- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaptopSystem
őstag
sziasztok itt van 9800MGT SLI 3Dmark 06 eredmény?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
moho-jojo
tag
válasz LaptopSystem #11557 üzenetére
Köszi, még jön a fesz emelős gpu móka is
-
moho-jojo
tag
-
Laraxior
titán
válasz moho-jojo #11558 üzenetére
eléggé érdekes eredmény. A miénk régebbi driverrel is készült. Szinte csak a proci van azonos frekin a többin mind a tiéd van magasabb órajelen. Pedig még a futó alkalmazásokat sem lőttem le
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
válasz LaptopSystem #11563 üzenetére
Privátban bizniszeljünk uram... ez nem az a hely!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
LaptopSystem
őstag
válasz Cybertrone #11566 üzenetére
ebben igazad van bocsi
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
klac
aktív tag
Listára szeretném CF lapban SLI 8800GTS 512MB - ok.
Gyári hűtővel, EVGA - k.
Eddid minden általam próbált CF lapban megy a SLI.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
beszarok..mit kínlódtam anno 8800GTXel hogy menjen
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
joshua7
veterán
válasz Johni5 #11573 üzenetére
Légyszi írd már be mindig a vga gyártóját, ha nem derül ki a képről.
Motion_Blur, #11573: ahhoz képest elég durva eredmény, a legjobb négymagos eddig. Ahogy nézem, BMW001 2500K-ja mellett ő is majdnem ugyanazt a gpuscore-t kapta hasonló órajel mellett, szóval egy i5-ös SB 'kihajcsa'...
Lord Vader, #11551: nyugi, nem ülök állandóan gép előtt, de frissítem, amint odajutok.
Semper Fi
-
HellGreg
őstag
Sziasztok! Valaki tudna dobni egy alapórajeles eredményt i3 2100-ról?
előre is köszi! -
HellGreg
őstag
válasz Dark KillerX #11584 üzenetére
Hijnye, több mint duplát ráver a cpu score-ja a phenom II 550-re? érdemes volt akkor befektetni, szerdán én is ki tudom végre próbálni.
-
HellGreg
őstag
válasz Dark KillerX #11587 üzenetére
Gondolkodtam rajta, de az a baj vele, hogy onnan nincs nagyon továbblépési lehetőség.
Az s1155-nél meg ott az i5, i7, amik azért nincsenek egy kanyarban a Phenom II-vel.
Meg azért az intel sokkal jobban tartja az árát, a jövőben csere szempontjából ez sem utolsó.
Amúgy világ életemben AMD-s voltam, ez lesz az első inteles gépem.[ Szerkesztve ]
-
Sandrew
őstag
válasz Dark KillerX #11587 üzenetére
Egyre jobban megy le az ára. Várok még aztán komolyan mondom veszek még 1-et
-
HellGreg
őstag
válasz Dark KillerX #11589 üzenetére
Köszi, remélem nem kell csalódnom
-
N_A_S
veterán
Kicsit javítottam
HD3000@1900/1066(2133) 512MB
P3433https://tinyurl.com/phnas
-
odorgg
addikt
860-nál van+144Mhz a 920-al szemben, + a ramok is nálam csak 1066-on mentek, mert ez a feltétele az alpórajelnek, míg nálad 1333 a megengedett ha jóltudom
Energia takarékos funkciókat sem nyomtam ki, bár ez nemtudom számít e valamit[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
odorgg
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest