- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthew sv
csendes tag
Üdv! Erről tudtok vélemény mondani Logitech H390 USB ? http://www.edigital.hu/Mikrofonos_fejhallgato/Logitech_H390_USB_mikrofonos_fejhallgato-p273284.html
Elsősorban játékra,teamspeak-re lenne! Ér ennyit ? Mindenképp usb-t szeretnék és több della nem nagyon van rá!
Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz matthew sv #9401 üzenetére
Ez hosszú távon játékokra kényelmetlen lesz, mert a fülkagylón ül. Akkor inkább már egy Creative Fatal1ty HS-1000 USB-t.
[ Szerkesztve ]
-
d1abLo
senior tag
biztos hogy nem ér ennyit. Ez viszont neked megfelel (tanuld meg használni a link gombot, mindenki életét megkönnyíted thy )
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
nagyúr
A fentebb linkelt kettő közül válasz! Az Alpha jobb és újabb!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
matthew sv
csendes tag
kösz a válaszokat! Erről esetleg tapasztalat Philips SHG7980 ?
-
sting2
addikt
Azóta lett valakinek ezzel tapasztalata? :
[link][ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
vatoteam
tag
Én a napokban kapok kézhez egy Sharkoon X-Tatic PRO-t, ha van rá igény írok majd róla.
-
Dinter
addikt
Sharkoon Rush Coremról még mindig nem írtak vissza. Holnap lesz a 3. nap, ha akkor sem, akkor megveszem ezt, [link] ott van raktáron, egyből átvehetem. Jó választás helyette?
-
Dinter
addikt
válasz aProPeti87 #9410 üzenetére
Attól függ, mihez képest. Nekem eddig a legdrágább headsetem is csak 3k volt, de közben írtak, hogy valszeg csütörtökön vehetem át.
-
aProPeti87
aktív tag
Egy átlagos fejhallgatóhoz képest gagyi
Haveromnak van ilyene de 1x próbáltam ki de már az anyaga is rossz a hangzása meg olyan semmilyen, de majd rájössz
Mondjuk ha 2-3 ezres fejeseid voltak akkor lehet jó leszIsten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
Dinter
addikt
válasz aProPeti87 #9412 üzenetére
Végül ilyen lesz. vasárnap még raktáron volt, hétfőn csak rendelésre, ma már nem forgalmazzák. Ez jót vagy rosszat jelent?
-
Flashget
félisten
ha nem nagy a fejed akkor talán kibír 1,5 évet
én ilyet cseréltem le creative tactic alphara (sajnos a valamivel jobb sigmat már nem gyártják így nem kapható Mo-n) és ég és föld a kettő. Igaz árban 2,5-3x drágább is ha 4K-t veszem alapul, de soha többet geniust.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
-
Manson^
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy komolyabb fejhallgatót, hozzá illő hangkártyával. Ahhoz már olvastam eleget a témában, hogy teljesen elbizonytalanodjak. Leginkább játékokhoz, valamivel kevesebbet filmekhez és a legkevesebbet zenéhez használnám (de ahhoz is!). A sorrend miatt úgy gondolom/gondoltam, hogy nekem a térhangzás a legfontosabb, de kérlek javítsatok ki, ha rosszul látom. A sok olvasgatás után már fogalmam sincs, hogy mi lenne a legjobb, valódi/emulált 5.1/7.1, esetleg sztereó. Elsőre a Razer Tiamat 7.1-re gondoltam, de az olvasottak alapján nem lettem meggyőzve túlságosan. Itt láttam, hogy ajánlják az Asus Xonar Xense kombót, ez szimpatikus egyelőre.
Ti mit ajánlanátok nekem körülbelül ebben az árkategóriában? -
d1abLo
senior tag
válasz Manson^ #9419 üzenetére
attól függ milyen hangkártyád van. mert ha csak 'gagyi" alaplapi akkor a tiamat 7.1 mellé sem árt venni egy értelmesebb hangkarit. A sense kombóval ugye ez nem gond. Még esetleg ha sok pénzed van, beyerdynamic mmx 300 + asus xonar,
real vonalon még cm storm serius + xonar
virtuális módon: sennheiser pc360 + xonar; astro a40xonar helyett természetesen a creative sound blaster megoldás is jó, de szerintem itt legtöbben a xonart ismerik.
[ Szerkesztve ]
-
Manson^
tag
Gagyi alaplapi (jelenleg usb-s fejest használok), ezért írtam az elején, hogy "jó fejhallgatót, hozzá illő hangkártyával" Köszönöm az ajánlást, de az mmx 300 + hangkari már kicsit sok lenne pénzben.
A Tiamathoz milyen hangkártyára lenne ildomos beruházni? Illetve melyiket ajánlanátok jobban, ezt vagy a Xense kombót? Én most már jobban hajlok az utóbbi felé, de meggyőzhető vagyok. -
d1abLo
senior tag
válasz Manson^ #9421 üzenetére
én nem szeretem a razer termékeket, mert mióta megindult nekik a szekér azóta nem foglalkoznak az anyagminőséggel. Hamar tönkremegy, recseg-ropog stb... szóval én nem szoktam razert ajánlani ilyen árban.
*off: virtual szerintem egyenlőre jobb, a real fülesben még nem kiforrott dolog. ezért én a virtual sávban mozgok + saját helyzetemből adódóan (5000-re is: nem tudok hangkarit tenni a gépbe, viszont az usb-s kártyák amikre betudnék kötni egy 5.1, 7.1-et és JÓL is szól azok marha drágák és számomra nem éri meg a többletköltséget, még ha talán jobb is a real.)
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
Én a Xense-Sennheiser páros mellet döntenék.
A razer is biztos jó,de szerintem túlárazott.A sennheisert meg nem kell bemutatni...,ár érték arányban (2in1) is best buyVoltam a hardverkerben és ha a hét elején rendelsz akkor a hét végén átvehető
Rendszeresen hoznak belőle rendelésre.
Érdemes lesz kivárni,már ne azon az pár napon múljon.[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Dinter
addikt
Na megjött a Sharkoon Rush Core-m, fél órát kellett várnom a pénztárnál. A hangerőszabályzója szar, de nincs kedvem visszavinni.
-
Palika476
csendes tag
szia! Pontosan én is így vagyok a dologgal mint te! Nagyon régóta megszerettem volna venni a roccat kave-et, de arra sokan mondták, hogy nagyon nehéz és fájdalmas egy idő után! MA néztem utána jobban a dolognak és szerintem a legjobb választás az utódja lenne a roccat kave xtd 5.1 . Ez kb 50k árban lesz. Alapból tartalmaz egy beépített hangkártyát.[link]
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy fülhallgatót filmezéshez, általában médialejátszóról nézem a filmeket (Mede8er med600x3d) bluray minőségben.
Eljutottam arra a szintre, hogy egy jó 5.1-es rendszert szeretnék összerakni, de úton a kis lurkó s miatt kelleni fog egy jó fülhallgató, hogy élhessek a hobbimnak a filmezésnek.
Ha szükséges, gépről is nézhetem a filmeket (de inkább másodlagos megoldás lenne), abban egy CMP-SOUNDCAR31 - König - 7.1-es (tudom gagyi) kártya van.Mit tudnátok ajánlani, ami filmezéshez a legjobb? 7.1, 5.1?
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz Palika476 #9429 üzenetére
50 ezret egy rokkatért kiadni? Ne viccelj már! Én adtam neki két esélyt is. Először egy egérrel, ami szétesett, mint a sz@r pár hónap után. Majd vettem egy kave-t, ami végül a kazánba' végezte, mer' már ránézni sem bírtam, nemhogy felvenni! Kényelmetlen, hulladék műanyag, dobozhangzás!
-
Dinter
addikt
Megint van abban az üzletben olyan headset, ahol vettem, szóval holnap viszem vissza. Szerintetek egyből kicserélik?
-
Palika476
csendes tag
Most egy sennheiser hd 407-em van és nagyon jó kis füles, bár már szegény kezd öregedni...ezért gondoltam,hogy vennék egy újat. Így alaplapival is nagyon jó szól. Kinéztem a roccat xtd-t, de most azt mondjátok hogy nem annyira jó. 50k-ra lőttem be az árat. Tiamat 7.1, sennheiser 630, ezekről olvasgattam.
-
MRProff17
csendes tag
Sziasztok
Új gamer headset vásárlása előtt állok.
15-16 ezer lenne a felső határ, én leginkább usb-set szeretnék mert ne akarok még hangkártyára költeni mivel a térhangzás lenne az első feltétele.Amit én néztem: Keep Out HX7
GENIUS HS-G700V -
MRProff17
csendes tag
köszönöm
CREATIVE Tactic3D Alpha erről a fülesről még viszont mi mondható el?
-
nagyúr
Most kaptam kipróbálásra egy Shure srh940-est... Jaj istenem, szerelem
-
nagyúr
Rock és deadmouse alatt hatalmas a különbség a melóban hallgatott Sony xb400-hoz képest. Nem egy kategória a kettő, tudom, de most ehhez tudtam hasonlítani Érdekes, hogy Pendulumnál elveszik az élénksége és hirtelen a pont jó basszus kevés lesz. Viszont a többinél jóval tisztább, élénkebb a hang. Ráadásul egy sz@ros fujisiemens laposról hallgattam az egészet Csak ne lenne 60k és lenne oka, hogy vegyek ilyet. Mert a Rage mellett nincs
-
MRProff17
csendes tag
köszönöm a segítséget akkor Plantronics lesz
-
Dinter
addikt
Visszavittem a Rush Core-t, szó nélkül cserélték, de mivel nem volt ugyan olyan, így egy Ozone Onda lett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest