Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • the_mad

    aktív tag

    válasz pjen #15079 üzenetére

    A népesség nagy része nem COPD-s, vagy asztmás, stb.. Az ekcémás, lumbágós, szénanáthás nyugodtan mehetne amerre lát...
    "Aki dolgozik haza viszi a.." Ezeket kéne szűrni...

    (#15080) inf3rno
    "A jelenlegi lélegeztető szám mellett biztonsággal kb. 9 év múlva futna ki. Az oltás meglenne 1.5 éven belül, legalábbis azt állítják az ezzel foglalkozó szakemberek."

    Értem. Tehát másfél évig legyen mindenki bezárkózva? Ezt ugye te sem gondolod komolyan... Ez az irreális, nem pedig a félmillió teszt naponta...
    Pontosan ezt írtam. Nincs távlati cél. Nincs egyáltalán semmilyen cél, csak a görbe laposítás, de igazából ez sem cél, hanem kényszer. Különben beszakad az eü... Fogalmuk sincs, hogy mit kéne csinálni és azt hogyan.

    "Pedig jó indokkal lehet, és párszázezer halott megspórolása elég jó indok."
    Ez szép, de amennyit így nyersz, azt majd a mérleg gazdasági részén kamatostul visszafizeted. Lesz ott is néhány kilátástalanság elől a halálba menekült ember.

    (#15084) Csatravi
    A fesztivált meg az nyaralást mondjuk pont kibírja mindenki. Főleg azért, mert a fesztiváloknak erre az idényre annyi, és nyaralni sem nagyon lehet majd...
    Milyen rövid időről beszélünk? Eddig kb. 2 hete tart a ###maragyáotthon rendelet. És meddig tart még? Senki sem tudja. Ez a baj. Ezért lesz egyre több ember az utcán, mert nem látni a fényt az alagút végén és ez a kilátástalanság végül fellazítja a fegyelmet. Nem tudok hibáztatni senkit érte.

    “God made men, but Sam Colt made them equal.”

Új hozzászólás Aktív témák