- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
őstag
válasz westlake #2397 üzenetére
Szerintem is jobb lessz! Főleg hogy az amd kissebb késleltetést is támogatja a ddr2 esetében is. Egy húzott amd pl. két 800-as ddr2-vel dual chanell-ben bizti szépen fog menni, sőt ha 2x 1 gigán fogják páran tolni.
Az árak nem feltétlen esnek a ddr1 ram terén. Valószínű olcsóbb lessz, viszont ahogy az sd ramok is szépen eltűnögettek annakidején ezek is kevésbé lesznek majd idővel hozzáférhetőek és emiatt mehet fel is akár az áruk! Ellenben a ddr2 olcsóbb lessz, a gyártók mind átállnak végleg ezek gyártására...izé
-
westlake
félisten
kitomoritesnel nem a 7-zip sem hasznalja ki meg az egy magot sem teljesen... erdekes..
visztont van a progiban egy benchmark resz, ott viszton erdekes modon 100%-re is felmegy a kihasznaltsag..
most neztem, hogy a 3.51-es winrarral 100%-os a kihasznaltsag, ha betomoritek
kitomoritesnel 44 es 55% kozott ugral.. 7-zip-nel is 44 es 56% kozott ugral..
betomoritesnel itt is 99-100%.. majd atrakom a dc opteront a gepbe is megnezem azzal is..
(es egy san diego volt)Play nice!
-
-
őstag
''a ddr2 nem hoz nagy előre lépést mint Intel esetében is tudjuk''
Hát ez nem így lessz! Az intelnél nem hozott, mert nagyok a késleltetések és a cpu maradt a 800-as, illetve az 1066-os fsn-b aszinkron módban.
Az amd: kis késleltetések támogatása, ami az integrált memóriavezérlővel igen meghálálja magát. A proci 2x667-es fsb-n szinkronbal lényegesen jobbat fog hozni az intelnél.
Ne hasonlítsd az amd-t az intelhez!
Remélem mihamarább meglesznek majd az első tesztek és tényleges eredmények is lesznek, márcsak pár hónap...izé
-
Speed
addikt
Majd meglátjuk a vallatásnál
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
-
MegalodonS
őstag
westlake !
Lehajtom fejem mert nagyon igazat irtal !! Fogadd el ELISMERESEMET mivel talan akkor meg azt sem tudtam mirol beszelsz ! Egy baratom megerositett arrol amit TE irtal !Annyi hogy neked nem hittem el ,de TEVEDETEM !!!
Az Opteron 165 1.8 Ghz (tuningolva) feler egy FX 60 teljesiymenyevel!!!!
Az ara mindossze 260 Font nem X2 4800 430 Font !
Igy a vegeleges konfig kb igy fog kinezni:
Opteron 165, 250 Font
Zalman CNPS9500-LED Aero Flower CPU Cooler 40 Font
DFI LANParty nForce4 SLI-DR EXPERT, 150 Font
OCZ PC4000 EB DDR Platinum Edition (2X1GB) 220 Font
Haz (lan partyra) Cooler Master Ammo 533 50 Font
Mindossze 650 + a Haz Font = 710 Font!
A velelmenyedet MEGTISZTELESNEK VESZEM !
Nagyon meg is KOSZONNEM!
[link] -
westlake
félisten
válasz MegalodonS #2418 üzenetére
ha mar ilyen nagy megtiszteltes (ami szerintem hulyeseg ) akkor igazan megveheted az en opteronomat 95k-ert, mint 91-ert egy 165-ost
[Szerkesztve]Play nice!
-
g@bo
nagyúr
csak becumizod a szimpla magot, helyes...
-
MegalodonS
őstag
Ha ram gondoltal akkor erdekes,a tudastarad az opteron procikrol,szerintem frissitesre szorulna!
Hat amator vagyok az biztos hogy nem ertek az AMD procikhoz az biztos!Viszont ha akarok venni valamit akkor a lo helyett nem szamarat veszek!Szeretem azert tudni mire adom ki a penzemet!
Ha ismered a forumot es a mukodeset,tettem oda egy link nevezetu dolgot ha az egerrel rakattintasz es meglatod hogy nem en cumizom meg a szimpla magot mert az opteron 165 dual proci!!!
The Best-Value Dual-Core AMD Processor: Opteron 165 CPU Review
A forras pedig:www.xbitlabs.com innen szarmazik!
Ha mindez nem nekem szolna akkor pedig ELNEZESEDET kerem ! -
bagyulajuve
addikt
Nem tudjátok, hogy van-e olyan lap ami 2 db X2-es procit fogad be?
Igazából csak kiváncsi vok, mert még 1-re sincs pízem (PhD-s ösztöndíj erre nem igazán elégséges ), de a fatert esetleg érdekelheti (neki egy két athlon XP processzorból álló rendszere van egy MSI lapban).Resistencia eterna
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz bagyulajuve #2423 üzenetére
nincs.. nem eleg a ht linkek szama, a dual x2-k lekezelesere
Play nice!
-
g@bo
nagyúr
válasz MegalodonS #2422 üzenetére
-
rob5
aktív tag
helló
A közeljövőben vásárolni szeretnék egy X2 3800 procit valószínű oem lesz, azt szeretném megtudni hogy meilyket válasszam, ha lesz rá lehetőségem E4 rev. vagy az E6 , ha jól értelmeztem a külf. fórumokon azt írták az E6 az''toledo''. Tuning szempontjából mi a külömbség a kettő között. Az alaplap az egy asrock 939sata2 túl nagy feszt nem tudok majd neki adni ezért is érdekelne, hogy alapfeszen (vagy vmod lesz) mit várhatok meghatározó-e a rev.
Köszi előre is. -
g@bo
nagyúr
válasz MegalodonS #2435 üzenetére
igen, csak Te kellettél hozzá, mi az a google?
-
éN79
addikt
Sőt, westlake is ugyanezt állítja (#2309), úgyhogy igaznak kell lennie a külföldi fórumoknak is
Nekem E4 van 1,475V-al (CPU-Z szerint 1,5) 9x280-on 3DMark06, SuperPi 8M és FEAR stabil volt, DE CSAK 2200-ON HASZNÁLOM, mert nekem az elég.
(ami érdekes, hogy az Everest H E magméretre meg tranzisztorszámra a Toledo adatait adja, de lehet hogy azért mert a Home Edition már nem a legfrissebb).
Nem tudom melyiket lehet jobban tuningolni, de kiváncsi vagyok a többiek véleményére én is. -
westlake
félisten
tudtommal x2-es procibol hivatalosan nincsen oem kiszereles!
vagy valakinek kell a procid doboza es coolere, vagy mar tesztelt peldany..
oszinten szolva szerintem nem lesz lehetoseged valasztani, mert mo-n eleg keves helyen van raktaron ilyen aru proci, tehat rendelni fognak neked.. a mostani 3800+ -ok megint e4 steppingesek es ahogy olvastam elegge gyerul mennek.. a regi e4-es procik jobbak voltak ilyen szempontbol, de gyakorlatilag mar csak olyan helyen talalhatsz, ahol beraadt raktarkeszleten.. ha valasztani kellene, akkor az e6-os ajanlanam.. probalj meg olyan helyrol venni, ahol szokott lenne raktaron.. lehet, hogy ez meg egy ''regi'' proci
ADA3800DAA5CD e6
ADA3800DAA5BV e4Play nice!
-
westlake
félisten
azert ne mondjuk mar ilyen konnyelmuen, hogy ez meg az jobb mint az fx60...
lehet, hogy tuningban el lehet erni az fx60 sebesseget (default!), de ezt a procit is lehet am huzni.. nem kell ra olyan kulonleges hutes, hogy 3.2 gigan menjen.. ezt egy 165 nem igazan tudja...
Mod by GrafiqsPlay nice!
-
éN79
addikt
válasz Dare2Live #2445 üzenetére
na jó, amúgy is az van rajta (mármint egy hőcsöves a Gigabyte istállójából), csak érdekelt volna, hogy mi ez a ''megtisztelő megkülönböztetés'', de tényleg nem használom a gyárit.
Hogy ez a proci amúgy milyen baromira hűvös idle állapotban? Meglepődtem, még a háromkettes Venicem (E6) se volt ilyen hüvi, bár akkor kint is melegebb idő volt. Terhelve meg 46 fok körül van. Kafa. -
őstag
válasz westlake #2447 üzenetére
Mennyiért is vesztegeted most pontosan a 170-esed? 2,6-on mennyi fesz emelés kell neki?
Mondjuk elképzeltem otthonra hogy mutatna...
A hyper6-os hűtő gondolom elég lenne hozzá. Csak az alaplap lenne necces, mert csak a legújabb beta bios tudja kezelni a prockót az asus honlapja szerint és ott is csak a 165-öst és 175-öst írták, de feltételezem hogy a 170-es is belefér.izé
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- BestBuy topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest