- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
Shock on 5.1 vagy Creative Tactic 3d alpha vagy genius cavimanus?
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Vezetékes fejhallgatót szeretnék vásárolni pc-hez főként játékra/filmnézésre, zenét gépen kevésbé hallgatok.
Hangkártya külön nincs, az alaplapomon Asus H87-Pro, ezen 6 csatornás audio kimenet van, ezt az usb-s miatt írom, hogy elég-e !?
Ha nem és kell külön, akkor melyik a legolcsóbb ami elegendő, de azért mégsem egy bóvli minőség?Amiket kinéztem az ajánlottak közül (árban max 10e-ig megyek):
- Sharkoon Rush
- Creative Fatal1ty Gaming
- Creative Tactic3D AlphaA Sharkoon és a Fatal1ty között mekkora az eltérés hangzás és kényelem szempontjából?
Igazából az Alpha tetszik a legjobban, mind külsőre, mind tudásra, mind garancia idő miatt és ha nem kell külön hangkari akkor szerintem ezt választanám!Do you see the white shadow?
-
d1abLo
senior tag
Ha az Alpha belefér a keretedbe, és tetszik akkor nekem nincs kifogásom. Neodínium mágnes szóval a mélynek jónak kéne lennie, van akár usb, szóval van valamennyi térhatás is, esetleg még egy TT shock + Razer surround (program) kombót tudok javasolni.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
KisApám
addikt
Nekem most Speed Link Medusa 5.1 Surround Headset van.
Zavar, hogy nem igazán tudom beálítani középre a hangszóróit.
Remélem, hogy ez a RAZER progi majd segít benne.
Jól szól, rezeg a mélyeken, jó a mikorofonja, de a beállításával gondjaim vannak.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
nagyúr
Mint megtudtam, a mágnes minősége nem a mély hagokat befolyásolja, hanem a hangképzés minőségét, illetve a füles tartósságát. A mély hangokért a membrán mérete felel, ami jelen esetben 40mm, de mivel Creative SB-ről beszélünk, és már többen használják itt nagy megelégedéssel, csak jól járhat vele Frod!
(#9057) Frod: Alap tudásban az Alpha jobb, mert saját hangkártyát kap, és nem az alaplapival kell "szenvedni", mégha razer progival is használod, én személy szerint az Alphára szavaznék.
És a korábbi kérdésre: A Rush a maga nemében és árában nagyon jó füles, de a Fatality már egy másik liga, jó nem annyival, de komolyabb fülesnek számít, az alpha/sigma elődje volt (persze az USB-s verziója).[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
goldnarmz
aktív tag
Sziasztok!
Gamer headsetet keresek elsősorban BF-re, mert a Roccat Kave nyomta a fejtetőmet, és szétvet tőle az ideg. Soha többé rokkatot, az biztos.
Vezeték nélkülit keresek, mert a tököm tele a kábelekkel is. Zárt-nyitott, lényegében mindegy. Mikrofon nyilván kell. Keret olyan 50 ezer Ft. Xonar-ra lesz kötve, asszem D2X.
Amiket nézegetek, de igazából egyikről sem tudok sokat:Creative Recon 3D Omega
Sennheiser PC 350 (ez ugyan nem vezeték nélküli, de tetszik)De szívesen veszek minden további javaslatot.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Üdv.
Xbox one/ps4 -re keresek egy minőségi fejhallgatót. Fontos, hogy mixamp -hez hasonló módon tudjam játéktól függetlenül halkítani illetve hangosítani a játékosok hangját.
Tudtok olyan fejhallgatót mondni, amiben van ilyen lehetőség? Tisztában vagyok vele, hogy ez nem olcsó mulatság, de nem hiszem el, hogy csak az astro gaming -nek van ilyen kütyüje. Tehát legyen benne chat volume controll.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
GRaul
őstag
sziasztok
a Creative Sound Blaster Tactic3D Rage csak
USBvel csatlakoztathato? Jack-el nem? vagy ez h muxik?Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
Weareus
addikt
válasz goldnarmz #9062 üzenetére
Igen, én vettem Creative Recon 3D Omega fejest. Meg kell jegyeznem, hogy az örömmámor azóta is tart. Nagyon jók a hangok a játékokban, (zenében is) és elég nagy botorság, amit Djsaba írt, hogy a gamer-füleseket nem tesztelik semmire; az olyanfajta megnyilvánulás pedig elég vicc-kategória számomra, hoy "gamer-fülest vett, mert abban jobban hallja a trappot, és hogy ez micsoda marhaság". (Ez a micsoda marhaság nincs konkrétan leírva, de nyilvánvalóan minden szövegkörnyezethez és piktogramhoz kicsit is értő olvasó számára ez jön le...) Ezt kinyilatkoztatni, utána pedig véleményt kérni egy kollégától a tapasztalatokról, nos ez elég következetlen magatartás véleményem szerint.
Tényleg ki lehet emelni az ellen hangját és működik!
Mondjuk problémám a fejessel, hogy a hangzástól, a hangerőtől és különösen a mélyektől a dobhártyán azóta permanensen romokban hever.
Nyugodtan rászánhatod azt a kb. 50k-t, nem fogod megbánni!
Egyébként részletesen itt számoltam be róla, de YT-n és sok helyen olvashatsz-láthatsz róla teszteket. Nem nagyon fogsz rosszat hallani róla...És csak offban: Djsaba, milyen szöveg ez már, hogy "nagyra értékelem a tevékenységed, csak hát ja ..."
Mi ez a "csak hát ja"??? Komolyan mondom, inkább hallgattál volna.[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
d1abLo
senior tag
Nekem fel se települ, mert fent a van a Steelseries hangdriver is... (illetve írja hogy fel fogja tenni a synapse-t aztán kilép és nem csinál semmit. Synapse meg nem engedi feltenni a surroundot, mert fel van téve a steelseries, szóval komplikált, bár én adakoztam kemény 2$-t )
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
-
nagyúr
-
Dot
őstag
Helló!
Több évi használat és több törés után úgy döntöttem, hogy új fülest veszek. Jelenlegi Speedlink Medusa ProGamer 5.1-el, nagyon meg voltam elégedve, szerintem baromi jól szólt, 5.1- játékok alatt sokszor segített, zenehallgatás élmény volt mivel rezgett.
(1) Első sorban játékra kellene, másod sorban zenehallgatás.
(2) 15k-ra gondoltam, de ha valami bestbuy van 20k ért még belefér.
(3) Vezetékes. De ha van gamer 5.1-ből wireless akkor az is jöhet (talán jobb is mert nem fog megtörni a kábel).
(4) Circumaural, mert most is az van.
(5) Mind1, ha nélküli használom a mostanit. (ha már van rajta remélem jó minőségű, legalább mint a medusának. Nem tudom a hangkari műve vagy a mikrofoné, de alig hallatszik zaj be!/bár én nem hallom magam, mert csak ts miatt kell szóval mind1 /)
(6) real 5.1, esetleg real 7.1
(7) Jack ofc.
(8) Creative Sound Blaster X-Fi XtremeAudio
(9) Kinézetre lényegtelen mivel rajtam van nem látom. Ami lényeges, hogy a mély hangokat jól adja vissza, mint a medusa a rezéssel.Ha lehet ne legyen használt, vagy csak kipróbált. A külföldi vásárlástól sem riadok meg, ha megoldható a garancia.
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
nagyúr
Szia!
Hát feladtad a leckét, sajnos best buy real 5.1 15-20k körül nincs Ráadásul elég ritka is ebben az ársávban a real füles. Amit ajánlani tudok, az a Sharkoon X-Tatic 5.1 Analog illetve 25k körül a Roccat Kave, ami viszont elég megosztó jelenség. Esetleg még Turtle Beach-et lehetne keresni, de nem jósolok nagy jövőt, még a weboldaluk is elég kusza.
Razerek drágábbak, igazából a Tiamat van, a 2.2 ugye 5.1-es, a 7.1 meg durván sokba kerül. A CM storm sonuz is 30k felett van, ahogy a komolyabb TB fülesek is.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Palika476
csendes tag
Sziasztok!
High-end kategóriában szerintetek melyik a legjobb?
-
TommyRC
csendes tag
Sziasztok!
Fejhallgató vásárláshoz szeretnék segítséget és tanácsot kérni.
(1) Inkább játékokhoz kellene (FIFA, Euro Truck).
(2) Max. 7000-8000 Ft.
(3) Mindegy, jó a vezetékes.
(4) Circumaural.
(5) Mindenképp mikrofonos legyen.
(6) Ha ebbe az árkategóriába van 5.1, akkor olyan, de megfelel a stereo is.
(7) Lehetőleg Jack.
(8) Intel Panther Point PCH - High Definition Audio Controller.
(9) Nem lényeges a kinézet. -
Bulitt
addikt
Srácok
Nem bántam meg, hogy a CM Sonuzt vettem meg. Az elején nem volt maximális az öröm (kevés közép tartomány), de most, hogy már egy ideje a Creativ X-Fi hangkártyával használom, megtörtént az EQ-s finom hangolás azt kell mondjam eszméletlen 10Hz-t úgy adja hogy besz... 50Hz mély tartományban meg ahhh :nyálcsorgatás: 100Hz meg az igazi diszkó zenékhez tökéletes. Szóval maximálisan elégedett vagyok vele Játékok alatt eddig is tökéletesen szerepelt persze
csak sajna a zenék 90% nem megy le 10Hz-re
Persze, kell hozzá egy jó hangkártya
[ Szerkesztve ]
-
Drotpete
csendes tag
Sziasztok!
Látom többen kértek ajánlást és én is ehhez szeretnék csatlakozni.
Ami van:
- laptop (Asus G55)
- 20-25 THUF
Amit szeretnék:
- játékokhoz
- ne nyomja a fülem/ (érje körül azt körül, de szemüveges vagyok)
- vezeték nélküli (de a vezeték nem kizáró)
- a fiókba be tudjam tenni (összecsukható? <-- nem elsődleges szempont)
- minőség
- külföldi rendelés nem kizártAz ajánlásokat előre is köszönöm
Drotpete
[ Szerkesztve ]
-
LLaci89
tag
És amúgy egy Razer Kraken Proról mi a vélemény? Csak mert most kaptam egy ajánlatot, hogy 50%os kedvezményt tudnék rá kapni .
-
Weareus
addikt
válasz goldnarmz #9073 üzenetére
Majd írd le a tapasztalataidat. Remélem, hogy neked is sok örömet fog szerezni a használata
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Dot
őstag
válasz Tsebacsi #9081 üzenetére
Köszönöm.
Esetleg Sharkoon X-Tatic 5.1 Analog tulaj van itt a topikcba?
Igazából a basszusa érdekelne, hogy hogy szól.
Gyorsba, csak ennyit találtam róla: "The bass does muddy up a tad at maximum volume, but that’s about the worst I could say for it." Ezt nem igazán tudom értelmezni: "muddy up a tad".A Kave-ről írták, hogy jó.
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Weareus
addikt
válasz Bacusuz #9096 üzenetére
Aha, elhiszem, hogy érted, de más dolog általánosságban a "gamer" fülesekről beszélni és megint más egy gamer fülesről nyilatkozni, amiről pl. személyes tapasztalata van valakinek... Nem ugyanaz a kategória. (Nagyon nem).
Csak azért mondom, mielőtt bárki megvádol, hogy ellentmondásba keveredek magammal...Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest