Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • panelninja

    csendes tag

    En is azon filozom,hogy van-e szamottevo kulonbseg mondjuk egy "gyarilag" virtualis surroundra tervezett fejhallgato + a fejhallgatohoz jaro hangkartya es mondjuk x-fi + 1 "sima" sztereora tervezett fejhallgato kozott.
    Feltehetnem ugy is a kerdest,hogy szerintetek nagy kulonbseg van-e egy olyan hangszoro,amit sima fejeshez terveztek es egy hangszoro kozott, amit virtualis surroundhoz.
    Igen, en is olvastam a forumon,hogy tobben azt javasoljak,hogy vegyen az ember egy jo fejhallgatot,es hozza egy hangkarit,de mekkora a difi mondjuk terhatasban?
    Valamiert nem szolnak olyan szepen ezek a virtualis surround fejesek allitolag, ami arra enged kovetkeztetni,hogy a terhatas a hangminoseg rovasara mehet,ami sokszor akkor is rosszabb,ha a virtualis fejesen sztereot allitok be.
    Nekem egy zenehallgatasra vasarolt sennheiser fejesem van,,aminek gyonyoru hangja van, battlefileld 3,4 pedig ugy szol rajta,h neha a konnyem is kicsordul :) Ezt az fejest szeretnem mar lecserelni,csak szeretnek nemi terhatast is.

Új hozzászólás Aktív témák