Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alpi.

    addikt

    Nem a korai, lappangási szakasz tünetmentességével lett összetévesztve ? Mert arra tényleg mondták még anno, hogy feltehetőleg ott nem vagy nagyon kis eséllyel fertőz tovább.
    (jelenleg lehet, más a tézis a korai szakaszra is, passz)
    Viszont találtam egy (nekem legalábbis) érdekes cikket : [Tünetek és előfordulási arányuk]
    Ezek után mi lázat mérünk és hazaküldjük a tüsszentő gyerekeket....
    Valahol meg is értem, az egyre több szkeptikusabbá váló (velem együtt) embert, mert amit csinálunk, mint védekezés, annak egy része teljesen értelmetlen szopatás az egyénnel szemben.
    "who were tested for COVID-19 showed that anosmia was the symptom most often associated with a positive PCR test. Similarly, a Europen study done earlier this year found that 87 percent of more than 2,000 patients reported losing their sense of smell while more than half reported a loss of the ability to taste."
    Ezt pl. személy szerint érdemesnek tartanám erősen hangsúlyozni, mint lehetséges fertőzésre utaló jel, amit ha észlelünk, forduljunk orvoshoz.
    Az a 80% elég komolyan fölé nyúlik bármilyen más, köhögés, láz, nehezebb légzés, stb. tünetnek. Igaz, hogy nehezebb is észlelni ezeknek a csökkenését, mint egy lázat vagy a többi, ismertebb tünetet. Viszont összekapcsolva egyéb tünettel, igencsak segíthet.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

Új hozzászólás Aktív témák