Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Ringman #166999 üzenetére

    Mindig volt eltolódás védő - kp -támadó között. Elb*szott gondolkodásmód, de valószínű a gólszerzés súlyozza. Aztán van a belterjes, bocsika, belpiacos angol, ahol alsó középszer is 50 milla tud lenni. Amúgy meg kinek mit intézett... ;] :DDD

    Btw, Zaniolo ügynöke és Pinto tárgyaltak. Nem kapott a Roma hivatalos ajánlatot, és Friedkinék 60M€-ra taksálják Zanit ha játékos is van az üzletben, csak pénzben 50 (ez az Internek is jobb így a 15% miatt) és mivel a játékosnak 2024-ig érvényes szerződése van, Cristantéével együtt már tavasszal szeptemberre tűzték ki az esetleges hosszabbítást, mivel nem sürgős, akinek az volt az már tutto fatto. A Roma kész egy hasonló szerződést adni mint Pellegrininek, annyi különbséggel, hogy teljesítmény arányos bónusz is lenne benne a hírek szerint.

    Itt egy jó cikk az egészről. Bár aki nem új a Calcioban, annak nem kell bemutatni, hogy a Juve előszeretettel korbácsolta addig a médiát, míg akár a játékos összerúgta a port a megtévesztett szurkolókkal, majd kérte az elengedését. Persze ezen kívül megy a játék az ügynökökkel stb stb. Az is könnyít a helyzetükön, hogy Zani juventino gyerekkora óta, de ez nem a Pallotta éra. Remélem jól megrántjuk a Juvét, majd De Ligtből fizetik, sőt ha minden igaz Friedkinék jóban vannak a PSG-vel, jól meg kéne versenyeztetni őket, felverve az árat.
    Persze a hab a tortán az lenne ha ezután aláírna 2026-ig. :DDD
    De szerintem menni fog, csak még pénzt keres rá a Juve, de egye fene 45 + Filippo Ranocchia és Fabio Miretti is elég, vagy legyünk urak 25 + Zakaria.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák