Aktív témák
-
MyKonzerv
senior tag
válasz Silencer83 #63 üzenetére
szvsz felesleges lecserélni
többnyire én sem használom ki az enyémet, de néha bejön egy játék, ami nagyon tetszik és ahhoz kell
nyugodtan tartsd meg
vagy ha nagyon kell a kp, akkor cseréld le, de én nem tenném
ennyi teljesítmény tartalék kell
amúgy mire használod a gépet?
[Szerkesztve]Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
-
MyKonzerv
senior tag
válasz AMD!4ever #122 üzenetére
teljesen felesleges 64 bites ringyózt felrakni...rengeteg progi nem támogatja, a driverek sem kiforrottak hozzá(tisztelet a kivételnek) és csak azért, hogy a windóz gyorsabban dolgozzon kár vesződni vele
Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
válasz Silencer83 #125 üzenetére
én Abit párti vagyok, de neked igazából azt kell eldöntened, hogy mi kell: gigabites lan vagy firewire?
a chipsetek közt szvsz nincs olyan hatalmas kül.Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
válasz Silencer83 #135 üzenetére
nos, ha teljesen mindegy a 3 közül, akkor dönthetsz a tárcád vastagsága szerint illetve HERR Z fenti hsz alapján is
szvsz az Abit lesz a legolcsóbb a 3-ból (de nem néztem utána)
szerk: hmmm...a 150-es hsz-t nem olvastam, akkor ez tekinthető tágytalannak
[Szerkesztve]Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
bazz mennyien kérdeztek... olvassátok a cikkeket! meg ne legyetek már lusták visszaolvasni pár 100 hsz-t....főleg, hogy lehet kulcsszóra keresni topicon belül...
Cs@@bi: #1 hsz ill. a venice előnyei: kevesebb fogyasztás, kétcsatornás memórikezelés, sse3
desolator: teljesen procifüggő...láttam már olyat, hogy 1.5v-on 2800-1900mhz-et ment egy venice, de a tied teljesen oké (1.6v-ig meg nyugodtan adhatsz neki feszt, a fölé csak vízhűtéssel érdemes menni)
Mr_Vercetti : www.depo.hu Bővebben: link, X2-t asszem valaki itt a PH!-n is tud szerezni, FX-et egy helyen láttam csak Mo.-n, de horribilis összegért
-
MyKonzerv
senior tag
válasz Mr_Vercetti #156 üzenetére
Bővebben: link --->X2
Bővebben: link ---> itt van X2 ás FX is
A64 FX-57 S939 Box 3 év gar. bruttó 286.750 FtHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
válasz Dufresne #171 üzenetére
a mistral árlistájában van
innen az egyetemről nem tom megnyitni sajna a linkjét, de itt az árlista vonatkozó részének linkje : Bővebben: linkHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
válasz sentinel #208 üzenetére
nos ez esetben háboroghatnánk, hogy miért nem az Acrtic Coolinggal szerződött...az is jól hűt és nagyon olcsó
AMD ''kis''(Intel viszonylatban) cég, olyan hűtő kellett neki szvsz, ami olcsó és elfogadhatóan hűt...Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
jobbra fel
(reinstall volt, bocsi)Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
válasz MyKonzerv #358 üzenetére
ugye 28-30 fok már korrekt egy 2800+ -nál alapon? most, hogy össze-vissza baszakodtam a biosokkal, végre normális hőt ír ki az everest...
pedig ugyanaz a box-hűtő van rajta
amúgy hol van az alaplapon a hőmérő?Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
válasz #65675776 #361 üzenetére
nem tom, hogy megy-e a cnq...a cpu-z 1800mhz-et mondd, igaz netezgetek közben...
majd megnézem a biosban, ott asszem automatán offra teszi és még nem állítottam be...
holnap mondok infót, mára már golyózik a szemem a restartoktólHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
a dfi jó választás ehhez azzal megy a csillagos égig a tuning
azonban ha léggel hűtöd, akkor ne adj a procinak 1.6V-nál többet... bár nem hinném, hogy olyan magas órajelre tekernéd, hogy 1.6V kelljen nekije
viszont nem tudom, hogy az E6 stepping sempronból is antituning stepping-e...Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
válasz Andras6800 #458 üzenetére
CnQ driver nincs...A64 procidriver kell hozzá, azt meg gondolom win telepítéskor felraktad az alaplapi cd-ről
az energiagazdálkodást tedd minimálisra és a biosban engedélyezd a CnQ-t
innentől mennie kell magától...észre sem veszedHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
ha gondolod, cserélhetünk deszkát antituning procihoz a kv9 pro is nagyon jó btw ez a lap is jól bírj a tuningot, meg a procim is 9*250 megy alapfeszen...most már a bios rendesen méri a hőt, szal kezdhetek tuningolni azé van az AMD vagy nem?
Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
miért drágább egy FX-57-es, mint egy X2 4800+???
-
MyKonzerv
senior tag
a memoria visszaesett? az meg hogyan?
szinkron, aszinkron tuning: szinkron a 400mhz-nél magasabb órajelű vagy a nagyon tuningbarát ramoknál érdemes - azt jelenti, hogy a proci órajel emelésével 400mhz-ről indul szinkronban a ram órajele felfelé
aszinkron a 400mhz-es ramoknál hasznos - azt jelenti, hogy visszaosztod a ramo pl. 333mhz-re és úgy kezded tuningolni a procit, így a ram nem megy 400mhz fölé így nem feltétlenül van instabilitásnak kitéve a rendszered
a 266mhz meg vajmi sovány, nekem nem bírta a rendszeremet 2*256MB 266mhz-es ram, kifagyott bottkor meg hasonlók (bár az 266-os volt, nem pedig visszaesett)Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
a VIA nem szar...
az én cumóm simán megy 9*260-at (feljebb még nem próbáltam, ennek a stabilitását meg nem próbáltam), 9*250 meg atomstabilan
szvsz csak egy szar lapot fogtál kiHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
core feszt csak ha muszáj, szorzót nem baszkurálod, jó az 10x-en, FSB felfelé, HT szorzót vissza, hogy a HT érték mindig 1000mhz körül legyen, agp/pci legyen fixed(66/33), ha pci-e van akkor 100/33
utána test pl. prime95 no meg feszkózhatsz super pi eredményekkel
a ram nagyon jó lesz hozzáHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
no büszke vagyok a procimra meg a többi cumóra is
9*250=2250mhz-en fut, 33C idleben, mindez alapfeszen
prime így hirtelen nem fagy ki, de hosszab testet majd max. éjjel vagy holnap tolok
dc++ fut, szal super pi-t nem volt érdemes futtatni
anulu: jóvan, jóvan, de 300-as fsb-nél 5x-ös szorzóval nem fix, hogy minden működni fog rendesen...
-
MyKonzerv
senior tag
asszem kiérdemlem lassan a PH!ancser rangot
most vagyok túl egy cirmosklíren...
vigyázzatok az OC-vel, mert szopni is lehet vele rendesen...pölö mint én...most sikerült a biost a befagyasztanom...másodjára már el sem indult...
nem bírja a cumóm a 8*300-at...Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
up, hogy meglegyen a RIOS4-ben is
s754 2800+ is vinné a 9*333-at, mint a fenti Opteron?Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
legjobb vétel
10x szorzó nagyon jó, E3 nagyon jó tuningpotenciál (csak nehogy egy kivételesen szart fogj ki, ez persze nem annyira valószínű)
3000+os proci nem volt,ezért rákényszerültem egy 3200+osra..
azé ez ott vanHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
na senki nem mondhatja mosmár nekem, hogy az s754-ekben nincs tuningpotenciál
az enyém (2800+) alapfeszem megy most 2304Mhz-et, a hőmérsékletre kíváncsi lennék, de mióta húztam újabb 54Mhz-et, azóta furcsa mód 8-10 fokkal hidegebb a proci az everest szerint
superpi-t simán kinyomja 42.6s alatt
amúgy meg az azonos tokozású 2800+, 3000+, 3200+ között csak az órajel a különbség? csak mert akkor van egy fasza 3305+ procim
ja és a ram órajele hogyan jön ki az fsb-ből? kv8 pro deszka, agp fix66mhz, ram visszaosztva 333-ra 400-ról
thx
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
hát ez a kép nem akar bejönni, tehát: [link]
[Szerkesztve]
ha vmelyik modi erre jár plz csinálja mega képet, köszike
-
MyKonzerv
senior tag
fél óra az igen-igen karcsú
ezekre vki?:
amúgy meg az azonos tokozású 2800+, 3000+, 3200+ között csak az órajel a különbség? csak mert akkor van egy fasza 3305+ procim
ja és a ram órajele hogyan jön ki az fsb-ből? kv8 pro deszka, agp fix66mhz, ram visszaosztva 333-ra 400-ról
thx
-
MyKonzerv
senior tag
juhúú
9*260 alapfeszen és a ram is bírja
lassan már venice szinten tuningolható a procim
örvendek, hogy aláírásba kerültemHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
válasz richies #1696 üzenetére
szvsz 3500+-ban nincs akkora tuningpotenciál az eleve magas órajel és a magas szorzó miatt
szal ha csak nyers mhz-ek kellenek, akkor a 3200+ is bőven jó és a tárcádat is kíméliHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
válasz ajuhasz #1712 üzenetére
AMD-s HT és Intel Ht nem ugyanaz
AMD-nél a proci és a társai(ram, chipset stb...) közti kommunikációra van
lényegében egy kis segítség a procinak
amúgy meg szép eredmény a procidtól a 9*272. ezt alapfeszen sikerült? ha ez a vége már akkor szép teljesítmény
1.6V fölé léghűtéssel ne menjHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
-
MyKonzerv
senior tag
válasz cudar07 #1736 üzenetére
belerakom az asztaliba és az egekig húzom ---> ezzel szemben fenntartásaim vannak
amúgy meg van mobil s754, amit bepakolhatsz asztaliba, de kishazánkban nagyon ritka és ha találsz, az alaplapok közül csak kevés támogatja (ill. kevesen tudják a lapjukról,h támogatja-e a mobil procit)Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
-
MyKonzerv
senior tag
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- EAFC 25
- Suzuki topik
- DIGI internet
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest