- Meghozta a képgenerálót az XeSS-be az Intel
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Picit visszafogottabb méretű miditorony jött a Cougartól
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- Összefog az SK Hynix és a Samsung a számításokat is végző memóriáért
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Rover623
félisten
Pl.:
primus inter pares
-
F-ECT$
titán
Bővebben: link
Itt minden megvanDive ever, work never.
-
Alessandro
csendes tag
Most futtattam egy 3DMark05-öt, 71.90-es driverrel.
4022 pont
GeForce 6800 128MB, 16pipe/6Vertex, 361Mhz/751Mhz.''Gyenge vagy..'' gondolta a videókártya, ''Feladom...'' gondolta a táp..
-
popey37
addikt
válasz Alessandro #2455 üzenetére
200 ponttal többet csinál a 6600GT-m, valami gubi lehet nálad
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Rover623
félisten
válasz Loretto #2457 üzenetére
Igen!
Még a CPU teszteket sem veszi figyelembe...a gámák utáni tesztek csak tájékoztató jellegűek...persze roppant érdekesek, pláne ha jó sokat összegyűjtesz!
Érdekes megfigyelni, mit jelent a memónál a 64-128-256 bit, mi javul ha a GPU gyorsabb, és mi lesz jobb a gyorsabb RAM-tól...mit számít az architektúra váltás, stb.primus inter pares
-
Rover623
félisten
Chop!
Ez így ebben a formában nem igaz...
Alapvetően a komolyabb gyártók megbízhatóbb kártyákat csinálnak, de a gyártó=teljesítmény megfeleltetés alapvetően nem igaz...
Nem attól jobban tuningolható egy kártya hogy MSI, vagy Asus vagy akármi...
Egyszerűen attól függ, hogy milyen darabot fogsz ki...az én kártyám az Aquamarkot 618/1321-en is lenyomja, és akkor most az Xpertvision egy űberfasza cég...?
Egy fenét...! Alsóközepes, főleg olcsó gagyit gyártó banda (mint a legtöbb más taiwani társa), akiknek időnkét a gyártási szórásból adódóan vannak jobban sikerült kártyáik...mint az összes többi gyártónak...
Szal nem kell hasra esni a név előtt...azért ez kicsit más mint mondjuk egy Jaguar vs. Dacia...
P.S.:
Egyébként is értelmetlen a te rendszeredet a Popey-éhez hasonlítani: az övé Intel, a tied AMD...teljesen eltérő két rendszer, egyik ebben jobb a másik abban...még azt sem tudni pontosan hogy a ForceWare vagy a benchmarkok mennyire vannak optimalizálva a két platformra...?
[Szerkesztve]primus inter pares
-
popey37
addikt
ott a pont Rover-nél
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Alessandro
csendes tag
Inno3D GeForce 6800 128MB, 16pipe/6Vertex, 361Mhz/751Mhz.
FSAA 4x, AF 16X, 1024x768
3357 pont''Gyenge vagy..'' gondolta a videókártya, ''Feladom...'' gondolta a táp..
-
SzlobiG
félisten
válasz Alessandro #2465 üzenetére
Szűrőkkel NV meglassul rendesen...
-
Loretto
veterán
-
Alessandro
csendes tag
Én eddig meg vagyok elégedve a kártyával, mer azért végigtoltam vele egy pár játékot, ami ki is használja,
Pl.: Doom3, HL2, UnralTournament 2004, mindegyiknél minimum High Quality, FSAA 4x, AF 8x
és még mindig bőven a játszható kereteken belül voltak (egy pillanatra sem akadt meg a grafika).
Az hogy ez a program éppen mennyi pontot ír ki az tényleg csak hozzávetőleges (szerintem), mert ha kétszer futtatom le egymás után soha sem fog ugyan olyan eredményt adni. Én ugy szoktam csinálni hogy 6 futás eredményét átlagolom.
Szerintem az számít igazán, hogy annak megfeleljen amire vettük. Én még nemcsalódtam.''Gyenge vagy..'' gondolta a videókártya, ''Feladom...'' gondolta a táp..
-
F-ECT$
titán
válasz Alessandro #2470 üzenetére
Azért a 3dm05 elég kicsit szór azonos körülmények között...
Dive ever, work never.
-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek! Elég amatőr kérdés de a cpu score hogy alakul ki? Ilyenkor nem a videokártya renderel vagy ez 1 összetett érték a proci és a vga együttes teljesítményéből? A választ előre is köszi
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
AMD!4ever
őstag
válasz Goatman #2476 üzenetére
Elvileg a cputesztben csak a proci ereje számit. DE ebben a 3dmark05ben cpu teszt eredményt a procin kivül még a ram sebbesége befolyásolja. Vidkari semmit,ellenben a 3d03-al ahol a cpu tesztbe errősen bejátszik a vidkari .
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
Manitou
veterán
2Gugahertz zixpé & 6600GT+Zalman C@543/1170:3749
-
Alessandro
csendes tag
Szűrők nélkül: Bővebben: link
Szűrőkkel:Bővebben: link
Itt van az Excel változat:Bővebben: link''Gyenge vagy..'' gondolta a videókártya, ''Feladom...'' gondolta a táp..
-
F-ECT$
titán
-
Vigneau
félisten
HIS X800Pro 526,5 / 572,0 MHz
52xx pont
Jelenleg 5.2 CP-t használok. (AMD 3200+, 1GB RAM)Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Markgx10
őstag
Tegnap, 6055-ről 6067-re javítottam az egyéni csúcsomat Hatalmas fejlődés
HIS X800XT IceQ2 VIVO@535/588MHz. Érdekes, hogy szinte egyáltalán nem ad több pontot (sőt) ha a procit 2200MHz-ről 2400MHz-re emelem.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Szerintetek az pontszámban megmutatkozik, ha a 2*256MB KHX RAM-om lecserélem 2*512-re? Ha igen milyen mértékű lehet a növekedés? Előre is köszi a válaszokat:
Márk -
Vigneau
félisten
-
tud@kozódoo
csendes tag
sziasztok!
Total: 5400 (CPU: 3542)
Konf: A64 3000+, Gecube X800XT, 1 GB DDR500..röviden ennyi.
ez nem kevés pont?
szerk: jah és default beállítás 3dmark05 ben
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz tud@kozódoo #2495 üzenetére
Kb reális. Ha húzod egy picit + mindent teljesítményre állítasz, akkor simán meglesz a 6k.
Dive ever, work never.
-
Markgx10
őstag
válasz tud@kozódoo #2495 üzenetére
Szerintem egy kicsit kevés, ugyanis nekem sima 2500@3200+ Bartonnal és 2*256MB PC3500 KHX-el ad alapon kerek 5600-at húzva 6067-et. Üdv:
Márk
Aktív témák
Hirdetés
- Funkcionális edzés (kettlebell, TRX, CF, súlyemelés, stb.)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Konteó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Lego Horizon Adventures teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest