Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz lacafaca #121662 üzenetére

    Ez viszonylag korrekt volt, még tegnap megnéztem.
    Személy szerint egyiküktől sem okádok, Letohával van néhány közös ismerősünk, a szakmai kompetenciáit nem kérdőjelezem meg, a szándékait viszont igen.
    Torolacával sem volt semmi különösebb problémám 20 éve, amikor azonos körökben mozogtunk, aztán csúnyán eladta magát, azt sem hiszem el neki, amit kérdez. Ha már olyan nagyon szeretik néhányan a háttérhatalmazást emlegetni, na ő tipikusan az "azt" kiszolgálók körébe tartozik.

    Visszatérve a videóra, a konkrétumok egészen okénak tűntek, persze a birkáknak beletoltak némi sugalmazást, illetve amatőr videósként (csak a kontextus kedvéért: azért készítettem már olyan reklámot youtube-ra, amely a saját kategóriájában toronymagasan a legnézettebb) elég egyértelmű volt, hogy szükséges volt úgy vágni, hogy a narratíván belül maradjanak.

    Szóval, konteósoknak kötelező - de visszafogott - anyag, másoknak egy unalmas, semmitmondó cucc, véleményem szerint.

    A legkiválóbb részt idézem, ha nem is szó szerint, hogy akinek nincs rá ideje, kábé lássa milyen módon igyekeznek manipulálni a könnyen megvezethetőket: Jakab prof azért nem releváns szakember, mert az anyukája a WHO régiós vezetője!44!4
    (Ha oknyomozó riporter lennék és ez nem egy szerkesztett, scriptelt MŰsor lett volna, itt kezdtem volna gyorsan feltenni a két úriembernek a kérdéseket, hogy ki kinek a kicsodája és hogyan kapcsolódnak a kicsodákhoz és hálózataikhoz...)

    Szóval, szerintem #sémaunalom, kiválóan szerkesztve a célközönség számára.
    Ez van. Információs (hibrid) hadviselés és hasbaakasztás mindenütt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák