Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hieronymus

    addikt

    LOGOUT blog (1)

    válasz idegen lény #34111 üzenetére

    "már nagyon rég felfedezték az első koronavírust, de valahogy én még sosem hallottam ilyesmiről, hogy például nálunk lett volna náthát okozó koronavírus járvány, holott lehetett már sokszor. Valahogy ezt mintha elhallgatták volna előlünk, eddig mindig csak az influenzajárvány volt emlegetve."

    Azért nem hallottál korábbi koronavírus járványról, mert az emberi populáció egy jelentős része már részben vagy egészben immunis rá. Észre sem veszi vagy 1-2 napig vannak enyhe tünetei.

    Egy egészséges felnőtt évente 1-2 alkalommal találkozik olyan vírussal ami fogást talál rajta. Sokszor nem is a vírus önmagában okoz problémát. Azonos időben kapott baktérium fertőzés estén a baktériumok jobban teljesítenek az ember ellen. Ezért tolták egy korábban az antibiotikumokat eszetlenül minden apró megfázásra.

    Az egészséges gyerekek évente 12 alkalommal is lehetnek náthásak, akár a koronavírusoktól is. Ismerkednek a vírusokkal. A nyájimmunitás itt sem működik. Szép idea, csak nem látszik megalapozottnak.

    Mivel a nátha nem okoz jelentős problémát és leginkább a gyereken terjed valamint "meghűléses" betegségnek tekintették sokáig, a betegekre hárították át a betegséget. nem vigyázott/figyelt magára ezért meghűlt. Legközelebb jobban kell vigyázni. (A gyerekek sokkolására előszerettel vetették be.)
    De ennyi. Nem kell karanténozni a megfázás miatt.

    "Ez megerősíti, amiről nemrég írtam, hogy koronavírusok meg mindenféle vírusok mindig is voltak bennünk már évtizedek, évszázadok, évezredek óta."

    Mondott valaki mást?
    Most egy mutálódott vírus okoz problémát. Többszöri mutálódás után kompatibilis lett az emberrel.

    Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Új hozzászólás Aktív témák