Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hieronymus

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Gsx-rr #102920 üzenetére

    "Több barátom aki be van oltva a közeli időszakban mint megfázásos tünetekkel küzdenek."

    Lehetséges. A megfázás viszont baktérium fertőzés a legtöbb esetben. Nyilván előfordulhat helyi, baktérium okozta járvány. Elő is szokott fordulni.

    "z influenza és az ilyen vírusok lesznek a probléma forrásai mert az emberek immunrendszere a védekezés miatt és az oltás hatására is gyengült."

    Vegyük két részre a dolgot.
    Az oltás immunreakciót vált ki, ami nem gyengít. Ellenkezőleg, erősíti az immunrendszert.
    Az elmaradt influenza járvány vagy már járványok sokkal érdekesebb kérdéseket vetnek fel. A pontos válaszokra várnunk kell néhány évet.

    Egy teljesen bizonyos. Az influenza fertőzések száma és az immunrendszer erőssége között nincs összefüggés. Se kicsi, se nagy. Életkori összefüggés van. A hatvanadik +- néhány év alatt szinte lehetetlen belehalni az influenzába, nagyjából egészséges ember számára. Hatvan év fölött viszont folyamatosan életveszélyesebbé válnak az influenza járványok. Ez egyértelműen az egészségállapot romlásával áll összefüggésben és nem a fertőzéssel immunitást szerzett esetek számával.

    "Több 1000 turista jön hetente és megy haza mindenhol kötelező az antigént ezt még sem volt senki pozitív az elmúlt két hónapban. "

    Az ugye tiszta, hogy pozitív teszt esetén esély sincs a határátlépésre elindulni. Helyette karanténba vezet az út. Szóval teljesen rendben van az, hogy több tízezer ember megy ide - oda és egyik sem fertőzött.

    "Ez alapján én azt mondom hogy a vírus mértéke nagyban függ az adott kormány érdekeitől!"

    Tulajdonképpen igazad van. Nem feltétlenül abban az összefüggésben amit felállítottál, de igazad van.
    Amelyik ország többet tud költeni a megelőzésre, az előnyösebb helyzetbe kerül. Nézd meg Indiát. Ma már csökkenőben van ott is fertőzés sebessége. Lassan a feketegomba fertőzés, ami a covid által gyengített immunrendszer okán terjed, okozza a nagyobb problémát. Nincs hatékony orvosság ellene. A szemek eltávolításával lehet megmenteni a beteg életét.
    A mesterséges úton szerzett immunitás esetén nincsenek ilyen szövődmények.
    Sokan még mindig hisznek abban a mesében, hogy ami nem öl meg az erősít.

    Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Új hozzászólás Aktív témák