-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
aktív tag
válasz Prozac73 #26549 üzenetére
Német KokaShop.de-nél 64€ + szállítás Roccat Kave Xtd 5.1 Analóg van még. Annyi, hogy bontott, de 100% patent. Én vettem egyet, el is raktam arany tartalékba. Megnéztem, kipróbáltam. Tényleg csak bontott doboz. Minden benne, hibátlan, karcmentes cucc. Ha a jelenlegi megadja magát. Ennyiért ultra BB.
Nekem bejött. Anno is real 5.1 volt, speedlink medusa, aztán az első roccat széria, majd az xtd. Van usb-s verziója is. Én csakis analóg párti vagyok. Real 5.1-7.1 nem nagyon van már semmi. Csak ezek a virtual szutykok.
Bátran ajánlom. És elég jó a hangzása is.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
F.B.I.
veterán
-
Bajgunar
aktív tag
válasz F.B.I. #26552 üzenetére
Virtual-ban igaz. Egy kalap hulladék mind. Valamit javít, meg "doboz" hangja lesz. De sose lész tér, irányított hangzása. Nem irányított a hangforrás. Csak egy-egy sztereó. Az mindíg is sztereó marad.
A real, meg azért csak real. Ok, ebbe az "5.1"-ben is csak 4 hangszóró van, plusz egy-egy mély. Mivel középre, homlokodra nem tud tenni egy centert. De a center hangokat meg monoban közvetíti a két első. Mind1, ne menjünk bele. De kegyetlenül megkülönböztethető egy ilyen és egy virtual térhangzása. Ilyenen játszani felér egy wh-val.
Bárki, bármit mond. És nem most, már anno a cod uo-s széria is, simán leközvetítette a térhangzást, ha azt használtál. Egy ilyen fülesen Bf-ezni? Vagy Hunt showdown? (Ok, a hunt kifejezetten virtual-ra épít, és kegyetlen hangzást csinált, sok díjat kapott rá, blabla) de megy, megy benne a real 5.1. Leközvetíti. S b4romira hallható játék közben is a térhangzás. Sőt! Olyannyira kegyetlen abban a játékban, hogy szinte méterre pontosan megallapítható minden hang távolsága. Gta is pl, vagy Rdr2 is. Brutál. Nem olyan mint egy virtual, hogy minden búg körülötted, s doboz fürdőszoba a hang. Annyira élethűen hallható, hogy mögötted megy kocsi, vagy merről szól be gyalogos, ugyanígy merről, honnan lőnek. Kegyetlen. Míg egy virtualnál hallod, h lőttek rád. Hogy pl jobbról lőttek, odafordulsz, max meglátod ellent s felfedezed honnan lőtt. Addig egy ilyennél már azt meghallod, hogy nem csak jobbról, hanem jobb hátsó hangszóróból jön a hang. Jobbról-hátulról lőnek. S ha kicsit is igényeseb vagy rá. Meghallod. Én meghallom. Különbséget tudok tenni a virtual és real fülesek közt. Igaz már nincs, nem kapni ilyen 5.1-7.1-et. Ezért is van tartalékban mégegy. Ennek a párnáját már kicseréltem, mert a gyári tényleg bomlik 1-2 év után. Ebay-en van ~5k körül párna. Azt tettem rá. Hibátlan. Az a párna meg ~2 éve rajta van, s egy repedés sincs a "bőrön". Tehát már ~4 éve nyúzom ezt az xtd-d, s még továbbra is patent.
Aki meg nem hallja különbséget, s isteníti a virtualokat, az még nem hallgatott ilyet, nem volt a fején. Egy film is 5.1-be ilyenen meghallgatva, megnézve, ég és föld virtualokhoz képest.
Digitális usb-seket meg nem szeretem. Ide-oda vissza alakítja jelet. Az már késik, ott már jelveszteség van, stb. Erre már ne térjünk ki. Kompakt, egyszerű, laptopon az oldható meg. Stb. Használják.
Én vájt fülű, maradi vagyok, igényes. Maradok a jól bevált konzervatív analóg jelforrásnál.
Ezen meg a "térhangzás" azér odab*sz, virtualokhoz képest.
Akinek tetszik vegye, vigye. Akinek nem, vegyen mást. Én örültem h megtaláltam oldalt, s rendeltem egyet. Tényleg csak bontatlan jött. Nem volt benne a cd. S ennyi. Nah, azon a cd-n nincs semmi. Felesleges. Ezen kívül karcmentes, patika füles jött, fólia is mindenhol rajta.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
s4hu|SyD^
addikt
Sziasztok!
Vezeték nélküli fejhallgatót keresek(jelenlegi egy Corsair HS40 összehasonlításnak):
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Főleg online tanuláshoz, Youtube, filmek, kevés zene és mellé játék.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Olyan 100 euró vagy 150 a nagyon max ha annyira jó.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Csak vezeték nélküli. Napi 2-3 órát lenne max használva jelenleg.(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Circumaural.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos, ami levehető vagy felfordítható.(6) Milyen hangzást vársz?
Minél tisztább, élvezhetőbb legyen. Van gyakorlati értelme: virtual 7.1, real 5.1, real 7.1.?(7) Milyen csatlakozású legyen?
Mindegy, jelenleg USB van, a wireless mellé mindegy.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Hát szeretnék fehér színűt, de így igazán be vagyok határolva. Amit néztem és best buy esetleg a Hyper X Cloud 2 wireless illetve a Flight. Viszont egyik sem fehér, de se nem tiszta fekete.[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz s4hu|SyD^ #26556 üzenetére
Ja és az kimaradt, hogy nem lenne baj, ha könnyebb és kényelmesebb, mint az aktuális Corsair HS40. Tudom a kényelem egyéni a súlya ennek viszont 375g. Szemüveget nem viselek és a fejem sem nagy.
Valamint a színben tudok kompromisszumot kötni, de persze jó lenne fehér.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Gzula[HUN] #26559 üzenetére
Az még nem vészes, jelenleg fehér, szürke, fekete színek vannak. Igazából a fekete füles sem vészes. Csak később akarok fehér billt meg egeret aztán jobb lett volna fehér-szürkés füles.
[ Szerkesztve ]
-
Khadris
csendes tag
Sziasztok,
kezdi megadni magát a melós fülesem (fizikailag esik szét), keresem az utódját. Van valami jó tippetek igásló fejhallgatóra?
Koncentrálás elősegítésére. Emberi beszéddel teli környezetben végzek odafigyelős számítógépes munkát, így a legfontosabb a zajszűrés, hogy ne kelljen fájdalmasan hangosan hallgatnom valamit, ami elnyomja a dumát. Monoton zenét, podcastot hallgatok főként.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
50.000
(3) Vezetékes
Csak a gép előtt ülve kell
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural).
Legyen nagyon kényelmes, nyolc órán át rajtam van, de ne kelljen kímélni.
(5) Mikrofonos
De a minősége mindegy.
(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo bőven elég. Örülnék a visszafogott mélyeknek, zavarnak a túltolt basszusok. Inkább legyen szép, tiszta hangzású, mint bármiből túl sok.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack / USB mindegy
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya, Realtek HD de ennél nem tud többet az eszközkezelő sem.
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Mindig szerettem volna menő RGB ledeset, és jó lenne, ha valahogy mute-olható lenne a mikrofon hardveresen magán a headseten vagy a zsinóron. Plusz ha szintén egy gombbal zene leáll+zajszűrés átengedővé válik, mint az anc bt-füleseknél, és nem kell levennem, az már egyenesen csodálatos lenne. De az elsődleges szempont a zajszűrés, a második a kényelem, a harmadik a strapabíróság.Köszi, ha bármi javaslatotok van
-
Gulyopapa
addikt
Sziasztok!
Ajándékba szeretnék venni egy headsetet PS4-hez, játékra, 50.000 ft-ig.
Tudnátok ajánlani?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz s4hu|SyD^ #26564 üzenetére
Wirelessben Corsair HS80 volt nálunk, az hibátlan volt. A Steelseries Arctis 7 is jó volt. Csodákat nem kell várni egy vezetékeshez képest de a szoftver általában sokat segít.
Logitech G435-ről nézegettem pár tesztet, nagyon könnyű cucc, mikrofonban nem a legerősebb sajnos. Azzal tennék egy próbát vagy az általad irt Cloud 2 wireless.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
kekigyu
aktív tag
válasz Bajgunar #26551 üzenetére
Ez a Roccat Kave Xtd 5.1 Analóg felkeltette az érdeklődésemet. Egy Gigabyte B560M D3H alaplapi hangkártyájával ez működne? Gigabyte oldala szerint 2/4/5.1/7.1-channel audiora képes. Most egy aktív 2.1 hangszórót használok mi így van csatlakoztatva:
Fogom tudni együtt használni a fejhallgatót és a 2.1 rendszert olyan módon, hogy windows 11-ben hangbeállításokban kiválasztom melyik szóljon aktuálisan?
-
zodo
nagyúr
Úgy alakult hogy ránéztem kicsit komolyabban* a Steelseries oldalán futó akciókra.
Fehér Arctis 3 mellé bekerült végre egy Fekete Arctis 3 Console.
Alapesetben, kizárólag feketében 39,99 EUR + 12,99 EUR szállítás.
Itthon a legolcsóbb 22k vagy 25k+ előbbi még megérheti, személyes átvétellel.* Gyártó oldalán ha kettőt veszel már ingyen szállítják!
Korábban említettem hogy Arctis 3-al ami ~30k (2020.08-ban is ennyiért vettem) azonos csak kábelezésben (és fülpárna alatti matricában) tér el ami potom pénzért orvosolható ha szükség lenne rá.Találtam egy fórumtagot és összeálltunk így mindenki jól járt mert~16k-ért hozzájutottunk, merem állítani hogy a piac egyik legjobb headsetjéhez.
-
bozont
veterán
Üdv
Az ilyen gamer fejhallgatók milyen hangminőségben, a nem gamer fejhallgatókhoz képest azonos árkategóriában?
Esti (éjszakai ) játékhoz és filmezéshez szeretnék egy normális fejhallgatót, mondjuk 30e Ft irányárban. Nekem nem kellenek a nagyon csicsás ledek, meg a virtual hangzások sem. Legyen jó a stereo térhatása, online fps játékok miatt.
Igazából azért tetszenek ezek, mert mikrofon is ott van rajtunk. Viszont ha ebben az árban jobb sima (hi-fi) fejhallgatót kapok, akkor az sem nagy baj ha külön van a mikrofon.
Hogy zárt vagy nyitott szerintem mindegy, lényeg hogy a szomszéd szobában ne hallják.
Vezeték nélküli kényelmesebb lenne. De nem tudom manapság hogy áll a technológia, hangzásban van-e hátránya a vezetékeshez képest?Egyelőre alaplapi hangkártyába menne, ha jackes, de usb-is megfelel, lényeg a hangminőség (később egy alap usd dac is szóbajöhet mellé). Mondjuk van egy Asus Xonar D1 hangkártyám, de nem követem hogy áll win10/11 driverekkel.
-
Bajgunar
aktív tag
válasz kekigyu #26568 üzenetére
Üdv.
Persze, hogy fogod tudni használni.
Zöld, sárga, fekete amikre kell dugni a roccat kave-t. A rózsaszín alapértelmezetten mikrofon. Azt tudod állítani win-ban, hogy melyik kimenet mi legyen. Értelemszerűen átrakod, mikor mit használsz. De hogy rózsaszínről megy a 2.1? A rózsaszín az vonal bemenet. Hogy jön ki? Max szürkére tudod rakni, ami 7.1 lenne. S váltod win-ban, mikor használsz sztereót. Akkor szürke legyen a kimenet. Ha meg 5.1 akkor a zöld,sárga,fekete. Rózsaszínbe meg a mikrofont dugod.
Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
F.B.I.
veterán
válasz bozont #26570 üzenetére
Online FPS és a hangzás. Sajnos elég elkeserítő a véleményem, egyszerűen nem foglalkoznak a hanggal a gyártók.
Sok meccs megy le (most betegen itthon) és meg kellett állapítanom, hogy a Rainbow Six Siege hangjai, elfogadhatóak, természetesen ott nincs eszetlen rohangálás, lehet szűrni (nagyjából), hogy milyen irányból, alattad, feletted van egy karakter (ha nem guggolva közlekedik).BF5, itt jók a hangok, ha nyugodtabb helyen pihengetsz, fekve, jól el lehet különíteni az irányokat.
CoD MW2….hagyjuk kategória lett (a single más téma), egyszerűen összefolynak az irány értékelések, mindenki trappol (automata taktikai futást használ), egyszerűen mire felfogod milyen irány, vége.
Az effektek mindenhol jók, egyszerűen nem tudsz taktikus lenni, a hang alapján….teljesen FPS lett, a szemre és a reflexre hagyatkozva.
Szóval hangerő legyen, a többi meg vagy összejön vagy nem (ha csak nem nyugodt SD mód megy).Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz F.B.I. #26566 üzenetére
Meglátjuk mit hoz a Black Friday. Arctis vagy HS80 tetszik fehérben, de nem tudom ezek ténylegesen mennyire érződnek nehéznek a mostani HS40-hez képest, ami 375g. Egyébként a HS40-nel is meg vagyok elégedve, mint Corsair, de el akarom engedni végre a kábelt. HyperX Cloud II Wireless meg hát elég populáris termék szóval ott szinte garancia a sikerélmény. Amit még írtak itt a Barracuda Pro V2 vagy melyik, ami szintén van fehérben pl. Logi-ról meg kb semmit nem tudok sajnos.
-
Axe Miskolc
tag
Sziasztok!
Megdöglött az eddig jack-en keresztül (TV-n és PC-n) használt fejhallgatóm, szeretnék valamit helyette. Járatlan vagyok a témában, nézzétek el tudatlanságom!
1.Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
- Játékra, filmezésre PCn és LG TV-hez.
2.Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
-Annyira nem számít, jó és hosszútávú megoldást keresek.
3.Vezetékes vagy vezeték nélküli?
-vezeték nélküli
4.Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
-circumaural
5.Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
-Mikrofonos
6.Milyen hangzást vársz?
-nincs tapasztalatom, jó legyen (tudom, ez nem mond semmit)
7.Milyen csatlakozású legyen?
-egyszerre szeretném használni (úgy értem, hogy ide-oda dugdosás nélkül)
úgyhogy jó lenne ha a TVn bluetooth, a pc-n dongle vagy bárakármi.
8.Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
- Gépemről hallgatnám, az alaplapi integrált hangkártyámról. (Kerestem de béna vagyok, nem tudom milyen)
9.Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
-Isten őrizz! A lehető legszolidabb fénykibocsájtással működjön. -
kekigyu
aktív tag
válasz Bajgunar #26571 üzenetére
Egy aktív 2.1-es hangszóró rendszert használok. A mélynyomón van egy jobb-bal input csatlakozó, ez a 2 csatlakozó egy jack-ben végződik, ez a jack van bedugva a pc-be és látszik a fentebb beszúrt képen. A mélynyomón van egy jobb-bal output amikre a kis hangszórók vannak kötve.
-
Bajgunar
aktív tag
válasz kekigyu #26578 üzenetére
Vágom, hogy van. Nekem is van 2.1
Csak a rózsaszínre van állítva, hogy az a kimenet legyen? A többire dugod a roccat-ot. Csak akkor mikrofont nem dugsz be?Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
kekigyu
aktív tag
válasz Bajgunar #26579 üzenetére
Őszintén, nem állítgattam semmit, abba az adott csatlakozóba dugva szól mind a három hangszóró. A Roccat mikrofonját nem tervezem használni, van egy komolyabb usb-s mikrofonom.
Akkor megnyugodtam, hogy a maradék szabad 3 jack-be dugva a Roccatot működni fog, winből állitgatva/váltva mikor mit (füles/2.1) akarok megszólaltatni. Mindjárt rendelem is.
-
RaGi91
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg 7éves leharcolt cloud2-met szeretném cserélni, magasabb kategóriára. A mikrofonja már vagy 2 éve nem jó, úgyhogy egy vacak trust asztalit használok boomarm-on.Amiket néztem és tetszik és kb.belefér a keretbe:
Vezetéktelenek: Corsair HS80, Corsair Virtusoso XT (akciósan), SS Arctis Nova 7Vezetékes: EPOS H6pro (zárt), Drop+Epos PC38x (most akciós drop-on, épp vám határösszeg alatt kijön, így Magyar áfával kb 70-75k), Sennheiser HS560s+valami mikrofon, SS Arctis Nova Pro
Játék PC,PS5, zene, filmezés.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
A lélektani határt 100k körülre lőttem be, de jó lenne alatta maradni.
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Mindkét kategóriát néztem, ha jobb hangminőséget kapok a pénzemért, akkor igazából maradhatok vezetékesen. Már megszoktam. Sose volt wireless fejesem.
4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Köré.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Ha mikrofon nélküli, akkor kell mellé egy jó mikrofon is, mert a mostani az valami botrányos.
De őszintén nem vagyok odáig érte, hogy belóg elém a rudi és folyton állítgatni kell, ha fetrengek a székbe.
(6) Milyen hangzást vársz?
Hangzásban, élményben előrelépés a cloud2 után. 7.1, hasonlók nem érdekelnek. Olvasgattam fejhallgatós topikot, néztem reviewokat de a kifejezések felét nem is értem mit kéne, hogy jelentsen.
7) Milyen csatlakozású legyen?
Mindegy.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Alaplapi, ami egy MSI B450M BAZOOKA PLUS. Ha érdemes akkor veszek valamilyen DAC-et, de azt csak fejes után.
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Fapados külső megfelel. Ha vezeték nélküli, akkor blutusz jó lenne telóhoz.Kb. ennyi. A felsorolt darabokból szerintem látszik, hogy kb. mi a cél. Jelenleg a PC38x felé húz a szívem, sok jót olvastam róla, még nem volt nyitott fejesem és a sárga illik a setupomhoz. Csak amcsiból jönne
Bármi tanácsot szívesen fogadok, mert nagyon elvesztem a bőség zavarába.
KÖSZÖNÖM![ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
[Hyperx Cloud Core Wireless akció ]
[Hyperx Cloud 2 akció ]akiket érdekel a jó ár.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
evitiguF
senior tag
válasz F.B.I. #26584 üzenetére
A Cloud Core Wireless milyen szintet képvisel?
Annyi féle van az ember elveszik köztük. Pl. Stinger Core Wireless vagy Cloud 2 Wireless-hez képest?
Azt gondolom, hogy az akciós árában nincs versenytársa, de 30-40ezer körül lenne más alternatíva úgy hogy minőségbeli ugrás is legyen, akár más gyártótól? -
F.B.I.
veterán
válasz evitiguF #26585 üzenetére
Pont a kettő között van. Nincs tapasztalatom csak Corsair HS80 és Steelseries 7 fülessel de azok drágábbak.
PC-hez én olyan vezeték-nélküli fülest vennék, aminek jó a szoftveres háttere.
Konzol más kérdés: ott Xbox esetén a gyári az egyik legjobb (de nem a legkényelmesebb), PS5-nél meg elég sok szóba jöhet de ott nálam a Corsair HS80 volt a befutó vezeték-nélküli kategóriában.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Sziasztok az létezhet hogy egy Razer Krakennek ennyire szarhangja legyen? Egy ASUS ROG Strix Fusion 300 cseréltem ami lassan 5-6éves és nemrég eltört a merevítője. Több óra használat után is tök doboz hangja van a Razernek nem is igen tudom körbe írni? Mint ha mélyek és magasak túl lennének húzva közép nincs mellette víz alatt lennék. Boltban vettem sajnos mert kellet gyorsan egy füles de nem hiszem el hogy ennek így kéne szólnia?
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
SSlyTR
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Unokaöcsémnek keresek valami gamer headsetet, fejhallgatót.
Ps-hez kellene neki, vezeték nélküli, továbbá a színes ledek elengedhetetlenek. Kb ennyi az igény, más paraméterek szabadok🙂
Árban lövésem sincs, szerintem max 30ezer lehet.
Sajnos, ami a 0. Hszben vannak azok nem kaphatóak.
Az sem gond, ha kínai bolt eu raktárából jön vagy német amazonról.
Köszi! -
F.B.I.
veterán
válasz SinGent #26594 üzenetére
Steelseries.com oldalon nézz szét, ma BF van ott is. Van bőven wireless, Arctis 9 esetleg 7 vagy az új NOVA sorozat, videót nézz róluk azért.
Vagy G935, ma olyan 45K körül van.[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
válasz F.B.I. #26584 üzenetére
Aqua, emag 16500 a cloud 2
emagon még délután volt cloud alpha s 22-ért de azt elvitték. kettő közül vacilláltam de egy cloud 2 veszek (kraken x-et vált)Nagyon szerettem ezt a kis fejhallgatót csak eltört 1 év alatt (2x is) elsőre cseréltettem másodjára már nem érdekelt és megragasztottam jó magyar módra 3M ragasztószalaggal szépen néz ki... De ez nem is zavarna ha a hangszigetelés nem ment volna el így.
-
F.B.I.
veterán
válasz Gzula[HUN] #26599 üzenetére
Igen de a fejpánt sajnos csak forrasztással.
Illetve nagy impedencia miatt, csak PC-hez ajánlott.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest