- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- SSD kibeszélő
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz gainwardgs #20350 üzenetére
Hát csaknem..... Nem tudom mennyi a hatar.Ha a Biosban "Auto"-n van akkor kap a proci alapbol 1,4V-ot....De amugy ez Athlon II X3-as.Csak azert ir Phenom II X4-et,mert bekapcsoltam a 4-ik magot.Habar az Athlon se tudom hany "V"-on megy....
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Cadal
őstag
válasz Szabikaa20 #20351 üzenetére
"Auto"-n ne hagyd a feszültséget ha lehet. Állítsd be a megfelelő értéket saját magad. Ajánlott még átolvasnod ezt az írást. A procik műszaki jellemzőiről pedig itt találsz adatokat: [link]
-
norb55
őstag
[link]
Ezt dobta a gép !ui. a proci 1,25V-on üzemel , csak a CPU-z nem ismeri
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz norb55 #20355 üzenetére
Nem így használom a gépet, hanem alapon. Csak a teszt kedvéért szoktam tuningolni (elég amatőr módon), de ez a proci dolog nem igazán akar összejönni. Ugyanilyen beállításoknál Vantage alatt a procitesztnél elhal a masina. Majd talán egyszer sikerül belőni rendesen a feszeket.
-
gbal65
aktív tag
válasz gainwardgs #20348 üzenetére
Nemsok az... "Vízzel simán mehet az 1.55V, léggel meg az 1.5V. Az a lényeg, hogy le tudd hűteni" az 24/7-re mehet
iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
norb55
őstag
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy Magyarországon árulják-e valahol a 3DMarkt Advanced Edition v 1.2 programot, vagy teljesen reménytelen itthon beszerezni? Üdv
-
subaruwrc
félisten
válasz gainwardgs #20348 üzenetére
maximum ehhez a cpu órajelhez
amd-nek semmi baja nem lesz tőle. -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Próbaképpen leteszteltem a konfigom (Core2 Duo E6550 2,33 GHz, ASUS P5k alaplap, ASUS EN7300GT Silent 256 MB DDR2 RAM videokártya, 4096 MB DDR2 RAM memória, Win7 pro 64 bit op. rendszer) és az eredmény enyhén szólva siralmas, 1839 pont lett. Tavasszal lesz csak új gépem, addig csak kártya csere lesz (ASUS ENGTS 450 Direct CU Top 1 GB DDR5) lesz januárban. Ez szerintetek mennyit fog emelni a pontszámon (a valószínüleg előálló proci limit ellenére)?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Tappancs2001 #20362 üzenetére
A DDR2es 7300GTtől csodát nyílván nem várhatsz..a GTS450el viszont szépen meg fog lódulni a gép, főleg, ha utánajársz picit a tuningnak. P35ös lapban az E6550 3GHzen lazán elketyeg alapfeszen is, kis fesszel meg szerencsével a 3.5GHz sem kizárt..az meg elég a kis GTS alá. Pontszámok tekintetében felesleges tippelgetni, majd kipróbálod és meglátod. Egyébként GTS450..azért akadnak jobb ár/érték arányú karik is..főleg januárra..szerintem GTX460/768ra érdemesebb vadászni.
-
kertsa
senior tag
Egy újabb tuning eredmény
-
klac
aktív tag
Ez pedig tuning eredmény szintén listára kerülés a cél.
-
bendeguz28
csendes tag
Első nekifutás kis proc tuningal .Intel Core 2 duo 8400(Gaben01)+T56 775 v3. Extrem - POM,Asus Maximus Formula Special Edition+HF vörösréz víz hűtőblokkokkal (2db fet,NB,SB),2gb Crucial Ballistix Tracer ,OCZ SSD Core 64gb,Sapphire 5770 1GB DDR5+EK-FC5770-Black Acetal,620 corsair.Cpu&gpu&deszka vízzel hűtve tripla slim radi 3 db Arctic-Cooling Fan F12 PWM+2db Scythe S-Flex SFF21D 800 RPM +XSPC X2O 450+T56 Hdd single box.
[ Szerkesztve ]
Tody56 www.pcvizhutes.hu
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Szerintetek melyik trémárk verzió érzékeny nagyon a memória sávszélre, és látványosan le lehet vonni a következtetést hogy 128Bit vagy 256Bit?
Valahol olvastam hogy a régebbi játékoknál jött ki nagyon, így talán a mark03 vagy inkább 01 lenne erre jobb?
Tudom nem ide tartozik és én is szoktam futtatni ezeket, de nem tudom eldönteni hogy melyik lenne jobb.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
eladohardver
őstag
válasz eladohardver #20343 üzenetére
26033 Végre nem szaggatnak a gamek, mióta lecseréltem amd konfot bájbáj amd Thanks to intel
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
bogingrol
aktív tag
Van egy hulye kerdesem. 2200 pont kulombseg ket kartya kozott soknak szamit? 3DMark teszt erzekem meg nincs, eddig csak annyit neztem hogy pl egy jatek az egyik VGA-n akadozik a masikon nem
...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
paragramma
csendes tag
Sziasztok! Végeztem egy tesztet én is, mert úgy érzem valami nem jó az új géppel. 2300 pontot értem el i7920, 4G ram -al. Mit tudtok ajánlani? Nem értek hozzá.
-
őstag
válasz paragramma #20372 üzenetére
Milyen VGA van a gépben?
-
Szabikaa20
őstag
válasz paragramma #20372 üzenetére
Rakjal fel kepet rola vagy legalabb ird le milyen a configod!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Greyfoot
tag
válasz paragramma #20377 üzenetére
Sajnos a video karid miatt olyan alacsony a pontszámod...
Nothing is constant but change itself
-
norb55
őstag
Igen a a VGA lehúzza a pontot rendessen .
-
Badman 4ever
őstag
Az i7 mellé simán elférne valami GeForce GTX 400/500 vagy Radeon HD 4000/5000/6000 szériás kártya...
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
eladohardver
őstag
LoL???
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
nagyúr
Sziasztok!
Az alábbi konfigtól a 17454 pont normális (reális) eredmény?:
CPU: Phenom II 955
VGA: HD5850 / 1GB
RAM: 2 x 2GB 1600 MHzMinden alapon.
Köszönöm
-
Badman 4ever
őstag
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
pepe_g
tag
válasz Badman 4ever #20388 üzenetére
Sziasztok!
Toltam egy tesztet 3Dmark 06-al:
3DMark Score 8140 3DMarks
SM2.0 Score 3074
HDR/SM3.0 Score 3823
CPU Score 2472Ennyi lenne??? Mi van rosszul beállítva?? Minden alapon megy. Vagy ennyire gyenge valamelyik alkatrészem?? A CPU score szerint "eldobandó" az E8200???
[ Szerkesztve ]
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival=
-
kriszbon
őstag
válasz pepe_g #20389 üzenetére
A procin tudsz húzni, mert alapon nem ad elég pontot, de a kártyán is húzhatsz, ígaz hogy túl sok pontot ne várj ettől a kártyától (enyém volt).
Mod. (#20388): Nekem van (jobb).
Ja, lehet hogy nem is lefelé kell menni az eredményekkel.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Badman 4ever
őstag
válasz kriszbon #20390 üzenetére
A 9600 XT-mmel meg 258 pontom van, de nálam nem is a VGA korlátoz, hanem a processzor, azért egy E5200 és egy Pentium III-S 1,4 GHz nem ugyanaz a kategória.
-
trigun
tag
BFBC2:speede85 BF3:speede85 CS:Source: Trigun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest