Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tsebacsi

    nagyúr

    válasz drzozo #5507 üzenetére

    Jó látni, hogy valaki komolyan veszi a vásárlást! :)

    Először elmondanám mi a saját véleményem, aztán adnék pluszban egy ajánlást is.

    Saját vélemény: Túl sok választási lehetőséget adtál magadnak, ennyi féléből választani hejj, de nem lehet :) Ha én válsztanék ezekből, akkor szerintem Corsair vengeance, Razer Megalodon lenne (bár ez utóbbi kicsit drága szerintem). A CM Siriusról pont annyira oszlanak meg a vélemények, mint a G35-ről, vagy bejön, vagy oltári szívás. A többi nekem szóba se jött, a Sennheiser zenére kiváló, játékra nem vennék olyat. Az egyéb hardvergyártók termékei meg általában játékra nem rosszak, de hangzásuk nem kiegyensúlyozott, ettől még lehet, hogy nagyon jók, de sokat nem tudunk mondani róluk, szinte senkinek nincs itt ilyenje :( A steel siberia nagy név, nagyon sokan használják-használták, de nemtudom mennyire jó a térhangzása, a legtöbbeknek jackes stereo van ha jól emlékszem. Érdemes megnézni itt, hogy van-e topicja, és ott mit mondanak róla.

    Az 5.1/7.1 dilemmához: nem tudom elképzelni, hogy egy átlagember érez különbséget közöttük fülhallgatót tekinve. Ettől még lehet, hogy a jobb hallásúak közé tartozol, akkor vedd az előző mondatomat semmisnek :P

    Az usb-s fülesek nagy része manapság 2 jack + usb-hangkártya adapterrel jön. Így megvan a lehetőség, hogy miről használd. Az usb előnye, hogy minden gépben ugyanúgy szól, míg a jack az adott rendszer erősségtől/gyengeségétől függ ugye. Viszont egy ilyen kicsi hangkártya sosem fog a vájtfülűek szerint úgy szólni, mint egy rendes dedikált hangkártya, de mivel esetedben laptopról van szó, az abban lévő alaplapinál garantáltan jobb lesz!

    Ajánlásom: esetleg nézd meg a Creative füleseit, már lassan 4ünknek lesz itt a topicban, és eddig mindenki meg van velük elégedve hangzás terén. A Sound Blaster nem rossz név a piacon, ugye ;)
    A Rage használható usb-ről és 3,5 jackről is, minőségi kábelek és szoftver jár hozzá, a hangkártya a fülhallgatóba van építve, nem a kábel végén figyel, ami szerintem szintén pluszpont. Térhangzásában, habár tudtommal virtuális, veri a Zalman true 5.1 fülesemet, hangnyomás, tisztaság, erősség, minden tekintetben.

    Végezetül: Mindenképpen félig a szívedre, félig az eszedre hallgass, ne muszájból vegyél valamit, ha nem tetszik, vagy úgy érzed kényelmetlen lesz, ne azt vedd, mert utána x évig csak rossz érzés fog el, ha felveszed a fejedre. Ha budapesti vagy, nézz el a Pixel.hu boltjába, elég sok fülhallgató szokott kint lenni nekik.
    Remélem tudtam segíteni, illetve nem összezavarni nagyon! :P Sok sikert a vásárláshoz!

    Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

Új hozzászólás Aktív témák