- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Akciókamerák
- Kötelező a legfejlettebb node-ját otthon tartania a TSMC-nek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoley3
tag
válasz CsonkaImo #14148 üzenetére
Egyértelmű hogy valamelyest jobb így a leírtak alapján a Cloud,meg hogy 3mm-rel nagyobb a hangszóró,meg mint ahogy írtad több ohmos (60 Ω-os),meg hogy zárt is,és a múltját is tekintve,hogy miből lett és mely cégnek a leány vállalata készíti...
De azt nézve,hogy a V2 egy gamer füles,erre készült,meg nyitott ergo nem tartja annyira benn a hangokat mint a Cloud...szóval ahhoz képest nagyon jó,persze főként játékra bár én szeretek vele zenét is meg filmet is hallgatni
Persze egy jó alaplapi vagy valami normálisnak mondható dedikált hangkártya elkél mindkettő füles mellé,nem kérdés,de utána még beállítás kérdése,hogy mit lehet kihozni még pluszba belőlük...én is el szöszmötöltem a Cloud után a V2-vel hogy testre szabjam az EQ beállítást az alaplapi Supreme FX-em,de nagyon faxa lett Valszeg nem veszek plusz hangkarit,mert ez az alaplapi is nagyon fasza így a Xonar D1 után Jah és az én V2-m jack-es nem usb-s,nekem nem köll a térhangzás szarság,megy így is széepen a CS:GO meg a FC4 (meg a többi)#14147 Illye: Én is onnan vettem,nem elég hogy a legolcsóbban ott van,de még ingyen van a szállítási is
[ Szerkesztve ]
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest