Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz vzsryl #7488 üzenetére

    Elrettentés? A Nagytemplom előtt? :D Jellemzően az egy ideális terep fosztogatáshoz?

    A látvány szokatása zajlik éppen, amúgy teljesen öszvér ez a páros, de bemutatónak jó ez. Más fegyverzete, felszerelése van egy akármilyen fegyvernemi harcosnak és más a MP-járőrnek és mások a fegyver viselésének szabályai, de mint említettem, katonai szempontból jelen helyzet kezelhetetlen. lenne A fegyver závárzat melletti ujjtartás egyébként ebben a környezetben teljesen megengedhetetlen.

    Amúgy hétfőn kicsit érthetőbb lesz ez a parádézás, ha a koronavirus-törvény és a vészhelyzet irányítással kapcsolatos előterjesztések elhangzanak/megszavazásra kerülnek.

    (#7507) Azie

    Mindenkit lecsekkoltál, tényleg azt vette-e, amit és nem meg utána még másik boltba más dolgokat venni? Persze mindenki más mekkora barom, hogy éppen veled egy időben és helyen vásárolgat. ;)

    **********************************************

    Lenne egy kérésem, lehetne az idősekről picit nagyobb tisztelettel említést tenni? Ez a nyuggerezés, farhát-kommandózás miért kell? Megértem, hogy sokan érzéketlenek és képtelenek felfogni az öregek jelen helyzetbeli lelkiállapotát és saját gondjaik miatt őket szídják, de ne menjünk már le erre a szintre.

    Külön elnézést kérek nagybetűs kollégáktól, hogy elveszem a munkájuk kis részét. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák