-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
aktív tag
válasz Prozac73 #26549 üzenetére
Német KokaShop.de-nél 64€ + szállítás Roccat Kave Xtd 5.1 Analóg van még. Annyi, hogy bontott, de 100% patent. Én vettem egyet, el is raktam arany tartalékba. Megnéztem, kipróbáltam. Tényleg csak bontott doboz. Minden benne, hibátlan, karcmentes cucc. Ha a jelenlegi megadja magát. Ennyiért ultra BB.
Nekem bejött. Anno is real 5.1 volt, speedlink medusa, aztán az első roccat széria, majd az xtd. Van usb-s verziója is. Én csakis analóg párti vagyok. Real 5.1-7.1 nem nagyon van már semmi. Csak ezek a virtual szutykok.
Bátran ajánlom. És elég jó a hangzása is.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest