Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz DeathAdder #119345 üzenetére

    Szerintem ezzel semmi gond sincs. Tény, hogy egy adott időponttól kezdtek fellendülni és egyértelműen az olajból szerzett pénzen - két arab és egy orosz - de azon túl, hogy pár játékos ára elszállt igazán nagy változást nem érzek mivel - SZERENCSÉRE - pár klub meg szintén lesüllyedt - AC Milan, Inter, Arsenal, Ajax (a mostani fellángolást ne vegyük ide) stb. - így továbbra is ugyanúgy kb. fél tucat - tucat csapat jelenti a világ elitet.

    Az meg nagyon csúnya mikor valaki az "olajpénzeken" felduzzasztott csapatokat szidja mikor a Pool, Real, Barca, Bayern, Juve szintén elszívja a vért a saját bajnoksága gyengébb csapataiból (Hummels, Neur, Higuain, Mané, stb.) és náluk sem a fánt terem a pénz, hanem valakik öntik belé.

    Vagy amikor divatdrukkerezik ezen "új" csapatok szurkolóit, csak azért mert mondjuk az előző 100 évben kevésbé voltak jelentősek. (a PSG pl. újabb csapat a többihez képest)

    Pedig pont az lehet a "divatdrukker" aki a médiában unos-untalan ajnározott reklámozott csapatokat szeretni: Juve, Barca, Bayern, Real , United stb.

    Kevés Sheffield Wendnesday, vagy Leeds United drukkerről hallani a főbb portálokon pedig az egyik az egyik első foci klub a másik pedig nagy magasságokat is elért anno.

    50 év múlva a City vagy a PSG - ha még tart a pénz - patinás sikeres klubok lesznek az AC Milan-ra (és a hozzá hasonló lecsúszott klubbokra) pedig csak a történelem könyvek fognak emlékezni.

Új hozzászólás Aktív témák