- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Hitman.
tag
Üdv mindenki!!!!
Csak annyit szeretnék kérdezni (lehet,hogy nagy hülyeség) az x2-es procikat lehet e annyira húzni mint a simákat??Eddig nagy képű voltam,de most már tökéletes vagyok!
-
Csaba....
senior tag
válasz Hitman. #2854 üzenetére
Szóval az X2-k közül a Manchester-k elég jól mennek, a Toledok már kevésbé.
(Nekem 4400+ van, és alapfeszen 2440 MHZ-t megy)
Az opteron 170 szériából vannak olyan példányok, amelyek alapfeszen viszik a 2700-2800 MHZ-t.
Együtt kell húzni a maogokat.(nem is tudod külön)
]
[Szerkesztve] -
Csaba....
senior tag
válasz Hitman. #2856 üzenetére
Én Westlake kollégától vettem 101e-ért. (közvetetten)
Most van egy eladó 4400+ a PH-n, ami egy kicsivel jobban is megy, mint az enyém. (és elég olcsón)
Új 4400+-t én biztos nem vennék a helyedben, mert könnyen meglehet, hogy nem fog jól menni.
Én79: Mennyi a procid vége?
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
skacok. akkor azt mondjuk az NF4 vinyókezelése szer, és a via-é?
mondjuk az a8n-e helyett a8v??? via vt8237r délihid fincsi? -
Ste
addikt
Azt tudja valaki hogyan lehet beállítani regstryben vagy windowsban valamerre, hogy bizonyos programok csak egy magot használhassanak?
Gondolok itt többek között a Mozilla levelezőjére, ami meghülyül a dual procitól, illetve néhány játékra ami speedhacket kap a második procitól.
Feladatkezelőben lehet ugyan állítani a dolgot, de valahol olvastam hogy van erre egy állandó beállítási lehetőség is
Tudja valaki ez merre van?
g@bo: az nf4 merevlemez kezelésénél tudtommal jobb a Via vinyó kezelése. Bár e téren csak baráti véleményekre tudok hagyatkozni
[Szerkesztve] -
-
őstag
Tapasztalat?
Az nekem sajna van. Az nf4 hdd kezelése igen rossz. És nem is a sebesség miatt, hanem amiatt hogy sok vele a szívás.
Pl. nálam az asus lapon ha új bios-t teszek fel, ki van köte hogy egalább milyen verzióju nforce drivert tegyek fel, különben megborul a file-rendszer. Na ennyit az nf4-ről...izé
-
gyurc
aktív tag
arra lettem figyelmes, ha pingelek valamit hosszan, neha a valasz minusz erteku lesz!
ha affinitast allitok 0.cpu-ra mindegyik minusz, ha 1.cpu -ra akkor mind jo...
masnak ilyesmi?
affinitas allitasa a feladatkezeloben lehetsegesMindig legyen nalad a törülköződ
-
Ste
addikt
sok program nem tudja kezelni a második procit
ez mind amiatt van
nekem a levelező mondja mindig azt, hogy nem tud csatalkozni a fiókhoz
ez is a második proci hibája
erre keresem én is a regisztrybuherálós megoldásokat
korábban olvastam vmelyik oldalon rá megoldást, csak nemtom merre -
őstag
Némi tesztelgetéssel azt is kiderítettem, hogy bizonyos progiktó is meghülyül a hdd kezelés. Az én problémámnál pl. a cacheman nevű progi tett rá egy lapáttal. Érdekes hogy semmilyen korábbi gépemmel nem volt ilyen gondom, pedig van köztük nf2 és nf3-as is...
Valamit az nf4-nél nagyon elrontottak.izé
-
g@bo
nagyúr
még nem tudtam ízekre tesztelni, és a szintetikus tesztek helyett simán felhasználói oldalról nézem a lapot ( ASUS A8R - MVP )
de azt már leszögezhetem, hogy az a8n-e helyett nyugodtan lehet venni, már a nem fütyülő délihűtő ( hiánya) miatt is.
tuningot még megnézem, ami főleg majd érdekel, az a déli híd ( uli ) teljesitménye. -
éN79
addikt
X2 elött játszottam vele utoljára, gondoltam újra előveszem.
Két-három automatikus mentésig nem volt semmi gond, de aztán amikor a jeep-et el kell vinni, akkor kezdődnek a ''bonyodalmak'':
elkezdem vezetni a gépjárművet aztán egyszer csak nem látom a járművet magam körül, eltűnik és csak úgy ''vezetek'' a semmibe, máskor meg nekimentem a járművel egy fának és simán felrepültem a magasba, úgyhogy madártávlatból láthattam a játékteret, a harmadik meg az volt, hogy a textúrák fejreálltak, magyarul FPS szereplőnk állt, csak minden megfurdult körülötte.
MostWanted, BF2 és SWAT4 tökéletes. (a Boiling Point szintúgy az FC-hez hasonlóan érdekes dolgokat csinál). -
éN79
addikt
válasz Kraptor #2884 üzenetére
MostWanted-nél is volt ilyen probléma, ott tényleg megoldotta a problémát, FarCry-nál is próbáltam, de mintha nem lett volna hathatós (bár 1.4-es patch volt rajta, lehet az bolondította meg).
Azóta újraraktam a rendszert, úgyhogy nem prószáltam még ki, de majd szentelek neki egy kis időt. -
Csaba....
senior tag
Szeretném megkérdezni, hogy találkozott már valaki 89W-s 4400+-al?
-
őstag
Kár hogy nem dolgozik itt senki Drezdában az amd gyárában, hozhatna pár jó példányt....
izé
-
éN79
addikt
Az mint mondottam a többi alkalmazásnál, ami ezt igényli működött is.
Most hogy újraraktam az FC-t és nem telepítettem rá az 1.4-es patchet, mintha tökéletes lenne HDR-el is és mintha a két magot is szépen használgatná kénye-kedve szerint. Lekopogom.
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs