Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Ezekiell #51438 üzenetére

    Az összes egy/közötlégterű irodát átvágni HO-ra, erre kötelezni a cégeket.(Akiknek sajnos a mai napig az a mentalitása itthon, hogy aki bent van az dolgozik, nem...)

    A munkanélküliséget közfoglalkoztatással mérsékelni, hasznost a fontossal -> mehetnek a buszokra villamosokra maszkot ellenőrizni / polgárőrnek ugyan ezen feladatokra.

    Magánegészségüggyel egyességre jutni az emberi és technikai többlet erőforrásokért.

    Be és kiutazást szigorúan de hagyni, negatív teszt + 72 órás karantén a reptereken na oda mehetnének a fűtött fólia sátrak. (A végén tényleg csak az utazna akinek kell vagy megteheti, a légitársaságok se vernék az asztalt, a focidrukker ellenne ezzel az üzleti út meg ha fontos kibírják.)

    Rendőrség mellé a honvédelmet is kivezényelni maszkot ellenőrizni és osztani.(Ha úgy tetszik drága maszk... 50 ezres maszk tökre megérné / fő hiány esetén még jobban is mint a gyorshajtási bírságok.)

    Középiskolákat átdobni onlinera ott már nem teher a szülőnek. Sőt olcsóbb... mióta nem utazok be egyetemre azóta én kb elhanyagolható mennyiséget költők tapasztalat.

    Szórakozóhelyekre nagyon alacsony létszám korlátot bevezetni és ellenőrizni.(Nav ráér és szeret bírságolni lehetne még rájuk bízni feladatokat úgy érzem. ;) )

    Azokat az edzőtermeket, sport és egészségközpontokat ahol a fűtés légkeverésesen (hütő-fűtő) klíma van bezárni. Ahol megoldható másképp a fűtés ott szintén alacsony maximális létszám korlát.

    Ritkítani a vonatokat mivel 10-12 közt feleslegesen vannak duplakocsik a legtöbb agglomerációs vonalon cserében 6-10 és 3-7 közt dupla szerelvény + menetrend sűrítés. (Többlet pénzért cserébe egy kaller vagy mozdonyvezető sem sírna a túlóra miatt.)

    Lehetne még sorolni, fog bármi változni? Nem, mert ahhoz ki kéne állni a nép elé és elismerni, hogy ezt elbacctuk de próbálunk javítani. Kellene bele pénzt és energiát fektetni na ez az amit egyetlen hazai politikus sem hajlandó beadni a kivett pénzért cserébe. Ha betennék le sem szarná a tömeg, hogy mennyit vágnak menet közben zsebre és mikor hol hajókáznak...

    Idealizmus.OFF(); :))

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák