Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dioka7

    senior tag

    válasz alphamooncam #39956 üzenetére

    Szia. Mindenkinek köszönöm a választ, legalább már tudom mit kell keresnem. Kérdésedre válaszolva, nem voltam hallgatózni, nem is tervezem, az alábbi okok miatt:
    - Messze van,
    - Ha 10 hozzáértőből 7-8 azt írja itt a topikban, hogy jól szól, akkor hiszek nekik én sem fogok mást hallani laikusként,
    - Az elmúlt 13 évben erre a célra egy Labtec Pulse 420-at használtam és igazából ez is megfelelne, de tönkrement a hangerő szabályzója és kicsi a hangerő amit "tud". (szeretem a zenét hangosan hallgatni)
    - Néhány hsz-el előttem írta valaki, hogy tér függő is, hogy hogyan szól egy hangfal és hiába hallgatom meg a boltban, itthon egészen más az akusztika úgysem lesz ugyanaz az élmény.

    Egyébként 2 tipus van amin elgondolkodtam, az egyik a Mackie amit korábban is írtam, a másik pedig az Alesis Elevate 5 MKII. Az érv ami miatt a Mackie mellett döntöttem (vagyis egyelőre inkább csak húzok affelé, kb 75-25 arányban) az az, hogy ha már minimum 50k-t elköltök erre a célra, akkor legyen minőségi és szóljon úgy, ahogy annak kell. Persze a ott a másik érv, hogy a mackie pont 2x annyiba kerül... Nem tom mit tegyek, bár amig meglesz rá a pénz addig van időm gondolkodni. :F
    Addig is köszönöm a segítséget :R

Új hozzászólás Aktív témák