Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raverguy

    újonc

    válasz #20749568 #59682 üzenetére

    Nem teljesen értem. Távol-keleten (Ausztráliában is) mindent a járványkezelésnek vetettek alá és sikerült megállítaniuk a vírust, valószínűleg kisebb gazdasági káruk is lesz, mint az európaiaknak. De ilyen messzire se kell elmenni, hisz áprilisban nálunk is ez volt, nem is lett komolyabb halálozás. Ha szükséges nyilván pénzt kell nyomtatni és oda kell adni a dolgozni nem tudó embereknek, de ez akkor is jobb megoldásnak tűnik, mint hagyni több ezer embert meghalni és közben még a gazdaságot is szenvedni hagyni ilyen lazább intézkedésekkel.
    Én még "fiatal" vagyok és valószínűleg antiszociálisabb, az emberek többségénél, de mindig a háborúk jutnak eszembe. Hol van 1 hónap lezárás attól, hogy emberek évekig pincében élnek és örülnek, ha valamit enni tudnak? Ma már neten is lehet kapcsolatot tartani. Persze nem jó, hogy nem tudok találkozni a barátaimmal, de 1 hónapot nehogy már ne lehessen kibírni.
    Kicsit úgy érzem ezek a pár ezer forintos repülőjegyek teljesen megváltoztatták az emberek szabadságérzését. Nekem volt olyan osztálytársam, aki 18 éves koráig a Balatonra nem jutott el.

Új hozzászólás Aktív témák