Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Reggie0

    félisten

    válasz Csatravi #57615 üzenetére

    1. Azt kene megertened, hogy a nincs ra kapacitas nem erveles. Ha most erre nincs kapacitas, akkor tobb betegre sem lesz. Most tetozott az ellatorendszer es holnaputan valogatnak, hogy ki kerul be korhazba es kit kuldenek haza meghalni? Vagy ha nem, akkor valami kapacitas megis van, nem?

    2. Az eletben minden mindenre kockazatot jelent, a kerdes az, hogy mekkorat es ez elfogadhato merteku-e az adott temakorben szokasos kockazathoz. Tehat az, hogy kockazatot jelent, meg nem jelent semmit, nem egy erv. Az is kockazatot jelent, hogy autot vezetnek az emberek. Sot az is, hogy az orvos hazamegy, aludjanak a korhazban eletuk vegeig.

    3. A gepen levo haldoklo valoszinuelg nem is jelol ki kapcsolattarto szemelyt, es nem fogja behivni, plane akkor, ha gyors az allapotromlas, tehat ez is azt jelenti, hogy a napi haldoklok szamanal joval kevesebb extra terhelest okoz, azaz meg jobban elfer a dolog.

    4. Sosem akarnak senkit kerulgetni -, nem csak az intenziven, sehol sem -, a beteg is csak utban van, a betegseget kell meggyogyitani ugyebar. De attol meg vannak alapveto jogok, amiket ilyen mondvacsinalt okokkal nem lehet lenullazni. Nyilvan ez reg problema az egeszsegugyieknek, pandemia nelkul is allando problema nekik, hogy a pofatlan szulok meglatogatjak a nehany eves gyerekuket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák