- Gaming notebook topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDMI topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Logitech Z906
- Asztrofotózás
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz ricsi99 #19201 üzenetére
i7 vs Wolf... oké hogy nagyarcú a srác,de ne menjünk már veréb ellen ágyúval =)
Egy darabig fel lehet venni a versenyt i7-el,de max Yorkfield-el. (775ös rendszerekre gondolok)"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ricsi99
addikt
válasz Laraxior #19202 üzenetére
Teljes mértékben igazad van
i5 van párban a wolf -al a yorkfiled meg az i7 tel
van most nálam tesztképp mind2 proci igy van alkalmam kitesztelniADAM1337 21 colos Crt-m van 1600-as felbontással ,i5 re meg most volt alkalmam váltani pár k ráforditással ,szal megy 1000-el a teszt
[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #19204 üzenetére
gondoltam annyi van az arcban hogy legalább ugyanazzal a VGAval megy ha már a rendszer többi része nem ugyanaz. Így viszont..Lamborhinivel, Fiat ellen...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ADAM1337
nagyúr
válasz ricsi99 #19207 üzenetére
Az elöző hsz-ed értelmetlen mivel az i5 nincs pariban a wolf-al egyáltalán mert 2 vs 4 mag.
Az i5 a york-al van pariban wolf-al meg vmi i3 v i5 500/600 kikapcsolt ht-val i7-el meg semmi se eddig.(#19206) Laraxior: Nem értem én se az összehasonlítás menetét : 4870 1gb vs 4850 512 főleg úgy hogy a 4870 alá i5 4magos kerül a 2 magos wolfi ellen.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi99
addikt
válasz ADAM1337 #19208 üzenetére
Szerintem meg nem, több procim volt már ugyan ezzel a cf el volt:
e6300 alapjárat
e2140@3ghz
e5200@4ghz
e8400@4ghz
q6600@3,6ghz
q9550@3,9 ghzmost i650@4,5ghz (ht val s annélkül)
most i750@4,19Ghzscreensotokat nem mentegettem el de trémárkban +Cyisis-ben mindig láttam a különbségeket (fraps)(OFF)
de ne offoljuk szét a topicot
[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz ricsi99 #19210 üzenetére
Nehogy beadd hogy trémárkban egyenlő a 2 proci
Ha megvan a képed e8400 4gigán és q9550 3.9-en hasonlítsd össze a 2-t légyszives.Subaru: Hajrá a holnapi teszthez, egy apró kérés ha lehet egy vantage extreme-t is toltok majd ?
Ott jobban kijön 1-1 vga ereje igaz nem sok fps-el, nekem már annyira nem mondanak semmit ezek a benchmark-ok, max olyan felbontáson amin van értelme ergo én nem tesztelnék le semmit 1280-ba ha fullhd-s monitorom van. Életbe nem fogom natív alatt használni.
-
Laraxior
titán
válasz ricsi99 #19205 üzenetére
i5 van párban a wolf -al a yorkfiled meg az i7 tel
De ezt te sem gondolod komolyan ugye? Az i5 ben van annyi kraft,hogy egy Yorkot is hazavág,06ban meg főleg...
4850el,meg 4870el meg főleg felesleges. Egy idő után úgyis csak a CPUra kapsz pontot kapni,Wolfnál meg olyan mindegy,mert csak párszáz pontról beszélünk. Mindegy hogy 4.8GHz, vagy 5.5GHz-es Wolf alá teszed a 4850et...úgyis kevés a VGA ahhoz a prociórajelhez."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Badman 4ever
őstag
Ilyen párosítást szerintem még nem hordott a hátán a föld, ami nekem van:
Sapphire HD 3650 GDDR3 AGP 512 MB (alapórajelen)
Intel Pentium III-S 1400@1550 MHz
512 MB Samsung M3 SDRAM 133@148 MHzAndroid: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
subaruwrc
félisten
válasz Gery15 #19216 üzenetére
az újabb driver miatt ott alacsonyabb órajelen is megvernél szerintem. akkor ott dual core procival az egy jó eredménynek számított. holnap odaverek kicsit a 4870-nek. ma előteszteltem egy kicsit és nem lesz rossz, még az is lehet hogy kap nitrot egy getto pottal
ADAM1337
igen, fog kapni az arcára, de elsősorban 2d-re koncentrálok, mondjuk rövidek a tesztek szóval 05 06 is lesz. -
ffodi
veterán
Üdv.
Itt a 3dmark 06 Tuning eredményem, még a "helkis-féle" oldalra töltöttem, fel, de most fel szeretném tölteni a másikra is, ahhoz pedig ide a topicba is be kell tennem.
i5 750@4410
4gb Ram@2100
5870@1046/1355"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Badman 4ever
őstag
3DMark eredményeket most már nekünk kell feltöltögetni?
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
subaruwrc
félisten
válasz Badman 4ever #19222 üzenetére
igen
-
subaruwrc
félisten
na majd estefelé jövök
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
törölt tag
E8600 4700/940 Zalman CNPS 10X Extreme
Gigabyte GTX 480 801/1601/390021109 pötty
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jones965 #19236 üzenetére
Hát ja. Talán könnyebben rávenném magam a nagy beruházásra, ha végre lennének ütős i7 procik, de szerintem az Intel alszik. Még mindig 45nm-en tanyáznak az i7-ek, tudtommal csak a gulfi 32nm-es, ez egy vicc. Magas órajelen járó, jól húzható 4 magos i7 kéne. Azzal jól mehetnének a CPU limites egy magra gyúró vagy bénán megírt, és a korszerűbb játékok is.
-
-
gombcomp
senior tag
Bizony-bizony ez procilimit!
Akár alapon is futtathatom a VGA-kat nem sokat változik a vége.
Részemről felejtős a 3D06.[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
Chalez
őstag
Hali!
Itt az eredményem:20853
win7 q9550 gtx275
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Metal topik
- Vírusirtó topic
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest