- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Aktív témák
-
t-shirt
veterán
válasz ghostface83 #10800 üzenetére
Ha már megvetted a cuccot és kilépsz akkor azt buktad.
Mi történt? -
Grafiqs
őstag
válasz Moon Light #10795 üzenetére
Szervezzek szb-t. 1 órán belül 5-ös szintû leszek...
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
t-shirt
veterán
válasz ghostface83 #10804 üzenetére
Ez genyó dolog, egyébként sem tanácsos idegenekkel szb-zni mert sokszor "felfelejtik" kifizetni az embert.
Írj egy sms-t hogy mi a helyzet, ha nem jön válasz egy ideig akkor lépj ki.
[ Szerkesztve ]
-
ghostface83
tag
válasz t-shirt #10805 üzenetére
Kifizetéssel még nem volt probléma, csak ez most igy kicsit idegesítő, mert nem akarom elbukni a pénzt, főleg hogy még XP-t se kapok érte, de közben csinálnék mást is, vagy inkább szerveznék én egyet.
Estig várok aztán kiderül, ha nem akkor ennyi úgyis visszajön a pénz az autólopásokból.
De utólag azért megköszönöm neki kulturált módon. -
Noexxa
tag
Sziasztok! Barátoknak folyamatban van a fel.
MoonLight megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés köszi a próbátNick-em midenhol ez: Noexxa
-
t-shirt
veterán
válasz ghostface83 #10806 üzenetére
Ha kilépsz csak a pénzt bukod, attól még szervezhetsz vagy mehetsz másik szb-re.
-
Fatusi
tag
válasz t-shirt #10805 üzenetére
Nekem még az előzőben volt egy olyan, hogy elhívtak szbre, megvettem a cuccot, vártam vártam, belépek az szb menübe, és látom le van fújva az egész. Azt hiszem fegyveres lettem volna. Kicsit se voltam ideges.
Na meg a másik, mikor én szerveztem, már megvolt mindenki, erre aki jött volna sofőrnek, azt mondja nem állítja be a kocsit, fizessek neki 150-et és akkor kilép az szb-ből. Sajnos már nem tudom ez milyen néven játszott, mert ütném még most isAz biztos, hogy van fantázia, én meg inkább úgy voltam vele, hogy lefújom én és kifizetem a többieknek amit befektettek, de egy ilyen ...nak nem fogok utalni egy $-t sem. Ccserébe bevállalta a boxzsák szerepét, mert a többiek is elkenték a száját párszor, meg nekem is rendszeresen volt kit ütni
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Z10
-
Grafiqs
őstag
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Aug.28. - 15:02:17
Szintet léptél! Új szinted: 5. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
ghostface83
tag
Úgy szeretem amikor valaki ír hogy "gyere szb-re, ennek és ennek" és fogalmam sincs hogy ki az?! Tel.szám alapján meg ugye nem lehet rákeresni az illetőre...
Inkább kiírom az adatlapra, hogy már van csapatom szb-re és ne hívjanak! -
Jani09
tag
MoonLight sikeresen megszöktetett a börtönből!
-
t-shirt
veterán
válasz ghostface83 #10813 üzenetére
Rá lehet keresni a telefonkönyvben telszám alapján a tulajra. Persze attól hogy van egy neved, adatlapod még nem mész sokra.
Az sms-nél ott van a küldő neve, és ott is olyan (szinte mindenhol) hogy ha rányomsz a névre akkor az adatlapon találod magad.
Grafiqs grat
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
üdv mindenkinek!Grat a szintlépőknek
este 8-ra kellene 1 ember majd szb-re,akit érdekel,szóljon...de olyan kellene,aki tényleg itt is lesz,mert Diego nem ér rá sokáig...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Str8 sk8r
őstag
....éééén meg békésen nyaralgatok lengyelbe, erre se szó, se beszéd:
Sajnos elvesztetted a harcot dudva11 ellen!
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
-Nemtom-
őstag
nálam is szokott próbálkozni, sztem feltehetnénk családi halállistára
-
rambo4ésfél
senior tag
kellene egy fő szbre
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz rambo4ésfél #10822 üzenetére
megvagyunk
-
BandiHUN
veterán
Nailbomb idõpont: 2009 Aug.28. - 16:06:22
Nailbomb megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!csako666 idõpont: 2009 Aug.28. - 12:10:03
csako666 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Moon Light
tag
semmi
[ Szerkesztve ]
...Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést...
-
Krszti1660
csendes tag
Üdv nektek
meghalt!
-
BandiHUN
veterán
Új Szinthez XP: 10,157/12,200 a tegnapi eredményem függvényében ezt el se akarom hinni...és még most megyünk szb-re majd vagyis nem jött be a dolog,ma nemhogy nem hagyom ki a lépést,hanem még hamarabb meglesz sokkal,mint szokott...persze nem a játék lett engedékenyebb megmentett aaz örökös kedvenc csempészáru eladása szinte csak abból van... a lopott kocsi mellé az előbbis kaptam olyan szép 6 xp-t,hogy öröm volt nézni... nem is lopkodtam ma kocsit inkább
szerk.:újrapróba kocsit,megerőltető 9xp-t dobott is
üdv Krszti!
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Krszti1660 #10831 üzenetére
én negyed 9-kor...de olvass vissza,milyen körülmények között tényleg azt hittem,a kövi autólopás pl.levon már az xp-ből,tisztára lvl3-asnak éreztem magam megint,csak nem ültem annyit de én viszont aludtaaam
-
Moon Light
tag
Itt van nálam egy táska $586,469-al
504xp köszönöm a szervezőnek: grafiqs és barátaimnak: sickboy28, jani09...Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést...
-
Krszti1660
csendes tag
-
csaresz002
senior tag
sziasztok
van kedve vkinek kötöszködni? pityuka92 garázsát kéne piszkálgatni...500ezret akar kérni azért mert jogosan szét nyuzták devil666nak 4kocsiját.hozzá teszem jó indokkal(trágár smsek)
maga a tag ausztráliaba van
[ Szerkesztve ]
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
shadow7
aktív tag
Odarohantál a tûzjelzõhöz, ezután betõrted. Ezt senki sem vette észre. Sikeres akció. Szereztél: 40 XPt Futás közben találtál: $9-t
Odarohantál a tûzjelzõhöz, ezután betõrted. Ezt senki sem vette észre. Sikeres akció. Szereztél: 42 XPt Futás közben találtál: $1-t
[ Szerkesztve ]
maffiozo nick: Soni
-
Krszti1660
csendes tag
-
csaresz002
senior tag
Küldő: admin - 0 Időpont:2009 Aug.28. - 17:14:06
Sajnos elvesztetted a harcot pityuka92 ellen!
Opciók: Törlés - Válaszakinek van kedve beküldhetné utánam...hollandba van
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
ReloadedSHIT
csendes tag
szb-re menneeek: Telefonszám: 59331
-
BandiHUN
veterán
Szintet léptél! Új szinted: 24. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1 hát ma korán megvolt...bár jött 1600 xp az szb-re
-
BandiHUN
veterán
válasz Krszti1660 #10839 üzenetére
Sikeresen kiraboltad a sarki kis boltot. Szereztél: 250 XPt És kerestél: $488-t
-
ReloadedSHIT
csendes tag
Na nem igaz nem akar senki szb-t
(Telefonszám: 59331 ) -
Grafiqs
őstag
válasz ReloadedSHIT #10844 üzenetére
mehetünk...
-
Moon Light
tag
Nailbomb sikeresen megszöktetett a börtönből!
Ezt már én is szerettem volna de nem találok senkit! Különben is azt beszéltük meg, h a PH-sok raknak oda 1$ aztán majd eldönti mindenki van-e kedve szöktetni vagy nincs
Légyszi rakjatok oda 1$...Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést...
-
BandiHUN
veterán
gaspar megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki! köszi!
-
BandiHUN
veterán
válasz Krszti1660 #10847 üzenetére
tegnap este amit én összehoztam,azt se akartam elhinni először ültem,mint egy lvl3-as,aztán nem ülten,de akkor meg az xp lett egy lvl3-asé kábé beállitottam a sikeres autólopás negativ xp rekordját 20 as szint felett,4XP-vel
én 11$-t szoktam irni...jobban látszik és egyedi de ha nem irok,nem kell rám pazarolni,mert vagy le vagyok pukkanva és úgyis mindegy,vagy pl.délelőtt mobilról nyomom ugye,és akkor úgyse nézek eredményt,mert csak nagyokat tolok..
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest