Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    válasz BalanceR #111882 üzenetére

    " Lényeg, hogy ne oltass!"
    Először is, már írtam többször, hogy átestem a Covidon május elején, úgyhogy jah, az tuti, hogy nem oltatok, erre az egyre mérget vehetsz. Ezzel állom a boostere(i)det, kedves egészségedre! A Modernát ajánlanám:
    Moderna, Svédország, Dánia

    Másodszor nyilván irónia volt, amit az Ivermectin viszonylatában írtam, még ha sugalltam is vele bizonyos dolgokat. 

    Harmadszor a kutatás-fejlesztésnek meg kell térülnie dologhoz:
    Government funding backed Molnupiravir

    Negyedszer az annyiért adja, amennyiért akarja dologhoz:
    Én megértem, hogy nyilván az egyszerű ember nem jut el odáig, hogy legalább nagyjából rákukkantson, milyen pénzből fejlesztették (az előbbi link), mielőtt jobban védené a dolgot, mint a saját családját. :D Az is okés, hogy nem jut eszébe, hogy itt az állam veszi ezt a gyártási ár 40-szereséért árult cuccot, amit az állampolgárok fizetnek meg ezernyi formában. A naiv emberben nem merül fel a "lobby"/megvesztegetés fogalma sem, hogy esetleg hogy jut el egy ilyen szerződés az aláírásig, kik kapnak közben egy-egy luxusnyaralót valami kellemes tengerparton. Tudom, szerinted ez a jelenség nem létezik (a tengernyi hasonló okkal létrejött per, milliárdos bírság ellenére sem), az emberek jók és tisztességesek.

     Gyártási ár 40-szerese mer' K+F. "Ezttanútamazegyetemönamikorkiképeztökengömbiórobotnak." :D

    Úgy véded a gyógyszercégeket, mintha az életed múlna rajta, de gyanítom valójában nem is tudod miért, egyszerűen jön zsigerből. Valahol gyönyörű ez a szektás vakhit és túlbuzgóság.

    Ötödször: Tudjuk, hogy mennyire szeretsz "lóféreghajtózni", egy kis érdekesség a Molnupiravirről:
    "Like the vast majority of medicines on the market, molnupiravir — which was originally investigated as a possible treatment for Venezuelan equine encephalitis — was developed using government funds." De ennél ez nem fog felmerülni, "meresztnemmongyhanhekematévéezmhárjóhéccázértaszthallóttam". :D

    Hatodszor: Ezen a ponton már dobnám a szalmabábokat a helyedben, mert szörnyen ciki.

    Megint elengedem egy időre a topicot. Nem sok értelme van menthetetlenül naiv emberekkel vitázni.

    viharhozo: Sóhaj... Mély, hatalmas sóhaj. Csak megjegyzem, hogy én nem rettegek tőle. Ameddig nem jut el olyan szintre, hogy a túlélésért kellene harcolni, élelemért, vízért, hogy nincs áram vagy háború van, stb. addig egy gazdasági összeomlás csak lehetőség, tengernyi óriási lehetőség. Nyilván ezt sokan nem értik, semmi gond.

    [ Szerkesztve ]

    "Everything is high risk, if you are a pussy."

Új hozzászólás Aktív témák