- Meghozta a képgenerálót az XeSS-be az Intel
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Picit visszafogottabb méretű miditorony jött a Cougartól
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- Összefog az SK Hynix és a Samsung a számításokat is végző memóriáért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Overlocker
veterán
3230 pont !!
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
Szerintetek melyikket érdemesebb a gépbe berakni?
2 db 6600 gt, vagy Gigabyte 3d1 alaplap + 1 darab kártyára ráintegrált 2db 6600 gt?Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Fanthomashun
csendes tag
Már bocs de nem értem! Hogy van ez a 2db 6600gt 1 gépben??
Bocs a kérdésért de kiváncsi vagyok!Fíííl dö szánsájn meg minden!!!!
-
Jim76
aktív tag
válasz Fanthomashun #2853 üzenetére
Bővebben: link
Van még új a nap alattThere is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
F-ECT$
titán
válasz deicide #2849 üzenetére
Az zavar, hogy csomszor olvastam itt a ph!-n, hogy ''nekem szarabb géppel is sokkal jobban megy ez vagy az''. Pont ugyanezt csináltad te is: ''Nekem alapon 7000'', miközben szarrá húzva is csak 6900. És ha már itt tartunk az a 900 pont több mint 10%, szóval számít.
A 6800GT SLI-hez és a vele elért 10k-11k-hoz meg sok boldogságotDive ever, work never.
-
Face8814
őstag
Fantomashunn!nak
Két darab videokártya (6600gt) egy gépben. SLI technológia. Ennyi. 2 VGA kártya lesz egy gépben.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Tibcsó
aktív tag
Sziasztok!
Ma lett meg a második karim a 6800GT-m mellé!
Egy gyors teszt és az eredmény 10264 pont! 6800GT SLI!
Este átnézek egy pár gamet hogy mi a javulás nagyon kiváncsi vagyok. -
Jim76
aktív tag
Na erről beszéltem az előbb!
Ő igazán komolyan veszi...There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
Deep
tag
Nah ide is leírom, mert kicsit büszke vagyok erre az eredményre (habár nem tudom miért ) ...
Egy kicsit mégis meghúztam egyelőre csak a videókarikat a 71.89-es driverrel.
591/1150-ig sikerült elég stabilan megtartani a két kártyát.
3DMark05-ben 7146 pontot kaptam.
Inno 6600 GT PCI-E SLI.Opera 9.5, Core 2 Duo E6550@3000MHz, iAudio 7
-
F-ECT$
titán
válasz Alvin_ti4200 #2862 üzenetére
És abból mikor lesz valami, oh nagyságos PH! félisten?
[Szerkesztve]Dive ever, work never.
-
GEIL
addikt
3DM2005: 4170 pötty.....
(AGP-s....1DB ASUS 6600GT)
[Szerkesztve]------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
manifesto
csendes tag
szasztok!
Ezzel a konfiggal 800x600-ban 1254 pontot kaptam Non-antialiasing-gal, Trilinear Texture Filteringgel, Force Full precisionban... Az nekem jo? Igazán kezdő vagyok, a beállításokat is tippeltem csak hogy kb ilyen az átlagos... Köszi...Abit NF-7 ::: AMD Sempron 2600+ ::: Sapphire Radeon 9600XT ::: Western Digital 120 Gb ::: 512 Kingston RAM
-
FasTLanE
csendes tag
Figyu sracok olyan kerdesem lenne hogy egy HIS Excalibur 9600XT 128mb VIVO TURBO Edition - 650MHz memory es 500mhz GPU alapbol 4pxel futo szalag 128bit meddig tudom huzni nagyon jo hutessel?????
-
Face8814
őstag
Hi
Az x800pro-mat akarom lecserélni dual Inno 6600gt SLI-re. Nézegettem a tesztjeit, és az jött le, hogy az x850xt, illetve a dual 6800gt SLI kivételével az összes kártyát lenyomja, a tesztek 90%-ban. Jol látom hogy ez a kb 80000ft-s kártyakonfig ár érték arányában a legjobb most a piacon?Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Deep
tag
válasz Face8814 #2874 üzenetére
Szerintem jól látod, habár várnék még vele amíg lemegy a 6800 GT-k és az SLI-s alaplapok ára is picit (2-3 hónap) és akkor cserélnék, mert a mostani kártyád is mindenre joooo ;) Aztán meg lehet, hogy majdnemannyiból 6800 SLI-t tudsz összerakni
Opera 9.5, Core 2 Duo E6550@3000MHz, iAudio 7
-
GEIL
addikt
válasz Lord Zero #2872 üzenetére
Helló !
222 x 9 = 2 GHZ proci
222 x 2 = 444 MHZ ram
500 / 900 vga
71.84-es forceware beta detonator.....vsync off, ''teljesítmény''-re állítva...
Default teszt.........
(Szerintem is picivel magasabb mint kéne...., kb 3500-3900-at vártam)
[Szerkesztve]------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Rover623
félisten
Szerintem meg sokkal több...
Ha nem szemtelenség, linkelnél egy ilyen képet...?
Ahol így látszanak a beállítások...mert ez erős alaperedmény...primus inter pares
-
Deep
tag
válasz zsulboy #2878 üzenetére
Gratulálok
Nagyjából ez arányosan ugyanannyi mint az enyém
Nem tudod véletlenül, hogy hogyan lehet tv-t kötni a kártyákra, SLI használata mellett? Mert csak akkor tudom belőni a TV-t ha SLI nincs engedélyezve, ha igen, akkor nincs is második képernyőm
Nem értem...Opera 9.5, Core 2 Duo E6550@3000MHz, iAudio 7
-
Lord Zero
addikt
válasz Rover623 #2881 üzenetére
ühüm, alapon
performancera állított driverrel? (meg ki tudja még mivel)
tudod, h engem nem izgatnak a pontocskák olyan nagyon, de ha vki belöki, h tuning nélkül, alapon az agp 6600gt viszi a 41xxet, akkor karöltve mehetünk a dunának, vagy az nv tervezőmérnökeinek
summa summarum: ugyanazt mondjuk
kösz, h vki osztozott a hitetlenségemben és nem tapsikoltnem, mindegy
-
GEIL
addikt
Szevasztok !
Először is szeretnék leszögezni 1-2 dolgot !
1., Nem szokásom HAZUDNI, mert semmi értelme sem lenne...teszteltem és ennyit mentek a tesztek.....erről én nem tehetek......engem az sem izgatna fel túlságosan ha pl a 2005-ös 3dmark csak 1100-at ment volna......mert nagyon nagy ívbe lesz@rom a teszteket.
2., egy ilyen ''szintetikus teszt'' rengeteg mindentől függhet.
Nálam ez volt:
Windows XP prof. (sima 2002-es verzió)
71.84-es BÉTA forceware driver !!!
222 x 9 = 2 GHz A64
222 x 2 = 444 MHZ Ramok
Vga ALAPON----> 500 / 900
Miattatok kipróbáltam másik driverrel is.........láss csodát---->3610 pont lett a vége a saját ASUS driverrel....ebben mind1 hogy mire állítom (minőség....stb)...akkor is kb ennyit visz...(DRIVER MIATT VOLT!!!!)
Végszó:
A 3Dmark NEM JÁTÉK, ezek a kártyák meg arra vannak.....úgyhogy ne pontokon vitázzunk (mégha egy picit magasabbak is az enyimek a megszokottól)...hanem használjuk már azokat a nyűves-tetves VGA-kat, met ezért lett véve...vagy nem?
Az igazamat nem fogom bizonygatni.......nem linkelek mert nem érdekel....
BYE !------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz Manitou #2890 üzenetére
Hy !
Nemtom mi volt.....de egy iszonyú driver......és még csak BÉTA ami nekem van !
De a többi 3Dmarkban nem is változott meg az eredményem...csak a 2005-ben.
(valami bétás nvídiás forceware-es pontvadászos optimalizált fos driver....)
mind1....marad fennt a gyári ASUS -driver.....------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Rover623
félisten
válasz Manitou #2890 üzenetére
71.84 semmiféle csodadriver...nem véletlenül linkeltem be ezt:
Ez egy alaperedmény vele, méghozzá tisztes alaperedmény...
GEIL konfigjával max. 640x480-ban lesz alapon 41xx pont...
És akármit mond: linkel...
Benyögi ide a teszteket, majd több órával később nagy mellénnyel állítja egy másik totyikban hogy ő nem tuningol, mert minek, hülyeség, nincs értelme, fasza az ő cucca így is....
Amikor szembesítem az ellentmondással, akkor azzal jön hogy ő azt nem úgy értette....persze hogy tuningol, de a VGA-t azt nem...
Most meg érdekes módon olyan eredménye lesz, amibe nem lehet belekötni...pont beleesik a nagy átlagba...
Több tucat drivert kipróbáltam már én is, a többiek is itt a PH!-n, de ilyen mértékű anomáliák nincsenek...
P.S.:
GEIL...nem az a baj, hogy nem mindig állítasz igazat...ennél sokkal durvább dolgok is vannak (gondoljunk itt azokra, akik kitalált konfiggal kérkednek), teljesen érthető emberi gyarlóság a tömegből való kitűnni vágyás...
Az a baj, ha valaki nem érzi: mikor kell megállni, csendben maradni...
[Szerkesztve]primus inter pares
-
Proky
senior tag
válasz Lord Zero #2882 üzenetére
Érdekes dolog, egy haveromnak most raktam össze egy gépet, Athlon 64 3000+, 2*512 DDR 3200 Samsung, Asus Sli deszka, Asus 6600 Gt. Összerakás után Xp sp2, gyári cd-s driverekkel egy tesztet lefuttattam próbaképp, 40xx pontot dobott, semmi optimalizálás, semmi trükk. Pár száz ponttal mardt le az enyémtől, nem akartam elhinni....
-
GEIL
addikt
válasz Rover623 #2893 üzenetére
Én már nem vitatkozom senkivel...........amit linkeltél shootot az a fullos driver-el van , nekem ott van mellette hogy BETA !!! (vágod......?)
Amúgy sz@rabb a képminősége akármire is állítom vele.......mipmap szint is alap, hiába állítanám ''trilinear-ra''....mind1-----normális driverrel már tényleg csak átlagos pontokat dob......----->34xx -36xx körül...
Részemről téma lezárva......3DMarkokat kib@szt@m....inkább játszok....elvégre arra való vagy mifene.
BYE !------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz Rover623 #2893 üzenetére
Egyébként minek ennyit lovagolni egy témán ?
Rengetegen írnak be akkora marhaságokat hogy már könnyesre röhögtem magam.
Ez nem személyeskedés, de tőled már AZ amit velem csinálsz.....szvsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Opel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest