszakom" mac minibe egy ssd-t meg ramokat vennék és ennyi .Gyorsaság nekem fontos, meg a folyamatosság mert ez a win8 néha halálba kerget.

    Imac lenne igazából az álmom de azt majd később mert a pénztárca szűkös. :) Régebben volt imacem csak akkor még nem tudtam mérlegelni, nem ismertem annyira az osx-et stb.

    Illetve ez a mac mini mennyire alkalmas játékra ha netán egy kisebb "valamit" játszani szeretnék? Használtan venném.

    Várom válaszokat,tanácsokat,tapasztalatokat.

    Üdv: roberto211 :R :R

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák