Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoley3

tag

válasz CsonkaImo #14148 üzenetére

Egyértelmű hogy valamelyest jobb így a leírtak alapján a Cloud,meg hogy 3mm-rel nagyobb a hangszóró,meg mint ahogy írtad több ohmos (60 Ω-os),meg hogy zárt is,és a múltját is tekintve,hogy miből lett és mely cégnek a leány vállalata készíti...
    De azt nézve,hogy a V2 egy gamer füles,erre készült,meg nyitott ergo nem tartja annyira benn a hangokat mint a Cloud...szóval ahhoz képest nagyon jó,persze főként játékra bár én szeretek vele zenét is meg filmet is hallgatni :K
    Persze egy jó alaplapi vagy valami normálisnak mondható dedikált hangkártya elkél mindkettő füles mellé,nem kérdés,de utána még beállítás kérdése,hogy mit lehet kihozni még pluszba belőlük...én is el szöszmötöltem a Cloud után a V2-vel hogy testre szabjam az EQ beállítást az alaplapi Supreme FX-em,de nagyon faxa lett :D Valszeg nem veszek plusz hangkarit,mert ez az alaplapi is nagyon fasza így a Xonar D1 után :) Jah és az én V2-m jack-es nem usb-s,nekem nem köll a térhangzás szarság,megy így is széepen a CS:GO meg a FC4 (meg a többi) :P

#14147 Illye: Én is onnan vettem,nem elég hogy a legolcsóbban ott van,de még ingyen van a szállítási is :C

[ Szerkesztve ]

Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Új hozzászólás Aktív témák