Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz tom_tol #61844 üzenetére

    a kavarást arra értettem, amire válaszoltam ;)

    a többi kérdésed meg kb. egy fullos vizsgáztatás, kinek van ideje ennyit ideírni esti fektetés közepette? :DDD

    a polgárok nem tehetnek semmiről, ettől függetlenül van, hogy olyan helyzet van, hogy a polgárokat nem lehet engedni azt csinálni, amit szoktak. szóval nem a "ki tehet róla" (a denevérzabáló kínaiak és soros, ki más?! :DDD) a kérdés, hanem, hogy kell-e ezzel az államnak foglalkoznia.

    látod, aweriot szerint nem.

    szerintem de, az például lehet egy vörös vonal, hogy "amikor már az egészségügy nem tudja ellátni a betegeket és triázsolni kell, mint egy háborúban". nem a polgárok tehetnek róla persze, hogy az egészségügy hamar eléri ezt a szintet, hanem a politika, ami szétrohasztotta, amikor az neki praktikus volt. de igazából egy háromszoros kapacitás sem olyan sok ám, pár hét különbség a járványban.

    nem tudok neked objektív vonalat húzni, de azért azon elgondolkodnék, hogy a szokásos napi 300-350 magyar halottnak minimum a harmada már koronában hal meg, és nincs messze a fele sem. amikor minden második ember ebbe hal meg. az nem sok szerinted?

    a magyar politikai elit üzenetei nem hogy semmit sem érnek, hanem kifejezetten károsak és abszolút megértem, ha nem ösztönöznek senkit a szabályok betartására. úgy alakult, hogy itthon alapítottam családot, hidd el, eléggé aggódom is miatta, h nem lustáztam-e el ezt a kérdést. a volt évfolyamtársaim kétharmada külföldön él...

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák